Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

likviditetsoptimering

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

I dagens konkurrenceprægede forretningsmiljø er likviditetsoptimering et nøgleelement for enhver virksomheds succes. Likviditet refererer til en virksomheds evne til hurtigt at konvertere aktiver til kontanter for at betale for kortsigtede forpligtelser. At have en sund likviditet er afgørende, da det sikrer, at virksomheden er i stand til at honorere sine forpligtelser uden problemer.

Hvad er likviditetsoptimering?

Likviditetsoptimering handler om effektive strategier og styringsmetoder for at sikre, at en virksomhed har tilstrækkelige midler til at opfylde sine økonomiske forpligtelser rettidigt. Dette omfatter en god balance mellem indtægter og udgifter samt effektiv styring af debitorer og kreditorer.

Strategier til forbedring af likviditeten

1. Forbedret debitorstyring

En effektiv metode til at optimere likviditeten er at forbedre debitorstyring. Dette indebærer at udstede fakturaer hurtigt og følge op på forfaldne betalinger. Stramme kreditpolitikker og rabatter for tidlige betalinger kan også motivere kunder til at betale hurtigere.

2. Styring af lagerbeholdning

Optimalt lagerstyring kan frigøre bundet kapital. Overvågning af lageromsætningshastigheden og reduktion af overflødige lagerbeholdninger kan bidrage til at holde likviditeten flydende.

3. Forhandle bedre kreditvilkår

At forhandle længere kredittider med leverandører kan også give din virksomhed ekstra tid og fleksibilitet til at styre likviditeten bedre. En længere kredittid betyder, at virksomheden har flere dage til at betale sine leverandører, hvilket kan lette presset på likviditeten.

Fordele ved at samarbejde med Stadsrevisionen

Hos Stadsrevisionen kan vi hjælpe dig med at optimere din virksomheds likviditet gennem skræddersyede rådgivningsforløb. Med vores +8 års erfaring og certificerede faglighed sikrer vi, at dine økonomiske behov matches med den rette branchebestemte revisor. Og husk, vi tilbyder en fast personlig rådgiver, så du altid har en dedikeret kontaktperson.

FAQ

Hvad kan Stadsrevisionen tilbyde udover likviditetsoptimering?

Vi tilbyder en bred vifte af revisionstjenester, herunder skatterådgivning, bogføring og økonomisk planlægning. Med en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer er du sikret høj kvalitet og tilfredsstillelse.

Hvordan kan jeg kontakte Stadsrevisionen?

Du kan kontakte os mellem kl. 8-21 alle ugens dage, også i weekenden. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med dine økonomiske behov.

Tilbyder Stadsrevisionen landsdækkende service?

Ja, vi er landsdækkende og har lokale rådgivere og revisorer, der er klar til at hjælpe din virksomhed uanset hvor i landet, du befinder dig.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: