Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

salg af store virksomheder

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Når salg af store virksomheder kommer på tale, er der mange faktorer, der skal tages i betragtning. Processen kan være kompleks og kræver en omfattende forståelse af både økonomiske og juridiske aspekter. Hos Stadsrevisionen har vi stor erfaring med at rådgive store virksomheder gennem hele salgsprocessen for at sikre en smidig overgang.

## Planlægning og Forberedelse
Det første skridt i salg af en stor virksomhed er grundig planlægning og forberedelse. Det er afgørende at kunne præsentere virksomheden på den bedst mulige måde for potentielle købere. Dette indebærer ofte en grundig analyse af virksomhedens finansielle situation, herunder regnskaber, skattepapirer og eventuelle gældsforpligtelser. Hos Stadsrevisionen har vi revisorer med mere end 8 års erfaring, der kan hjælpe med denne proces.

## Værdiansættelse af Virksomheden
At fastsætte en korrekt værdi for virksomheden er en af de mest afgørende skridt i salgsprocessen. Det er vigtigt at tage højde for både materielle og immaterielle aktiver, herunder brands, patenter og kundeloyalitet. Vores certificerede revisorer og økonomer kan gennemføre omfattende værdiansættelser, der sikrer, at du får den rette pris for virksomheden.

## Identifikation af Potentielle Købere
Når virksomheden er klar til salg, er næste skridt at finde de rigtige købere. Det kræver omfattende netværk og markedsføring for at nå frem til de rette interesserede parter. Stadsrevisionen er en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer, og vi har et bredt netværk af potentielle købere, der kan være interesserede i dine forretninger.

## Forhandling og Afslutning
Forhandling er en kritisk del af salgsprocessen. Det handler om at finde en balance mellem sælgers ønsker og købers krav. Her vil vores fasttilknyttede rådgivere stå ved din side gennem hele forhandlingerne for at sikre, at dine interesser varetages. Vi tilbyder altid fast rådgiver, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

## Fuld Tilfredsgaranti
Hos Stadsrevisionen er vi stolte af at kunne tilbyde en fuld tilfredsgaranti på vores tjenester. Vi arbejder målrettet for at sikre, at salget af din virksomhed forløber problemfrit og til din fulde tilfredshed.

### FAQ

**Hvad er den første ting, jeg skal gøre, hvis jeg overvejer at sælge min store virksomhed?**
Det første skridt er at få et overblik over virksomhedens økonomi og forberede en grundig dokumentation. Hos Stadsrevisionen kan vores erfarne revisorer hjælpe dig med denne proces.

**Hvordan kan Stadsrevisionen hjælpe med værdiansættelse af min virksomhed?**
Vi har certificerede revisorer og økonomer, der kan gennemføre omfattende værdiansættelser for at sikre, at du får den rigtige pris for din virksomhed.

**Hvor lang tid tager det normalt at sælge en stor virksomhed?**
Tidsrammen kan variere afhængigt af virksomhedens kompleksitet og markedsforholdene. Imidlertid kan vores effektive og erfarne team hjælpe med at fremskynde processen, så den forløber så smidigt som muligt.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: