Kontakt os

+45 70 60 40 04

Day: May 27, 2024

Er du bekendt med de udgifter, som kan fratrækkes i din enkeltmandsvirksomhed, når du beregner skat? Flere af disse omkostninger er fradragsberettigede, hvilket betyder, at de kan fratrækkes. I dette indlæg finder du information om, hvilke udgifter der er fradragsberettigede. . .
Du skal anvende et EAN-nummer, når du sender ordrer og fakturaer til offentlige enheder. Mange private virksomheder benytter også EAN-numre, selvom det ikke er obligatorisk, som det er for offentlige instanser.. . .
Medarbejdertilfredshed er ikke blot et mål for, hvor glade dine medarbejdere er i deres nuværende roller inden for din organisation; det er også en indikator for, hvor effektivt du som leder eller virksomhedsejer håndterer deres behov og forventninger. Dette indlæg. . .
Der er særlige krav til, hvad fakturaer skal indeholde, ligesom det gælder for mange andre formelle dokumenter. Denne artikel tilbyder et overblik over de oplysninger, der er nødvendige på en faktura. Ved brug af et regnskabsprogram kan du være sikker. . .
At besidde en virksomhed via et holdingselskab kan tilbyde adskillige skattemæssige fordele. Desuden kan midlerne i holdingselskabet anvendes til investeringer i andre virksomheder eller aktier. Her finder du en komplet guide til de skattemæssige fordele og regulativer i holdingselskaber.. . .
Et årsregnskab giver et detaljeret indblik i virksomhedens økonomiske situation over det foregående år. I dette blogindlæg vil du få en forståelse for, hvad et årsregnskab indeholder, hvilke typer virksomheder der er påkrævede at udarbejde et årsregnskab, og de specifikke. . .
Moms One Stop Shop-ordning, som blev implementeret d. 1. juli 2021, centraliserer din momsrapportering for hele EU på ét enkelt sted. Dette forenkler processen betydeligt, da du slipper for at registrere og indbetale moms separat i hvert enkelt EU-land, du. . .
I dette blogindlæg vil vi gennemgå konceptet kørselsgodtgørelse, og hvordan det anvendes til erhvervsmæssig transport. Vi vil gennemgå betydningen af kørselsfradrag, og hvordan selvstændige kan kvalificere sig til kørselsgodtgørelse i deres eget firma. Derudover vil vi forklare 60-dages-reglen, en central. . .
En advokat yder juridisk rådgivning og bistand til klienter i forskellige sager. Dette omfatter alt fra at udforme kontrakter til at håndtere udfordringer i forbindelse med arv samt at repræsentere klienter i retssager.. . .
"Hvad er overskudsgraden?" – et nøgletal, der er afgørende for enhver virksomhedsejer, der ønsker at forstå og forbedre sin virksomheds finansielle sundhed. Gennem dette indlæg vil vi dække en række emner, der omfatter, hvordan man finder og beregner overskudsgraden, faktorer. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder