4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Selskabsstiftelse

Et af de vigtigste skridt i forbindelse med selskabsstiftelse er at vælge den rigtige juridiske struktur. Denne beslutning vil få stor betydning for, hvordan du driver din virksomhed, så det er altafgørende at foretage din research og rådføre dig med en erfaren fagperson, før du træffer en endelig beslutning.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Selskabsstiftelse

Når du vælger en juridisk struktur for din virksomhed, skal du overveje flere faktorer, herunder størrelsen og omfanget af din virksomhed, dine finansielle behov, og det niveau af ansvarsbeskyttelse, som du har brug for. Hver enhedstype har sine egne fordele og ulemper, så det er vigtigt at vælge den type af selskab der passer bedst til dig.

Når du har valgt en juridisk struktur, skal du indhente de nødvendige licenser og tilladelser til at drive din virksomhed. Denne proces kan variere afhængigt af virksomhedstypen, og stedet du vælger at drive virksomhed. I nogle tilfælde skal du måske indhente særlige tilladelser eller licenser fra statslige eller lokale myndigheder. Når du har alle de nødvendige licenser og tilladelser, er du klar til at begynde at drive forretning!

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Creative business people working on business project in office
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Typer af virksomheder i Danmark

Der findes flere forskellige typer af virksomheder i Danmark. De mest almindelige er dog enkeltmandsvirksomheder, anpartsselskaber og aktieselskaber. Disse tre virksomhedstyper varierer i hæftelse, indskud og skatteregler.

Enkeltmands-virksomheder

En enkeltmandsvirksomhed er en forretningsenhed med en enkelt ejer, som betaler personlig indkomstskat af overskuddet fra virksomheden. Ejeren driver virksomheden alene og kan ansætte medarbejdere. En enkeltmandsvirksomhed har ubegrænset ansvar for alle forpligtelser og hæfter altså personligt for virksomhedens gæld og forpligtelser.

Anpartsselskaber (ApS)

Et anpartsselskab er meget anvendt selskabsform i Danmark og stiftes typisk af mindre selskaber og iværksættere. Kravene er at der som minimum skal være én ejer og en direktion. Som ejer hæfter du kun for den kapital du har investeret i virksomheden.

Hvad der gør anpartsselskaber særligt populære er den lave startkapital på 40.000kr.

Et anpartsselskab kan IKKE børsnoteres.

Aktieselskaber (A/S)

I et aktieselskab er kravene også at der som minimum er én ejer, en direktion, men også en bestyrelse. Aktieselskaber er typisk større virksomheder som har store samarbejdspartnere og investorer. Som ejer hæfter du kun for den kapital du har investeret i virksomheden. Ved stiftelse af et aktieselskab, kræves en startkapital på 400.000kr. Aktieselskaber kan som de eneste børsnoteres.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Stiftelse af ApS

Selskabsret

Skatterådgivning

Skattefri virksomhedsomdannelse

Forretningsudvikling og innovation

Bæredygtighed og ansvar

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Er du i tvivl? Få rådgivning af Stadsrevisionen

Hos Stadsrevisionen har vi dygtige fagpersoner med mange års erfaring.

Kontakt os på telefonen +45 7060 4004, udfyld vores kontaktformular eller skriv en e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk.

Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Hos Stadsrevisionen elsker vi at støtte op om en god sag. Derfor støtter vi med de vi gør bedst – nemlig revision.  

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.