Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

ISRS 4410 / Revisionspåtegnelse

Når din virksomhed står over for kravet om at levere en revisionspåtegnelse i henhold til ISRS 4410, er Stadsrevisionen din betroede partner. Vi tager dig trygt igennem alle processens faser, og sørger for at alle regler og retningslinjer overholdes ned til mindste detalje.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Eksperter i ISRS 4410

Hos Stadsrevisionen har vi gennem mange år opbygget en dybdegående forståelse og ekspertise inden for ISRS 4410. Vores team af erfarne revisorer med minimu 8 års erhvervserfaring står klar til at bistå din virksomhed med at opfylde alle kravene i standarden, det sikrer en korrekt og professionel håndtering af din revisionspåtegnelse. Vi arbejder tæt sammen med dig for at identificere og adressere alle væsentlige forhold i din virksomheds regnskab. Lad os tage hånd om de komplekse detaljer, så du kan fokusere på din kerneforretning. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan assistere dig.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Reading contract
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Hvad inkluderer vores regnskabspakke?

Alle revisorer har mere end 8 års erhvervserfaring
Revisorer og bogholdere med branchespeciale
Løbende rådgivning & sparring
Løbende bogføring af alle bilag
Løbende bankafstemning af alle posteringer
Kvartalsregnskaber med nøgletalsanalyse
Kvartalsvise statusmøder m. personlig revisor
Gennemgang af bogholderi & saldobalance
Gennemgang af- og kontrol af skatteforhold
Assistance med årsafslutningsposteringer (årlige afskrivninger)
Opstilling og indberetning af årsregnskab
Indberetning af selvangivelse

Årsregnskab for holdingselskab

Erfaring med holdingselskaber
Erfaring med aktier og obligationer
Erfaring med ejendomsselskaber

Årsregnskab v/ Statsautoriseret revisor

Mulighed for revisionspåtegnelse
Mulighed for udvidet gennemgang
Mulighed for fuld revision
Alle revisorer har mere end 8 års erhvervserfaring​

Hos Stadsrevisionen ved vi godt at ingen virksomheder er ens, derfor skræddersyer og tilpasser vi alle vores ydelser til netop din virksomhed. Ovenfor har vi samlet et eksempel med løsninger, som vi har hjulpet andre virksomheder med. Skal vi også hjælpe med jeres regnskaber? Så kontakt os for en uforpligtende snak. 

Få et godt tilbud på en revisionspåtegnelse

Det er vigtigt at have en pålidelig revisor til at håndtere din revisionspåtegnelse, så din virksomheds økonomiske sundhed kan opretholdes. Hos Stadsrevisionen lægger vi vægt på præcision og detaljer i vores arbejde, hvilket betyder, at du kan stole på, at vi professionelt håndterer alle aspekter af revisionsprocessen. Vi sørger for, at hver eneste detalje er korrekt, så du kan præsentere en påtegnelse, der er både nøjagtig og troværdig. Tag det første skridt mod en sikrere økonomisk fremtid – kontakt os uforpligtende i dag.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Hvad inkluderer vores bogføringspakke?

Fri rådgivning af personlige bogholdere
Ingen fysiske bilag
Månedsvis statusrapporter
Gratis email support
Løbende påmindelse om manglende bilag
Afstemning af bogholderi kvartalsvis
Likviditetsbudgetter
Udarbejdelse af nøgletalsanalyser
E-conomic abonnement
Gennemgang af forsikringsforhold
Gratis lovgivningstjek
Momsopgørelse og beregning af lønsumafgift inkl. indberetning

Fuld administration

Dalig administration
Månedlig bogføring og afstemning
Komplet lønadministration

Vores bogholdere

Har minimum 5 års erhvervserfaring
Er branchespecifikke
Yder løbende rådgivning og sparring
Bogføre bilag løbende
Afstemmer alle posteringer med banken

Hos Stadsrevisionen forstår vi, hvor essentiel korrekt og effektiv bogføring er for en virksomheds succes. Ovenfor har vi samlet et uddrag af ydelser andre virksomheder modtager i forbindelse med bogføring hos os. Har din virksomhed brug for hjælp til bogføring? Så book et uforpligtende møde eller ring til os på 70 60 50 04. 

Specifikke fagområder

Fravalg af revision

Revisorerklæring

Udvidet gennemgang

Revision

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

ISRS 4410 er en international standard for review-opgaver, som revisorer anvender ved udførelsen af regnskabsmæssige opgaver, hvor der ikke er krav om fuld revision, men hvor der alligevel ønskes en vis sikkerhed om regnskabets pålidelighed. Standarden stipulerer de krav, revisoren skal opfylde i denne type opgaver.
En revisionspåtegnelse er en erklæring fra en uafhængig revisor, som har gennemgået virksomhedens regnskab. Påtegningen indikerer revisorens vurdering af, hvorvidt regnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation, og om det overholder gældende regler og standarder, herunder lovgivning og regnskabsprincipper.
ISRS 4410 fokuserer på en review-opgave, hvor revisoren udfører analyser og forespørger information for at opnå begrænset sikkerhed om, at der ikke er væsentlige fejl i regnskabet. Dette er mindre omfattende end en fuld revision, hvor revisoren søger højere sikkerhed gennem dybdegående tests og verifikationer af regnskabsinformationen.
Virksomheder, der ikke er lovligt påkrævet at få foretaget en fuld revision, kan vælge at få en ISRS 4410 revisionspåtegnelse. Det er typisk mindre virksomheder eller virksomheder med begrænset økonomisk aktivitet, der vælger denne løsning, da den er mindre ressourcekrævende og omkostningstung end en fuld revision.
Stadsrevisionen tilbyder omfattende støtte gennem hele processen med at forberede og gennemgå din virksomheds regnskab i overensstemmelse med ISRS 4410 standarden. Vores erfarne team arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at alle krav og standarder overholdes, så din virksomhed kan præsentere et pålideligt og korrekt regnskab.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

Smid byrden over på os

Lad os hjælpe dig med at navigere i de komplekse aspekter af ISRS 4410 og revisionspåtegnelse effektivt og trygt.
Problemfri overholdelse af reguleringsstandarder
Undgå økonomiske fejl
Spar tid og ressourcer
Skab tillid hos stakeholders

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Business accountant or banker

Se vores cases

Signing the Register

Det får du hos Stadsrevisionen

Med Stadsrevisionen ved din side sikrer du din virksomhed en revisionspartner med dybdegående erfaring og høj faglig ekspertise.
Erfarne revisorer
Personlig rådgivning
Teknologisk fremsyn
Konkurrencedygtige priser

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.

Forståelse for regulering og compliance

I en verden med konstant skiftende regler og standarder, er det vigtigt at have en revisor, der ikke kun er opdateret, men har en dyb forståelse for de gældende regler. Hos Stadsrevisionen har vi specialiseret os i at navigere i kompleksiteten af ISRS 4410 og de omkringliggende reguleringslandskaber.

Med vores assistance sikrer du, at din virksomhed ikke bare er i overensstemmelse med nuværende reguleringer, men også rustet til at tilpasse sig fremtidige ændringer. Vi sørger for, at alle detaljer er dækket, og at du forstår implikationerne fuldt ud, så din virksomhed kan trives i et sikkert og compliant miljø.

Lad Stadsrevisionen stå for compliance, så du kan fokusere på din kerneforretning. Kontakt os for en uforpligtende samtale og find ud af, hvordan vi kan understøtte din virksomheds vækst gennem sikker og pålidelig reguleringsoverholdelse.

Strategisk økonomisk rådgivning

Revisionspåtegnelse er mere end bare en gennemgang af tallene. Det giver en mulighed for at forstå din virksomheds økonomiske sundhed på et dybere niveau. Hos Stadsrevisionen går vi et skridt videre ved at tilbyde strategisk økonomisk rådgivning, der kan hjælpe din virksomhed med at trives og vokse.

Med et erfarent team af revisorer og rådgivere med mere end 8 års erfaring, er vi rustet til at tilbyde indgående rådgivning, der hjælper dig med at identificere styrker og svagheder i din forretningsmodel. Vi arbejder tæt sammen med dig for at udvikle strategier, der ikke bare sikrer compliance, men også fremmer bæredygtig vækst.

Uanset om det handler om at identificere nye vækstmuligheder eller optimere eksisterende processer, er vores team her for at guide dig med ekspertise og dedikation. Lad os være din strategiske partner i økonomisk planlægning. Kontakt os for en uforpligtende samtale og lad os sætte skub i din virksomheds potentiale.

People Applauding at Business Conference Side View