Kontakt os

+45 70 60 40 04

Dag: april 23, 2024

Skyldner er et begreb, der refererer til en person eller virksomhed, som har en forpligtelse til at afregne en økonomisk gæld til en anden part. Denne gæld kan være i form af penge eller tjenester.. . .
Momssats er en vareafgift, der tillægges salgsprisen på varer eller serviceydelser. I Danmark er momssatsen på 25% af salgsprisen. Her finder du en gennemgang af de forskellige aspekter af momssatser i Danmark, herunder definitionen og anvendelsen af almindelig moms, lønsumsafgift,. . .
LEI er en forkortelse for Legal Entity Identifier. En LEI-kode er en global unik identifikationskode, der spiller en vigtig rolle i det internationale finansielle system. I denne omfattende guide kan du dykke ned i alt om LEI-koder, inklusive deres formål,. . .
En forsikringstager er enten en person, virksomhed eller organisation, der opretter en forsikringspolice med et forsikringsselskab. Som forsikringstager forpligter man sig til at betale en præmie til selskabet for at sikre økonomisk dækning i tilfælde af skader eller tab.. . .
Forbrugsmønster beskriver de specifikke vaner og tendenser, som enkeltpersoner eller grupper demonstrerer i deres køb og brug af produkter og tjenester. Forbrugsmønster fokuserer på, hvilke typer varer der købes, købsfrekvensen,. . .
CRM står for Customer Relationship Management og refererer til et system designet til at administrere og vedligeholde en virksomheds kunderelationer. Det fungerer ved at samle og organisere data om virksomhedens kunder, hvilket gør det til et essentielt værktøj for effektiv. . .
En betalingspåmindelse, ofte refereret til i dagligt sprog som en rykkerskrivelse, er et dokument designet til at påminde en skyldner om ubetalt gæld. Hensigten med en betalingspåmindelse er at notificere modtageren om,. . .
Dobbelt bogføring er en regnskabsmetode, der anvendes af de fleste virksomheder til at registrere økonomiske transaktioner. Metoden indebærer, at hver transaktion registreres med tilsvarende beløb i både debet og kredit.. . .
FreshBooks er kendt for at være et brugervenligt og anerkendt regnskabsprogram på nettet, som hovedsageligt anvendes i USA. Her finder du en gennemgang af FreshBooks' hovedfunktioner, samt en gennemgang af programmets styrker og svagheder i en dansk kontekst. Derudover får. . .
Som arbejdsgiver har du mulighed for at tilbyde en eller flere af dine ansatte en telefon til erhvervsbrug. Dette kaldes ofte en firmatelefon eller en fri telefon. Hvis denne firmatelefon også bruges til private formål, skal der betales skat af. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder