Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Moms

Moms kan være svært at have med at gøre, da der findes mange regler og frister, som man skal overholde. Derfor kan det hurtigt blive uoverskueligt.

Hos Stadsrevisionen har vi mange års erfaring med revision, regnskaber og rådgivning. Derfor kan vi med sikkerhed varetage din moms for dig. Vi sørger for at overholde frister samt lovgivning. På denne måde kan du vide dig tryg i at vælge os til at håndtere din bogføring.

På denne side kan du læse meget mere om moms, og hvordan vi hos Stadsrevisionen kan hjælpe dig.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Hvad er moms?

Som virksomhedsejer er det vigtigt at være opmærksom på de forskellige skatter, som du skal betale. En af disse skatter er moms. Moms er en afgift, der opkræves på salg af varer eller tjenesteydelser. Virksomheder er forpligtet til at opkræve moms på vegne af skattemyndighederne.

Momssatsen varierer fra land til land, men den ligger typisk på omkring 25 %, som den også gør i Danmark. Når virksomheder opkræver moms på vegne af skattemyndighederne, optræder de reelt som inkassobureauer. Det betyder, at virksomhederne skal sikre, at de betaler det korrekte momsbeløb til skattemyndighederne. Hvis de ikke gør det, kan det medføre betydelige bøder.

Det er derfor vigtigt at føre nøjagtige optegnelser og rådføre sig med en revisor, hvis du er usikker på noget vedrørende moms.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Business accountant or banker

Hvornår skal man betale moms?

Det forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvornår man skal betale moms. For nogle virksomheder skal der indberettes moms hver måned, for andre er det kvartalsvist og for nogle tredje er det halvårligt. Dette afhænger af din virksomheds årlige omsætning.

Dog skal du være opmærksom på, at det er yderst vigtigt at indberette moms til tiden. Hvis du ikke indberetter moms korrekt til tiden, får du bøder og renter. Det er dyrt og unødvendigt.

Læs mere om fristen for moms 2023 her.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Indberetning af moms

Virksomhedsskatteordningen

Selskabsskat

Erhvervsskat

Personskat

International skat

Kapitalafkastordningen

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan indberetter man moms?

For at indberette moms, skal du logge ind på SKATs hjemmeside og vælge “Indberetning af momspligtige virksomheders salg af varer og ydelser” under “Moms”.

Herefter vil du blive guidet igennem indberetningsprocessen. Du skal have dine fakturaer og salgsoplysninger klar, når du begynder på indberetningen.

Vær opmærksom på, at du har de rette oplysninger, da det er dit ansvar at indberette de korrekte oplysninger.

Du kan læse meget mere om indberetning af moms på denne side.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

financial report

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

Få professionel hjælp af Stadsrevisionen

Enhver virksomhedsejer vil fortælle dig, at nøjagtig bogføring er med til at skabe virksomhedens succes. Ikke alene giver nøjagtig bogføring vigtige finansielle oplysninger, men den hjælper også med at holde styr på udgifterne og sikre, at alt betales til tiden. Det kan dog være en kompliceret og tidskrævende opgave at føre et nøjagtigt regnskab. Det er her, at vi hos Stadsrevisionen kommer ind i billedet.

Vi tilbyder revisions-, rådgivnings- og regnskabstjenester, som er skabt til at hjælpe virksomheder med at holde styr på deres økonomi. Det vil altså sige, at vi kan hjælpe dig med din bogføring samt indberetning og indbetaling af moms.

Derudover har vores revisorer mere end otte års erfaring i branchen samt er de alle registrerede revisorer. Vores bogholdere har mere end fem års erfaring, og desuden har vi bogholdere med speciale indenfor enhver branche. På denne måde kan du være sikker på, at din bogføring er i de bedste hænder.

Hos Stadsrevisionen kan vi varetage alle momsopgaver:

– Brugtmoms

– Splitmoms

– Eu-Moms

– World Moms

– One Stop Moms

– Lønsumsafgift

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Telling About Bank Loan
Happy businesswoman

Har du din bogføring hos Stadsrevisionen?

Hvis du allerede har din bogføring hos Stadsrevisionen, klarer vi helt automatisk den løbende indberetning af moms.

Det vil altså sige, at vi håndterer hele processen for dig hvad angår indsendelse af din momsangivelse. Vi tilbyder også løbende rapportering, så du kan være sikker på, at dine momssager er opdaterede og i overensstemmelse med loven. På denne måde kan du altid føle dig tryg, når du vælger os til at håndtere din moms.

Kontakt os for yderligere informationer

Hos Stadsrevisionen er vi altid glade for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have om vores tjenester. Vores venlige og kyndige personale vil med glæde hjælpe dig med eventuelle forespørgsler.

Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, hvor du også kan bestille en gratis og uforpligtende konsultation hos os. Derudover har du mulighed for at ringe til os på +45 7060 4004 eller skrive en e-mail til kontakt@stadsrevisionen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig snart!

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.