Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Kontrakter – Få adgang til gratis skabeloner for en sikrere aftale

Når to eller flere parter indgår i en aftale, er det essentielt at have klare og tydelige retningslinjer for at forebygge potentielle misforståelser og konflikter ned ad vejen. Selvom der ikke er formelle krav til, hvordan en kontrakt skal udformes, kan det drastisk reducere risikoen for uoverensstemmelser ved at benytte en gennemprøvet skabelon. Vi tilbyder et udvalg af gratis kontrakt-skabeloner, som er designet til at gøre processen med at oprette bindende aftaler både enklere og mere sikker.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Kontrakt skabeloner

Uanset om det er en aftale mellem to virksomheder, en arbejdskontrakt eller en anden form for samarbejdsaftale, er det vigtigt at have alle detaljer nedskrevet klart og præcist. Vores gratis kontrakt-skabeloner er udarbejdet for at guide dig gennem de nødvendige punkter, som bør inkluderes for at sikre en gyldig og retfærdig aftale for alle involverede parter.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Analyzing finances
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

financial report

Kontrakt skabeloner til alt

Disse skabeloner hjælper med at undgå almindelige faldgruber og usikkerheder, der kan opstå, når man selv forsøger at formulere en kontrakt fra bunden. Derudover sparer du tid og ressourcer, da du ikke behøver at starte fra et blankt ark.

Gør brug af vores gratis skabeloner, der er skræddersyet til forskellige typer af aftaler og kontrakter, for at skabe et solidt fundament for dine fremtidige samarbejder og foretagender. Start med at udforske vores omfattende bibliotek af skabeloner og træd ind i en verden af mere sikre og strømlinede aftaler.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Indenfor bogføring og regnskabsføring findes der flere specifikke fagområder, der hver især kræver unikke kompetencer og ekspertise. 

Automatisk bogføring

Regnskabsprogrammer

Økonomistyring

Den nye bogføringslov

Enkeltmandsvirksomhed

Hjælp til regnskab

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.