Kontakt os

+45 70 60 40 04

Day: June 11, 2024

Lunar er et dansk fintech-firma grundlagt i 2015, der tilbyder digitale banktjenester i Norden. Firmaet startede med en mobil-app og tilbyder nu en række finansielle produkter, herunder konti, kort og investeringsmuligheder, med fokus på brugervenlighed og innovation.. . .
En ejendomsmægler er en fagperson, som spiller en vigtig rolle i handelen med ejendomme såsom huse, grunde, ejerlejligheder og andelsboliger.. . .
RKI, også kendt som Ribers Kredit Information, er et firma under Experians ejerskab, der registrerer individer med betalingsvanskeligheder. Dataene om disse personer sælges til banker og offentlige myndigheder, så de kan benytte dem til at vurdere kreditværdigheden.. . .
Ved at foretage en detaljeret regnskabsanalyse opnår du en klar forståelse for virksomhedens økonomiske styrke og soliditet. Denne analyse er essentiel, når du vil vurdere en virksomheds samlede værdi eller identificere økonomiske områder, der kræver øget opmærksomhed. Vi har i. . .
Gældsstyrelsen er den offentlige enhed, der er ansvarlig for inddrivelsen af alle former for gæld til staten. Dette omfatter en bred vifte af forpligtelser som skatter, bøder, studiegæld, og meget mere.. . .
I Danmark skal du have et fisketegn for at kunne fiske lovligt i mange områder. Det er ikke tilladt at fiske overalt uden dette tegn.. . .
Tingbogen fungerer som et centralt offentligt register, der dokumenterer rettigheder over forskellige former for formuegenstande, herunder fast ejendom, andelsboliger og motorkøretøjer.. . .
Som forælder til børn under 18 år har du normalt ret til at få børnebidrag fra staten. Find ud af mere om din berettigelse til børnebidrag, hvor store beløb du kan modtage, og de vigtige detaljer du bør være opmærksom. . .
En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, hvor en person (fuldmagtsgiver) på forhånd udpeger en eller flere personer til at varetage sine økonomiske og personlige interesser, hvis man på et senere tidspunkt bliver ude af stand til det selv, for eksempel. . .
MitID Erhverv er den primære løsning for digital adgang og identifikation i erhvervslivet og har erstattet den ældre NemID medarbejdersignatur. Denne platform er skabt til at gøre administration af brugerrettigheder og digitale signaturer simpelt og effektivt inden for alle typer. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder