Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Lunar

Lunar er et dansk fintech-firma grundlagt i 2015, der tilbyder digitale banktjenester i Norden. Firmaet startede med en mobil-app og tilbyder nu en række finansielle produkter, herunder konti, kort og investeringsmuligheder, med fokus på brugervenlighed og innovation.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Lunar?

Lunar er en innovativ digital bank, som er fuldt integreret med den nyeste teknologi og en intuitiv app. Denne online bank gør det muligt for brugere at håndtere deres økonomi og opsparing nemt og effektivt fra en enkelt platform. Med Lunar kan du opleve fremtidens bankvæsen, der er helt fri for forældede banksystemer, begrænsende kassetænkning og fysiske bankfilialer.

Hos Lunar er der ingen traditionelle bankfilialer. Alt foregår digitalt gennem deres brugervenlige mobilapp og netbank, hvilket betyder, at du kan administrere dine finansielle forretninger hvor som helst og når som helst. Uanset om du skal overføre penge, betale regninger eller investere, tilbyder Lunar en komplet bankoplevelse lige ved dine fingerspidser.

Desuden står Lunars kundeservice altid klar til at assistere dig. Uanset om du foretrækker at ringe eller chatte online, er hjælpen kun et klik væk. Lunar er dedikeret til at tilbyde en moderne og effektiv kundeoplevelse uden de fysiske begrænsninger, der følger med traditionelle banker.

Lunar præsenterer sig som fremtidens bankvæsen, hvor alt fra daglig økonomistyring til langsigtet opsparing er gjort enkelt og tilgængeligt for alle. Ved at vælge Lunar får du ikke blot en bankkonto – du træder ind i en æra af avanceret digital bankteknologi, der transformerer måden, hvorpå vi tænker om og interagerer med vores finanser.

Er Lunar Bank tilgængelig i Danmark?

Ja, du kan absolut få Lunar i Danmark. Lunar Bank har målrettet sit fokus på de nordiske lande, herunder Danmark, Sverige og Norge. Hvis du bor i et af disse tre lande, har du mulighed for at blive kunde hos Lunar Bank og nyde fordelene ved deres digitale banktjenester. Lunar tilbyder en moderne og brugervenlig bankoplevelse, der er designet til at imødekomme behovene hos den moderne forbruger i Norden. Så uanset om du befinder dig i Danmark, Sverige, eller Norge, kan Lunar være din gateway til en ny æra af digital bankvirksomhed.

Lunar App

Lunar har en omfattende app, der giver dig fuld kontrol over dine penge. App’en byder på en række praktiske funktioner, inklusive en opsparingsfunktion, der gør det nemt at spare op og holde styr på dine fremskridt. Med Lunar-appen kan du også modtage notifikationer, der holder dig opdateret om din økonomiske aktivitet og ændringer på din konto.

Udover disse basale funktioner, tilbyder Lunar appen adskillige avancerede værktøjer designet til at optimere din finansielle håndtering. Appen er udviklet med brugervenlighed for øje, hvilket gør det enkelt for dig at få et klart overblik og effektiv kontrol over din økonomi, lige fra håndfladen. Med Lunar-appen har du altid din økonomi ved hånden, hvilket gør det nemmere at få mere ud af dine penge.

Oversigt over Lunars prisgrupper

Lunar tilbyder tre forskellige prisgrupper designet til at matche varierende behov og præferencer hos deres kunder:

   1.Standard:

Pris: Gratis

Kontoer: 1

Special kort: Nej

Ekstra kort: Nej

Plus renter: 1% af 25.000 kr.

Rejseforsikring: Nej

Hævegebyr: Ja

   2.Premium:

Pris: 69 kr./måneden

Kontoer: 3

Special kort: Ja

Ekstra kort: Ja

Plus renter: 1% af 25.000 kr.

Rejseforsikring: Ja

Hævegebyr: Nej

   3.Pro:

Pris: 119 kr./måneden

Kontoer: 6

Special kort: Ja, i metal

Ekstra kort: Ja

Plus renter: 1% af 25.000 kr.

Rejseforsikring: Ja

Hævegebyr: Nej

Den primære forskel ligger i overgangen fra Standard til Premium, hvor du får adgang til flere fordele som flere kontoer, special kort, og inkluderet rejseforsikring. Opgraderingen fra Premium til Pro tilbyder yderligere fordele såsom et eksklusivt metal kort og op til 6 IBAN kontoer, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker lidt mere luksus og funktionalitet i deres bankoplevelse.

Vil du gerne fokusere 100% på det mest fordelagtige for din virksomheds økonomi i dit bankskifte til f.eks. Lunar Bank? Overlad bogføringen og dit regnskab til og i Stadsrevisionen. Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Mangler du hjælp i din proces med et eventuelt bankskifte?

I Stadsrevisionen tilbyder vi hjælp, der altid har tilfredshedsgaranti.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Fordele og ulemper ved Lunar Bank

Lunar Bank skiller sig ud som en moderne digital bank med en række attraktive fordele, der appellerer til den moderne forbruger. Her er nogle af de primære fordele ved at vælge Lunar som din bankpartner:

Fordele ved Lunar

Dansk kundeservice:

 • Lunar tilbyder lokal kundeservice, hvilket betyder, at du kan få hjælp på dansk via både chat og telefon.

Tilgængelighed:

 • Med chat og telefonisk support er det nemt at få hjælp, når du har brug for det.

Smart App:

 • Lunars app tilbyder avancerede funktioner for opsparing og forbrug, hvilket gør det nemt at håndtere dine finanser fra din smartphone.

Gratis kort:

 • Lunar tilbyder et gratis kort, som kan bruges både nationalt og internationalt uden ekstra omkostninger for basisbrugere.

Investeringer og kryptovaluta:

 • App’en inkluderer muligheder for både traditionelle investeringer og handel med kryptovaluta, hvilket gør det muligt at diversificere dine investeringer.

Ulemper ved Lunar

Selvom der er mange fordele, er der også nogle ulemper ved Lunar, som potentielle kunder bør overveje:

Ingen fysiske filialer:

 • Hvis du foretrækker personlig betjening i en fysisk bankfilial, tilbyder Lunar ikke denne mulighed, da alt er baseret online.

Begrænsede valutahandelsmuligheder:

 • Lunar tilbyder begrænsede muligheder for valutahandel sammenlignet med større traditionelle banker.

Internationale overførsler:

 • Mens nogle internationale overførsler kan være dyre eller begrænsede, arbejder Lunar løbende på at forbedre disse tjenester.

Enkeltvaluta konti:

 • Lunar tilbyder ikke mulighed for at holde flere valutaer på samme konto, hvilket kan være en ulempe for dem, der rejser ofte eller handler meget internationalt.

Forståelse af Lunar Business

Lunar Business er en specialdesignet erhvervskonto, der er skræddersyet til at imødekomme behovene hos virksomheder i Danmark. Denne firmakonto overholder de strikse krav, som dansk lovgivning stiller til erhvervskontoer, hvilket gør den til en pålidelig og lovpligtig løsning for din virksomhed.

Funktioner af Lunar Business

Overholdelse af Lovgivning:

 • Lunar Business sikrer, at din virksomhed overholder alle nødvendige regler og krav, der er fastsat for erhvervskontoer i Danmark.

Tilknytning til NemKonto:

 • En af de store fordele ved Lunar Business er muligheden for at tilknytte kontoen som din virksomheds NemKonto. Dette betyder, at alle udbetalinger fra det offentlige, såsom tilbagebetalinger fra skat, automatisk vil blive indbetalt på denne konto.

Effektiv økonomistyring:

 • Ved at benytte Lunar Business får du adgang til en række værktøjer og funktioner designet til at gøre økonomistyringen mere overskuelig og effektiv.

Lunar Business er ideel for virksomhedsejere, der søger en digital og brugervenlig løsning til at håndtere firmaets finanser. Med denne konto får du ikke kun en løsning, der er i overensstemmelse med danske lovkrav, men også en platform, der gør det lettere at modtage og administrere offentlige betalinger samt håndtere den daglige økonomi. Lunar Business repræsenterer derfor en moderne og effektiv måde at føre erhvervskonto på i det 21. århundrede.

Sikkerheden ved at bruge Lunar Bank

Ja, det er sikkert at bruge Lunar Bank. Lunar er en fuldt reguleret bank, der opererer under tilsyn af Finanstilsynet, hvilket er den autoritet, der overvåger finansielle institutioner i Danmark. Dette sikrer, at Lunar overholder alle de nødvendige regler og krav for at drive bankvirksomhed både i Danmark og inden for EU.

Sikkerhedsforanstaltninger hos Lunar

Regulering af finanstilsynet:

 • Som en reguleret bank under Finanstilsynet følger Lunar strenge retningslinjer og standarder, der sikrer sikker og pålidelig drift.

Overholdelse af lovgivning:

 • Lunar opfylder alle lovkrav, der er nødvendige for at drive bank i Danmark og EU, hvilket inkluderer alt fra databeskyttelse til finansiel stabilitet.

Tryghed for brugere:

 • Denne regulering og overholdelse af lovgivning giver brugerne en høj grad af tryghed, når de anvender Lunars tjenester.

Lunar Bank tilbyder dermed en sikker platform for både private og erhvervsmæssige bankforhold, hvor kundernes sikkerhed og compliance med gældende finanslovgivning er i højsædet. Dette gør Lunar til et pålideligt valg for dem, der søger en moderne, digital bankløsning.

Vil du gerne fokusere 100% på det mest fordelagtige for din egen eller din virksomheds økonomi i dit bankskifte? Overlad bogføringen og dit regnskab til os i Stadsrevisionen. Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Mangler du hjælp i din proces med et eventuelt bankskifte?

I Stadsrevisionen tilbyder vi hjælp, der altid har tilfredshedsgaranti.

Tilknytning af Lunar Kort til MobilePay

Ja, du kan tilknytte dit Lunar kort til MobilePay. Processen for at tilføje dit Lunar kort til MobilePay appen er ligesom med andre betalingskort. For at aktivere tilknytningen og sikre at det fungerer korrekt, skal der være mindst 1 krone på din Lunar konto.

Sådan tilknytter du dit Lunar kort til MobilePay

Åbn MobilePay Appen:

 • Start med at åbne MobilePay-appen på din smartphone.

Tilføj kort:

 • Vælg muligheden for at tilføje et nyt kort i app’en.

Indtast kortoplysninger:

 • Indtast dit Lunar kortnummer, udløbsdato, og CVV-kode.

Bekræftelse:

 • Bekræft tilføjelsen af dit kort. Husk, du skal have mindst 1 krone på din Lunar konto for at aktivere kortet i MobilePay.

Ved at tilknytte dit Lunar kort til MobilePay får du en mere fleksibel måde at foretage betalinger på, da du kan bruge MobilePay ved mange butikker, onlinehandlere og mellem venner. Denne integration sikrer en smidig betalingsoplevelse direkte fra din mobil, hvilket understreger Lunar’s engagement i at tilbyde praktiske og moderne løsninger til deres brugere.

Sikkerheden ved dine penge hos Lunar: Banklicens, tilsyn og garantiformuen

Hos Lunar, din tillidsfulde digitale bank, er sikkerheden for dine penge vores øverste prioritet. Vi opererer under en officiel banklicens, hvilket placerer os på lige fod med traditionelle banker. Dette indebærer, at vi skal overholde strenge krav og regler, som er designet til at beskytte dine finansielle interesser.

Egen banklicens

Vores egen banklicens er din sikkerhed for, at vi som bank lever op til de samme høje standarder som enhver anden bank. Dette sikrer, at vi kontinuerligt overvåges og må leve op til omfattende regler og krav, der styrker sikkerheden omkring dine penge.

Under tilsyn af finanstilsynet

Som en del af vores licensbetingelser, er vi under tilsyn af Finanstilsynet. Dette tilsyn er kritisk, da det garanterer, at vi overholder alle relevante lov- og myndighedskrav. Finanstilsynets opgave er at sikre, at vi som bank opretholder en ansvarlig og sikker finansiel drift.

Dækket af garantiformuen

Endvidere er dine penge hos Lunar sikret gennem Garantiformuen, også kendt som indskydergarantien. Dette dækker dine penge op til 100.000 euro (ca. 750.000 kr.), hvilket sikrer dig mod tab i det usandsynlige tilfælde, at noget skulle ske med Lunar.

Denne tredelte sikkerhedsforanstaltning understreger vores engagement i at tilbyde dig en sikker og pålidelig banktjeneste. Med Lunar kan du føle dig tryg ved, at dine penge er beskyttede af de samme høje standarder, som gælder for alle banker under dansk lovgivning.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Lunar

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Lunar bruges primært til at håndtere din personlige økonomi digitalt gennem deres app. Dette inkluderer daglige bankaktiviteter som overførsler, regningsbetalinger, opsparing, samt investeringer og handel med kryptovaluta.

Lunar er meget sikker. De er reguleret af Finanstilsynet og overholder alle nødvendige regler for bankdrift i Danmark og EU, hvilket sikrer en høj grad af datasikkerhed og finansiel stabilitet for deres kunder.

Lunar opererer som sin egen selvstændige bank og er ikke en del af nogen større bankgruppe. De er en fuldt licenseret bank etableret under dansk lovgivning.

At være kunde i Lunar kan variere i pris afhængig af hvilken prisgruppe du vælger:

Standard: Gratis

Premium: 69 kr. om måneden

Pro: 119 kr. om måneden

Lunar kan bruges til internationale overførsler, men det er vigtigt at bemærke, at de har begrænsede muligheder for valutahandel, og nogle internationale tjenester kan være dyre sammenlignet med traditionelle banker. Lunar arbejder dog på løbende forbedringer af disse tjenester.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her:

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Om Lunar

Lunar er en dansk digital bank, som adskiller sig ved at være fri for gamle banksystemer, filialer og skjulte gebyrer. Den tilbyder enkel styring af daglig økonomi og muligheder for at optimere brugerens finansielle ressourcer. Lunar blev grundlagt i 2015 med en vision om at revolutionere banksektoren og tilbyder nu en række finansielle tjenester og værktøjer, herunder budgettering, opsparing, investering og lån, gennem sin app​​​​​​.

Appen er designet til at være brugervenlig og intuitiv, hvilket gør det nemt for brugere at få et overblik over deres økonomi, oprette budgetter og opsparinger, samt tilpasse appens interface til individuelle behov​​.

Lunar tilbyder forskellige pakker, der imødekommer forskellige behov og budgetter. Disse inkluderer “Light” (gratis), “Standard” (29 kr./md.), “Plus” (69 kr./md.) og “Unlimited” (119 kr./md.), hver med unikke fordele som højere rentesatser, rejseforsikringer, og unikke korttyper som metalkort​​.

Sikkerhedsmæssigt er Lunar licenseret og reguleret af Finanstilsynet, og brugernes penge er beskyttet af Garantiformuen op til 100.000 euro​​​​. Brugere behøver ikke skifte deres nuværende bank for at bruge Lunar, hvilket gør det til en fleksibel løsning for dem, der ønsker at prøve tjenesten som en sekundær bankmulighed​​. Tilmeldingen til Lunar er hurtig og enkel, og kan gøres direkte fra brugerens mobiltelefon​​.

Accounting concept,Accounting staff is summarizing the company budget.

Skal du have hjælp til at finde en fintech løsning?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med fintech løsningerb. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om fintech løsninger.