Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Virksomhedsskatteordningen

Virksomhedsskatteordningen, også kaldet VSO, er en af de tre beskatningsformer, der er tilgængelige for personligt ejede selskaber. Dette inkluderer altså enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber og kommanditselskaber.

Hvis virksomheden vælger at anvende VSO, skal der udarbejdes et årsregnskab, hvor det personlige regnskab og virksomhedens regnskab er klart adskilt.

Det er også et krav, at virksomheden overholder bogføringsloven, hvis man skal vælge denne type beskatningsform. Dette indebærer bl.a., at der skal opbevares mindst fem års regnskaber. Regnskaberne skal være nøjagtige og fuldstændige, og de skal vise, hvordan virksomheden har anvendt skattelovgivningen. Hvis virksomheden ikke overholder disse krav, kan den blive pålagt sanktioner.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Fordele ved VSO

Ifølge VSO skal du kun betale en selskabsskat på 22% af den skattepligtige fortjeneste, som du sparer i din virksomhed. Det er en betydelig besparelse, som kan hjælpe virksomheder med at holde sig oven vande og vokse.

Derudover giver VSO dig mulighed for at spare penge op i virksomheden af din omsætning, i stedet for at udbetale pengene, som man skal betale topskat af. Den 16 % topskat er det, du så kan “spare” ved ikke at hæve pengene fra selskabet.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Finansielle omkostninger
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Financial accountant working on the laptop at the office desk

Ulemper ved virksomhedsskatteordningen

Der er dog også ulemper ved VSO, da VSO også er så omfattende, at der nødvendigt at have en revisor ind over.

Dette skyldes, at der er væsentligt meget mere arbejde i at vælge VSO samt kræver det, at man har et meget nøjagtigt overblik.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

International skat

Kapitalafkastordningen

Selskabsskat

Erhvervsskat

Personskat

Moms og afgifter

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Vi kan hjælpe din virksomhed, der har valgt virksomhedsskatteordningen

Hos Stadsrevisionen ved vi, at VSO kan være forvirrende at have med at gøre. Vores team af erfarne registrerede revisorer kan dog helt sikkert hjælpe dig, hvis du har valgt VSO-beskatningsformen.

Vi har både det rette overblik og den rette ekspertise. Det betyder, at vi er ideelt placeret til at hjælpe dig med eventuelle problemer eller spørgsmål, som du måtte have. Vi kan rådgive om alle aspekter af VSOt, fra registrering til overholdelse af reglerne.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde drøfte dine specifikke behov og krav i detaljer. Du kan kontakte os på telefon +45 7060 4004, via mail kontakt@stadsrevisionen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Telling About Bank Loan

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.