4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Skattefri virksomhedsomdannelse

Stadsrevisionen tilbyder gratis rådgivning og faglig sparring, der giver virksomhedsejere mulighed for at få klarhed over deres valgmuligheder og forstå den nuværende situation. 

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Reducér din selskabsskat med 16% gennem en problemfri virksomhedsomdannelse

Opnå en bemærkelsesværdig økonomisk fordel ved at reducere din selskabsskat med hele 16%. Vores erfarne specialister inden for revision og virksomhedsomdannelse gør det nemt og effektivt at transformere din enkeltmandsvirksomhed til et ApS. Vi garanterer en hurtig og skattefri virksomhedsomdannelse, og vores revisionseksperter står klar til at hjælpe dig med at optimere din skattesituation.

Du kan booke en konsultation med en erfaren rådgiver nedenfor.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

A Japanese tax accountant performs calculations after receiving tax advice.
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Telling About Bank Loan

Hvad er skattefri virksomhedsdannelse?

Der er mange måder at beskrive skattefri virksomhedsomdannelse på.

Generelt er det en proces, hvor virksomheder ønsker at omdanne sin virksomhed fra en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab til et anpartsselskab. Både en enkeltmandsvirksomhed og et interessentskab er personligt ejede virksomheder med personlig hæftelse hvor anpartsselskaber er uden hæftelse.

Denne virksomhedsomdannelse sker ved, at man teknisk set stifter et nyt selskab og indskyder de gamle værdier, som ikke er kontanter, fra virksomheden ind i den nye virksomhed. Dette kaldes et apportindskud.

Udføres det forkert, kan man blive ramt af en skatteregning på 16%. Udføres den skattefri virksomhedsomdannelse til gengæld korrekt kan man undgå at videreføre den personlige hæftelse fra den gamle virksomhed til den nye. Derudover kan man undgå den unødvendige beskatning på 16%.

Skattefri virksomhedsomdannelse er derfor en utrolig kompleks proces. Hvis du overvejer at foretage en skattefri virksomhedsomdannelse, er det vigtigt at søge professionel rådgivning for at spare 16% i skat samt at undgå personlig hæftelse.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Omdannelse til ApS

Iværksætteri og startups

Bæredygtighed og ansvar

Selskabsstiftelse

Forretningsudvikling og innovation

Selskabsret

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Få professionel rådgivning om din økonomi hos os.

Hos Stadsrevisionen mener vi, at professionel økonomisk rådgivning og revision skal være overkommelig for alle. Derfor er vi stolte af at tilbyde rådgivning og revision, der er både kompetent og til en konkurrencedygtig pris. 

Vores revisorer har alle mere end otte års erfaring i branchen og alle er registrerede revisorer. Desuden er alle vores revisorer specialister inden for en bestemt branche, så du kan være sikker på at få rådgivning fra en person, der kender din virksomheds branche.

Af samme årsag har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at hjælpe med din skattefri virksomhedsomdannelse, så du undgår at betale de unødvendige 16% i skat samt undgår at videreføre den personlige hæftelse.

Kontakt os i dag på telefon +45 7060 4004 eller via mail kontakt@stadsrevisionen.dk, for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig.

For at du kan lære os bedre at kende og se, hvordan vi kan hjælpe dig, tilbyder vi desuden en gratis online konsultation. Her skal du blot udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Hos Stadsrevisionen elsker vi at støtte op om en god sag. Derfor støtter vi med de vi gør bedst – nemlig revision.  

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.