4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Undgå tvangsopløsning

Red dit selskab og undgå tvangsopløsning med hjælp fra Stadsrevisionen.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er en tvangsopløsning?

Tvangsopløsning er den juridiske proces, hvorved et selskab afvikles, og dets aktiver fordeles til kreditorerne. Dette kan ske enten frivilligt efter anmodning fra aktionærerne eller ufrivilligt efter en retskendelse.

Frivillig opløsning finder normalt sted, når et selskab ikke længere er rentabelt eller levedygtigt, og aktionærerne er enige om, at det vil være i deres interesse at opløse selskabet. Ufrivillig opløsning sker derimod normalt, når et selskab ikke har opfyldt sine finansielle forpligtelser eller på anden måde har været involveret i ulovlige eller svigagtige aktiviteter.

Når et selskab er blevet opløst, vil dets aktiver blive solgt, og provenuet vil blive brugt til at betale kreditorerne. Eventuelle resterende midler vil blive fordelt til aktionærerne.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Working with tax documents
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Financial accountant working on the laptop at the office desk

Hvad er konsekvenserne af en tvangsopløsning?

Den vigtigste konsekvens af en opløsning er, at selskabet ophører med at eksistere. Det betyder, at det ikke længere kan drive virksomhed eller indgå kontrakter. Når et selskab er blevet opløst, kan dets direktører ikke længere handle på selskabets vegne, og alle beslutninger om dets fremtid skal træffes af likvidator. Likvidator kan vælge at fortsætte med at drive virksomheden i en periode for at maksimere afkastet til kreditorerne, men dette er ikke altid muligt eller ønskeligt.

Opløsning kan have en række andre konsekvenser, både for selskabet og dets ledelse. F.eks. vil virksomhedens bankkonti blive indefrosset, og virksomhedens lokaler kan blive beslaglagt. Direktørerne kan også holdes ansvarlige for selskabets gæld og kan blive udelukket fra at fungere som direktører i andre selskaber.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Genoptagelse

Genoptagelse efter tvangsopløsning

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan kan jeg undgå tvangsopløsning?

Hvis du er direktør i et selskab, der er i økonomiske vanskeligheder, er det vigtigt at handle hurtigt for at forsøge at undgå likvidationsproceduren. Du bør søge professionel rådgivning så hurtigt som muligt for at vurdere dine muligheder og overveje, om det vil være i selskabets og kreditorernes bedste interesse at indgå i frivillig administration eller tvangsopløsning.

Hvis du trues af tvangsopløsning, bør du straks søge juridisk rådgivning.

Tag fat i Stadsrevisionen på telefon på +45 7060 4004 eller send en e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk. Vores eksperter vil hurtigt hjælpe dig videre og rådgive dig igennem hele processen.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Happy accountant

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Hos Stadsrevisionen elsker vi at støtte op om en god sag. Derfor støtter vi med de vi gør bedst – nemlig revision.  

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.