Kontakt os

+45 70 60 40 04

Day: June 26, 2024

Injurier henviser til ærekrænkelser, og dette omfatter typisk nedsættende og fornærmende udtalelser eller handlinger rettet mod enkeltpersoner. Begrebet injurier spiller en vigtig rolle i balancen mellem ytringsfrihed og beskyttelsen af individets ære og omdømme i Danmark.. . .
Ofte kan en innovativ idé sikres således, at andre ikke erhvervsmæssigt kan anvende den. Dette kan være i form af et varemærke, et design, et patent eller en brugsmodel, alt afhængigt af idéens natur. Et patent kan ansøges for en. . .
Hvis du bor i Danmark og har familiemedlemmer i udlandet, kan du gennem familiesammenføring få muligheden for at genforene din familie. Her finder du de grundlæggende betingelser og nødvendige dokumentationer til familiesammenføring, samt omkostningerne ved ansøgningen og den tid, det. . .
En bopælsattest er nyttig, når du skal bevise din nuværende eller tidligere adresse. I denne vejledning gennemgår vi, hvad en bopælsattest indeholder, og hvordan du kan anskaffe en.. . .
Reglerne for, hvornår du kan tage orlov, varierer baseret på dine specifikke ansættelsesforhold. Læs med her for at få en dybdegående forståelse af de forskellige muligheder og rettigheder, du har, uanset om du er offentligt eller privat ansat.. . .
En byggetilladelse er et nødvendigt, juridisk dokument udstedt af de lokale myndigheder, typisk kommunen, som autoriserer igangsætningen af et byggeprojekt. Denne tilladelse sikrer, at byggeriet overholder de relevante bestemmelser i byggeloven, specifikt § 16 jf. § 2, og følger kravene. . .
Tinglysningsafgiften er en obligatorisk statslig afgift, der opkræves, når man indsender et dokument til registrering hos Tinglysningsretten. Tinglysningsafgiften omfatter en række gebyrer, der afhænger af dokumentets art og de rettigheder, der ønskes tinglyst. . .
Hvis du har en pårørende, som ønsker at tilbringe sine sidste dage i hjemmet, kan du ansøge om plejeorlov fra din arbejdsplads. Under plejeorloven er der mulighed for at få udbetalt plejevederlag fra kommunen. I denne tekst gennemgår vi de. . .
Tillidsrepræsentanter er et velkendt fænomen i det offentlige, specielt under overenskomstforhandlinger. Men hvad er egentlig deres specifikke opgaver, og modtager de løn for deres indsats?. . .
Uniconta er en cloud-baseret ERP-software, der faciliterer virksomheders styring af finanser, regnskab, logistik, lager og projektledelse. Softwaren er udviklet som en alt-i-en-løsning, der omfatter alle nødvendige elementer for effektivt at drive en virksomhed. Systemet er både fleksibelt og skalerbart, hvilket. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder