Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

PayPal

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er PayPal?

PayPal er en globalt anerkendt e-handelstjeneste, som skiller sig ud ved at lave sikre onlinebetalinger mellem forbrugere og erhvervsdrivende. Denne platform har skabt et solidt fundament for digital handel ved at tilbyde en sikker metode til at sende og modtage penge online. Med over 100 millioner registrerede brugere fordelt på 202 lande, har PayPal fastsat sin position som en foretrukken betalingsløsning blandt både private brugere og virksomheder på tværs af utallige webshops og online markedspladser som eBay. 

PayPal blev stiftet i 1998 – oprindeligt som et datterselskab under eBay. Siden da har PayPal udviklet sig til at blive en vigtig ressource i mange online transaktionsprocesser. Erhvervskunder kan drage fordel af at kunne oprette og udsende fakturaer, som let integreres med en PayPal-betalingsknap, hvilket effektiviserer betalingsprocessen.

Hvordan fungerer PayPal?

PayPal tilbyder brugervenlige løsninger gennem to primære kontotyper: en privatkonto og en erhvervskonto. Valget mellem disse afhænger af dine specifikke behov. Hvis du ønsker at købe varer eller tjenester online, eller ønsker at overføre penge til venner og familie, er en privatkonto tilstrækkelig. For virksomheder eller freelancere, der sælger varer eller tjenester, er en erhvervskonto mere passende.

PayPal fungerer som et digitalt mellemled, der fjerner behovet for at dele følsomme kort- eller bankoplysninger med andre parter. Dette tilføjer et lag af sikkerhed til dine transaktioner.

PayPal erhvervskonto

Det er ikke kun privatpersoner, der kan benytte sig af PayPal, men også virksomheder og freelancere. Det er gratis at oprette en PayPal erhvervskonto, hvilket gør det tilgængeligt for både små og større virksomheder.

Med en erhvervskonto på PayPal kan du modtage betalinger både online og i fysiske butikker. Denne konto muliggør diverse betalingsformer såsom direkte online betalinger via PayPal Checkout, hurtige transaktioner via PayPal.Me-links, som er ideelle for betalinger via sociale medier, samt muligheden for at oprette tilpassede fakturaer og håndtere abonnementer og tilbagevendende betalinger.

En stor fordel ved PayPal for erhvervsdrivende er den bredde af betalingsmuligheder, du kan tilbyde dine kunder, hvilket inkluderer alt fra kortbetalinger til lokale betalingsmetoder. Dette gør PayPal til en god partner i administrationen af både indgående og udgående betalinger, uanset om det drejer sig om kundebetalinger eller betalinger til leverandører og medarbejdere.

Er du i tvivl, om hvilken betalingstjeneste du skal bruge i din virksomhed, og hvilken en der er mest favorabel til bogføring i dit regnskab? I Stadsrevisionen har vi branchebestemte revisorer, der matcher dig og dine behov og kan hjælpe dig i din proces med bogføring af betalingstjeneste som f.eks. PayPal! 

Ønsker du professionel hjælp i din proces med PayPal?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan betaler man med PayPal?

At foretage betalinger med PayPal er både nemt og hurtigt. Når du handler online, behøver du ikke at lede efter dit betalingskort. Alt, hvad du skal gøre, er at indtaste din e-mail og adgangskode. Du kan vælge at tilknytte et eller flere betalingskort til din PayPal-konto eller benytte saldoen direkte fra din konto. Når du vælger at betale med betalingskort gennem PayPal, elimineres behovet for manuelt at indtaste kortoplysninger. I stedet logger du ind med din e-mail og adgangskode, vælger “PayPal” som din betalingsmetode ved kassen, og bekræfter betalingen. På denne måde håndterer PayPal alle kortoplysninger sikkerhetsmæssigt og diskret, så du ikke behøver at dele dem med sælgeren.

Hvad er fordelene ved at bruge PayPal?

Den største fordel ved at bruge PayPal er den høje sikkerhed, det tilbyder. Ved at benytte PayPal, undgår du at udlevere dine personlige betalingsoplysninger direkte til sælgeren, hvilket øger sikkerheden ved dine online handler markant. Derudover tilbyder PayPal en hurtig og problemfri betalingsproces, hvor du kun skal bruge din e-mail og adgangskode til at gennemføre en transaktion. Denne metode minimerer tiden det tager at gennemføre et køb, hvilket gør PayPal til en effektiv løsning for både hyppige og lejlighedsvise online shoppere.

Koster det penge at bruge PayPal?

At åbne og have en konto hos PayPal er gratis, hvilket gør det tilgængeligt for alle. Selvom der ikke er et oprettelsesgebyr, opkræver PayPal gebyrer baseret på de tjenester, du benytter. Gebyrerne varierer afhængigt af transaktionstypen, hvor ofte du bruger tjenesten, og den valuta, der anvendes. Privatkunder kan forvente gebyrer i forbindelse med online køb eller pengeoverførsler. Erhvervskunder betaler derimod gebyrer for at modtage betalinger, hvilket også afhænger af den valgte betalingsmetode. PayPal’s gebyrstruktur er designet til at være gennemsigtig, så brugere kan forstå præcis, hvad de betaler for, hvilket styrker tilliden til platformen som en helhed.

Hvad koster det at betale med PayPal?

At oprette en PayPal-konto og foretage betalinger er gratis, hvis transaktionen foregår inden for samme land og i hjemlandets valuta. Dog kan der ved internationale køb eller betalinger i fremmed valuta pålægges visse gebyrer. Disse omkostninger afhænger primært af valutakursen og typen af valuta involveret. For betalinger i andre valutaer end danske kroner, pålægges et valutaomregningsgebyr på 3%. Yderligere påvirkes gebyrstrukturen af det samlede salgsbeløb på din konto hver måned. For eksempel, ved salg fra 0 til 20.000 kr. pr. måned, er transaktionsgebyret 3,4% plus 2,60 kr. per transaktion. Dette gebyr reduceres gradvist med stigende salgsvolumen, således at for et salg på mellem 80.000,01 kr. og 400.000,00 kr., falder gebyret til 2,7% plus 2,60 kr. per transaktion.

Har du styr på din virksomheds regnskab, og hvordan man bogfører valutaomregningsgebyrer? Vi ved godt, at det kan være svært at navigere i processen og de tilhørende overvejelser, når man vælger en betalingstjeneste – derfor vil vi meget gerne hjælpe dig. I Stadsrevisonen har vi altid en fast, personlig rådgiver til at hjælpe dig.

Mangler du professionel hjælp - f.eks. i forhold til PayPal?

Kontakt os i Stadsrevisionen for skræddersyet hjælp med tilfredshedsgaranti.

Er PayPal en sikker betalingstjeneste?

PayPal er særligt kendt for sin sikkerhed i online handel. Virksomheden prioriterer høj sikkerhed og tilbyder avancerede beskyttelsesfunktioner til både købere og sælgere. Alle transaktioner gennem PayPal er krypterede, hvilket sikrer dine personlige og finansielle oplysninger. Køberbeskyttelsen fra PayPal sikrer, at du som køber kan få dine penge tilbage, hvis det købte produkt enten ikke modtages, eller ikke lever op til den beskrivelse, der var angivet af sælgeren. Sælgerbeskyttelsen dækker mod uautoriserede betalinger og situationer, hvor en køber hævder ikke at have modtaget en vare. Disse sikkerhedsforanstaltninger er en central del af PayPals tjeneste, som hjælper med at opbygge tillid og sikkerhed for alle brugere.

Hvordan modtager man penge på PayPal?

PayPal tilbyder en effektiv måde at modtage penge på, hvad enten det er fra kunder i en erhvervskontekst eller fra venner og familie som en privatperson. Når du modtager penge gennem PayPal, krediteres beløbet direkte til din PayPal-konto. Herfra kan pengene enten overføres til din bankkonto eller bruges direkte til online betalinger, uden behov for en bankoverførsel. Skulle du modtage penge og endnu ikke have en PayPal-konto, vil PayPal sende dig en e-mail med en opfordring til at oprette en konto, så du kan få adgang til dine midler. Dette gør PayPal til en alsidig og brugervenlig platform for både at sende og modtage betalinger på tværs af grænser.

Hvad skal man bruge for at oprette en konto på PayPal?

For at åbne en konto hos PayPal, varierer de nødvendige oplysninger afhængigt af kontoens type. Ønsker du at oprette en privat PayPal-konto, kræver PayPal grundlæggende kontaktoplysninger såsom din e-mailadresse og telefonnummer. Under oprettelsesprocessen sender PayPal en bekræftelseskode via SMS, som skal indtastes for at fuldføre oprettelsen af din konto. Dette trin er afgørende for at sikre kontoens sikkerhed og din identitet. Hvis du derimod ønsker at åbne en erhvervskonto hos PayPal, vil der være behov for mere detaljerede oplysninger om din virksomhed, herunder virksomhedstype og driftsområder. PayPal kræver disse oplysninger for at overholde juridiske standarder og for at kunne tilbyde den mest relevante service for din virksomhed.

Er PayPal populært i Danmark?

Selvom PayPal måske ikke er den mest udbredte betalingsmetode inden for Danmarks grænser, er der alligevel en betydelig andel af danske forbrugere, der foretrækker at bruge PayPal, især ved køb fra internationale websteder. Ifølge “Nordic E-commerce 2019” rapporten anvender 18% af danskerne PayPal som deres foretrukne betalingsmiddel ved online handel.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om PayPal

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja, det er meget sikkert at betale via PayPal. PayPal er kendt for sit høje sikkerhedsniveau og anvender avanceret teknologi til at beskytte både køberes og sælgeres informationer. Alle transaktioner foretaget med PayPal er krypterede, hvilket sikrer, at dine personlige og finansielle oplysninger forbliver private og sikre. PayPal tilbyder også omfattende køberbeskyttelse, der hjælper med at sikre refusion, hvis de produkter, du køber, ikke ankommer eller ikke matcher beskrivelsen.

At betale med PayPal betyder, at du kan gennemføre online køb eller sende penge til andre uden at skulle indtaste dine kortoplysninger på handelssteder. Når du vælger PayPal som din betalingsmetode, skal du blot logge ind på din PayPal-konto og bekræfte betalingen. Dette tilføjer et ekstra lag af sikkerhed, da sælgeren ikke har adgang til dine økonomiske detaljer.

Betaling med PayPal er både simpelt og effektivt. Når du er klar til at betale for et køb online, vælger du PayPal som din betalingsmetode ved checkout. Du vil derefter blive omdirigeret til PayPal’s betalingsside, hvor du kan logge ind med din e-mail og adgangskode. Her kan du vælge, hvilket betalingskort eller bankkonto, du ønsker at bruge, der er tilknyttet din PayPal-konto. Når du har bekræftet detaljerne, vil PayPal håndtere transaktionen og sende betalingen til sælgeren, uden at sælgeren får adgang til dine kortoplysninger.

Ja, PayPal kan bruges i Danmark og er en populær betalingsmetode blandt danske forbrugere, især når det gælder internationale transaktioner. PayPal giver brugerne mulighed for at foretage køb på både danske og udenlandske websteder uden besvær. 

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her:

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Om PayPal

PayPal er en online betalingsplatform, der muliggør sikre transaktioner på internettet. Det henvender sig til både private forbrugere og virksomheder, der ønsker at foretage betalinger, overføre penge, eller modtage betalinger. En af fordelene ved PayPal er dens brugervenlighed, hvor brugere kan forbinde deres bankkonti og betalingskort til PayPal for nemmere transaktioner. PayPal tilbyder også funktioner som køberbeskyttelse og bedragerisporing for at øge sikkerheden. Oprettelse af en PayPal-konto er gratis, men der kan være gebyrer forbundet med visse transaktioner.

Skal du have hjælp til at finde en fintech løsning?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med fintech løsningerb. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om fintech løsninger.