Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Zettle

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Zettle

Zettle, også kendt som Zettle by PayPal (tidligere iZettle), er en fremtrædende aktør på det europæiske marked inden for betalingsløsninger. Dens mest berømte produkt, Zettle Reader 2, er en kompakt og effektiv kortlæser, der omdanner mobiltelefoner og tablets til trådløse betalingsterminaler.

Brugen af Zettle er intuitiv og ligetil: Tilføj produkter til din indkøbskurv i appen eller indtast et beløb med en detaljeret beskrivelse. Kunden kan derefter indsætte sit kort i Zettle Reader 2, indtaste sin PIN-kode, eller anvende kontaktløs betaling med et kort eller smartphone. Inden for få sekunder registreres betalingen, og du kan sende kvitteringen via e-mail eller SMS, eller printe den med en Bluetooth-bonprinter.

Zettle Go-appen, som er gratis, fungerer som et fuldt integreret kassesystem, der sporer alle transaktioner, produkter og regnskabsoplysninger. Den leverer også værdifulde analytiske værktøjer til forretningsstyring.

Med hensyn til priser og vilkår, tilbyder Zettle nogle af de mest konkurrencedygtige betingelser på markedet for små virksomheder. Der er ingen månedlige gebyrer, og et fast transaktionsgebyr på kun 1,95% gør det nemt at budgettere og holde styr på udgifterne.

Mange betalingsmetoder

Zettle udmærker sig med sin evne til at acceptere et bredt udvalg af betalingsmetoder. Den understøtter populære korttyper som Visa, Visa Electron, V Pay, Mastercard, Maestro, Diners Club, American Express, JCB, og UnionPay. Ydermere kan Zettle Reader håndtere kontaktløse betalinger samt mobile betalingstjenester som Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay, selvom sidstnævnte endnu ikke er officielt lanceret i Danmark.

En vigtig detalje at bemærke er, at Zettle ikke accepterer det rene Dankort, da dette ville kræve en ekstra aftale med Nets og derved øge omkostningerne. Men Visa-Dankort kan accepteres, da betalingen håndteres via Visa-delen.

I Danmark har Zettle også mulighed for at modtage betalinger via MobilePay. Dette kræver, at du har MobilePay-appen installeret på din mobile enhed. Zettle opkræver ikke transaktionsgebyrer for MobilePay-betalinger; i stedet betaler du MobilePays standardgebyrer.

For at modtage en betaling med MobilePay gennem Zettle, vælger du blot MobilePay som betalingsmetode i Zettle Go-appen. Kunden overfører derefter betalingen via deres egen MobilePay-app, hvorefter transaktionen registreres i dit Zettle-system og markeres som en MobilePay-transaktion, synlig på dine salgsrapporter.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Pris og gebyrer

Zettle tilbyder en enkel og gennemskuelig gebyrstruktur, hvilket gør det let at integrere i din virksomheds bogføring.

Den første Zettle Reader kan erhverves for kun 199 kr. ekskl. moms, mens efterfølgende enheder koster 599 kr. pr. stk. ekskl. moms.

En af de store fordele ved Zettle er, at der ikke er nogen månedlige gebyrer, lejeomkostninger, minimumsgebyrer eller andre skjulte udgifter. Forhandlere betaler kun et fast transaktionsgebyr på 1,95% per transaktion, uafhængigt af transaktionernes antal eller størrelse.

Zettle pålægger ikke yderligere gebyrer for refunderinger eller for at modtage betalinger fra udenlandske kort. Endvidere kan refunderinger håndteres op til et helt år efter den oprindelige transaktion.

Den laveste tilladte transaktionsgrænse er 10 kr. Betalinger overføres til din bankkonto uden ekstra omkostninger senest to arbejdsdage efter transaktionens gennemførelse.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Zettle-terminal og kassehardware

Zettle har lagt stor vægt på design og funktionalitet i deres betalingsterminaler. Zettle Reader 2, deres seneste model, er anerkendt for sin høje kvalitet og brugervenlighed. Selvom den tidligere model, kendt som iZettle Reader, tilbød lignende funktioner, er Zettle Reader 2 en mere effektiv opgradering.

For at anvende kortlæseren skal den forbindes med en kompatibel smartphone eller tablet, hvor Zettle-appen er installeret. Denne app er tilgængelig på både iPhone, iPad og Android-enheder via App Store og Google Play.

Når Zettle Reader 2 er parret med din mobile enhed via Bluetooth, er den klar til brug til kortbetalinger. Betalingsprocessen er enkel: Vælg produkter eller indtast et beløb i appen, bekræft salget, og lad derefter kortlæseren håndtere kundens betaling, hvad enten det er et fysisk kort eller en mobilbetalingstjeneste som Apple Pay eller MobilePay.

Zettle Reader 2 understøtter chipaflæsning, som valideres gennem indtastning af PIN-kode på terminalens tastatur, samt kontaktløs betaling. 

I modsætning til ældre betalingsterminaler, der brugte fastnetforbindelser eller GPRS SIM-kort, fungerer Zettle-terminalen via WiFi eller 4G. Dette sikrer en smidig betalingsproces, selv i områder med langsommere netværkshastigheder som EDGE, hvilket kan være en udfordring uden for større byer.

Zettle’s betalingssystem udnytter din mobile enheds processor og internetforbindelse effektivt, hvilket eliminerer behovet for kompleks, specialbygget hardware. Samtidig opfylder systemet de højeste PCI-sikkerhedsstandarder inden for betalingsindustrien.

Hvem passer Zettle til?

Zettle er særligt velegnet til små virksomheder og iværksættere. Den er ideel for dem, der driver et enkeltstående forretningssted eller har et begrænset antal salgssteder, herunder nogle mindre butikskæder.

Fordi Zettle kun kræver internetforbindelse og en tablet eller smartphone, er løsningen perfekt til mobile og fleksible salgssteder. Dette gør den ideel til anvendelse på messer, i markedsboder, i mobile madvogne som pølsevogne, samt til serviceydelser, der inkluderer hjemmebesøg. Den er også en fremragende løsning for restauranter, der ønsker at tilbyde deres kunder muligheden for at betale direkte ved bordet.

I praksis anvendes Zettle allerede af en lang række forskellige typer af sælgere og serviceudbydere. Dette inkluderer brancher som VVS, frisørsaloner, detailbutikker, samt caféer, barer og restauranter. Zettles alsidighed gør den til en populær løsning på tværs af mange forskellige typer af små virksomheder.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Zettle

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Zettle, også kendt som Zettle by PayPal (tidligere iZettle), er en betalingsløsning, der forvandler smartphones og tablets til trådløse betalingsterminaler med sin Zettle Reader 2. Den er brugervenlig; tilføj produkter eller et beløb i appen, og kunden betaler enten med kort, PIN-kode, eller kontaktløst. Zettle Go-appen fungerer som et kassesystem og tilbyder konkurrencedygtige priser uden månedlige gebyrer, kun et fast transaktionsgebyr på 1,95%.

Zettle accepterer en bred vifte af betalingsmetoder, herunder Visa, Mastercard, American Express, og flere andre populære korttyper. Den understøtter også kontaktløse betalinger og mobile betalingstjenester som Apple Pay og MobilePay (kræver MobilePay-app). Bemærk, at det rene Dankort ikke accepteres, men Visa-Dankort kan bruges.

Zettle er ideel for små virksomheder, iværksættere og serviceudbydere med begrænset salgssteder. Den er perfekt til mobile salgssteder som markedsboder, madvogne og restauranter, der ønsker fleksibilitet i betalingsprocessen. Zettle bruges allerede af VVS, frisører, butikker, caféer og restauranter på grund af dens alsidighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: