Kontakt os

+45 70 60 40 04

Dag: april 24, 2024

En anpart er en ejerandel i et anpartsselskab (ApS). For en anpartshaver er deres anpart svarende til det beløb, en anpartshaver har investeret. Når et ApS oprettes, sker det med en indskudt startkapital opdelt i anparter. Når selskabet vokser og. . .
En anlægsnote refererer til en specifik type note, som indgår i dit firmas årsregnskab. Denne note detaljerer alle ændringer i beholdningen af anlægsaktiver i din virksomhed.. . .
Fakturascanning refererer til processen, hvor en papirfaktura omdannes til en elektronisk fil. Dette er særligt udbredt blandt virksomheder, som enten kan implementere denne proces gennem deres egne systemer eller benytte en ekstern tjenesteudbyder, der tilbyder fakturascanning som en service.. . .
Varekøb er en vigtig aktivitet for virksomheder, der handler med fysiske produkter. Det dækker over anskaffelsen af varer, som kan være alt fra råmaterialer, der bruges til fremstilling af andre produkter, til varer, der skal sælges direkte videre.. . .
En salgspitch er en nøje tilrettelagt præsentation eller besked, der er designet til at motivere modtageren til at udføre specifikke handlinger, såsom at booke et møde eller se en demonstration.. . .
Et forskudt regnskabsår tilbyder en alternativ regnskabsperiode for virksomheder eller organisationer, der ikke følger det traditionelle januar til december-regnskabsår. Opdag mere om, hvordan et forskudt regnskabsår kan påvirke din virksomhed, inklusiv en dybdegående forklaring på definitionen, de økonomiske fordele, og. . .
F.M.B.A. står for foreninger med begrænset ansvar og udgør en del af kategorien virksomheder med begrænset ansvar (V.M.B.A.). Vi giver dig en forståelse af F.M.B.A.’er i Danmark, herunder hvordan de fungerer, forskellene mellem F.M.B.A. og andre virksomhedsstrukturer som S.M.B.A. og. . .
En efterpostering er en korrektion af en eller flere regnskabskonti under et årsregnskab. Hvis der er elementer i dit regnskab, som oprindeligt ikke blev medtaget, kan disse stadig inkluderes. Her finder du en detaljeret vejledning i, hvordan man håndterer efterposteringer. . .
En fortrolighedsaftale er en skriftlig aftale, der har til formål beskytte ens oplysninger. Den kaldes også ofte en fortrolighedserklæring eller en non-disclosure agreement (NDA). Denne type aftale er særligt relevant ved samarbejder mellem to virksomheder eller i forbindelse med ansættelsesprocesser.. . .
Egenerklæring er en dokumentation, hvor en person eller virksomhed selv bekræfter forskellige aspekter af deres forretning, produkter eller tjenester. Vi giver dig en dybdegående forklaring på, hvad en egenerklæring indebærer, dens betydning for din virksomhed, og hvordan du kan styre. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder