Kontakt os

+45 70 60 40 04

Dag: september 20, 2023

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder Bliv klogere på regnskaber med en regnskabsanalyse Ved at foretage en detaljeret regnskabsanalyse opnår du en klar forståelse for virksomhedens økonomiske styrke og soliditet. Denne analyse er vigtig, når du vil vurdere en virksomheds samlede. . .

At oprette CVR-nummer i Danmark er mere enkelt, end de fleste tror. Det første skridt er helt gratis, og alt du behøver er dit NemID. Dog kan der, afhængigt af virksomhedstypen, være visse gebyrer forbundet med oprettelsesprocessen. Denne dybdegående guide. . .
Kontrakter er mere end bare et stykke papir eller en digital fil. De er en gensidig forståelse, der definerer og beskytter rettigheder, forventninger og forpligtelser for alle involverede parter. De kan fungere som skjolde, der beskytter virksomheder mod potentielle retssager,. . .

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder Investering i aktier gennem et firma – Sådan gør du Har du tænkt på muligheden for at placere penge i værdipapirer via et firma? I denne artikel dykker vi ned i, om det er en. . .

I Danmark støder flere bilister på beslutningen om at skifte fra gule plader til papegøjeplader. Men hvad indebærer dette egentlig? Og hvorfor overveje at gøre det? I dette blogindlæg dykker vi ned i processen bag omregistreringen, de økonomiske overvejelser, samt. . .
Der er mange tal og nøgletal, som en virksomhed bør have øje for. Men få er lige så afgørende som virksomhedens likviditet. Likviditeten kan ses som virksomhedens finansielle livline – det er det, der sikrer, at man kan fortsætte med. . .
I en verden, hvor bæredygtighed, klimaforandringer og social ansvarlighed vinder større og større fokus, er det afgørende for virksomheder at være transparente omkring deres påvirkning og bidrag i disse områder. Dette fører os til emnet for dette blogindlæg: CSRD, eller. . .

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder Tjekliste til når du er kommet i gang med din virksomhed Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder Anskaf et domænenavn og opret mailadresser Når man først har besluttet sig for et stærkt firmanavn –. . .

Er universitetet ikke din drøm? Eller kom du måske ikke ud af gymnasiet med det bedste snit? Bare rolig, der er masser af jobs, du kan få. Eller er du måske den fødte iværksætter? Som ung kan det føles overvældende. . .
For mange virksomheder er likviditet og cash flow essentielle for en god økonomi. Dette gør gældsinddrivelse til en central del af forretningen, især når kunder og samarbejdspartnere ikke betaler til tiden. Men det er ikke kun pengene, der er på. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder