Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Mastercard

Mastercard, administreret af MasterCard Worldwide med hovedsæde i Purchase, New York, USA, er et internationalt betalingskort, der benyttes af millioner verden over. Mastercard er til stede i over 210 lande og formidler transaktioner i mere end 150 forskellige valuta. De tilbyder både kredit- og debetkort.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Mastercard?

Mastercard, administreret af MasterCard Worldwide med hovedsæde i Purchase, New York, USA, er et internationalt betalingskort, der benyttes af millioner verden over. Mastercard er til stede i over 210 lande og formidler transaktioner i mere end 150 forskellige valuta. De tilbyder både kredit- og debetkort.

I Danmark står NETS for produktionen af betalingskortene, som er udstyret med en kontaktløs funktion. Dette gør det muligt at foretage betalinger ved simpelthen at holde kortet tæt på terminalen.

Mastercard blev først introduceret i 1967 under navnet United California Bank. Siden da har det gennemgået flere transformationer, fusioneret med betalingsgiganter som Eurocard, og har ændret navn for at tilpasse sig en evigt skiftende finansiel sektor.

Teknologi og Sikkerhed

Mastercard har altid været i forkant med at integrere teknologi for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden. Med introduktionen af teknologier som tokenisering, Mastercard Identity Check (bedre kendt som “Mastercard SecureCode”) og biometrisk godkendelse har virksomheden taget skridt mod at gøre transaktioner sikrere for både handlende og forbrugere.

Mastercard og Fintech

I de senere år har Mastercard aktivt samarbejdet med fintech-virksomheder for at innovere og tilpasse sig den digitale transformation inden for finanssektoren. Dette har resulteret i introduktionen af mobile betalingsløsninger, virtuelle kort og kontaktløse betalinger.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Bæredygtighed og Samfundsansvar

Mastercard er også dedikeret til bæredygtighed og samfundsansvar. De har lanceret initiativer rettet mod at støtte samfund, fremme økonomisk inklusion og bekæmpe klimaforandringer.

Mastercard Priceless

Ud over deres primære tjenester har Mastercard også introduceret “Priceless”, et globalt loyalitetsprogram, der tilbyder eksklusive oplevelser og fordele til kortindehavere rundt om i verden, fra gourmetmiddage til sportsbegivenheder og koncerter.

Typer af Mastercard

Mastercard Kredit

  • MasterCard Standard: Dette er det basale kreditkort i Mastercard-familien. Det tilbyder brugere en 45-dages rentefri kredit, og som udgangspunkt en kreditgrænse på op til DKK 10.000. Kortet er accepteret globalt, hvilket giver brugerne mulighed for nemt at betale eller hæve penge på tværs af landegrænser. I modsætning til nogle af de dyrere korttyper, inkluderer MasterCard Standard ikke yderligere fordele som rejseforsikring.
  • MasterCard Gold: Dette er en opgraderet version af standardkortet. Ud over de basale funktioner tilbyder MasterCard Gold et forhøjet kreditbeløb på minimum DKK 50.000. Derudover kommer kortet med muligheden for at tilknytte en rejseforsikring, der som standard dækker i hele Europa. Selvom prisen for MasterCard Gold er højere end standardkortet, reflekterer det også de ekstra fordele, det tilbyder.
  • MasterCard Platinum: For dem, der søger et niveau over Standard og Gold, er MasterCard Platinum løsningen. Med dette Mastercard får brugerne adgang til en rentefri kredit på op til 45 dage og et beløb, der varierer fra DKK 50.000 og i visse tilfælde op til DKK 100.000. Bortset fra standardfordele som global accept og sikkerhed, tilbyder Platinum en udvidet rejseforsikring, adgang til VIP-lounges, og muligheden for at tilvælge diverse ekstra forsikringer.

 

World MasterCard og World Elite MasterCard: Mastercard har skræddersyet løsninger for globetrotters. Disse kort er ideelle for dem, der søger bonusser, specialtilbud og en opgraderet rejseoplevelse. World Elite MasterCard adskiller sig ved at tilbyde adgang til over 850 lufthavnslounges og en 24-timers concierge-service.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Mastercard Debit

  • Mastercard Debit: Mens Mastercard Debit minder meget om MasterCard Standard, fungerer det udelukkende som et debetkort. Dette kort tilbyder saldokontrol, hvilket giver brugeren en øjeblikkelig opdatering af kontoens status efter hver transaktion. Dette Mastercard giver også en bred adgang til et netværk af butikker og hæveautomater globalt.
  • MasterCard Direct: MasterCard Direct, udgivet af Danske Bank i Danmark, er det nyeste tilføjelse til Mastercard’s debit-kortfamilie. Udover de gængse Mastercard-fordele har Direct en indbygget sikkerhedschip, der øger sikkerheden ved hver transaktion.

Maestro

Ejet og drevet af Mastercard siden 1992, fungerer Maestro Card udelukkende som et debetkort. Selvom det ikke er så populært i Danmark, bruges Maestro globalt med over 600 millioner kort i omløb, accepteret i over 13 millioner butikker og hæveautomater fordelt over 100 lande.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Mastercard

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Mastercard Standard er grundversionen, der tilbyder grundlæggende fordele, som en rentefri kreditperiode og verdensomspændende anvendelse.

Mastercard Gold går et skridt videre ved at tilbyde et højere kreditbeløb og muligheden for at tilføje en rejseforsikring, der dækker i hele Europa.

Mastercard Platinum er en mere premium version, der tilbyder endnu større kreditgrænser, udvidet rejseforsikring, og ekstra privilegier som adgang til VIP-lounges og muligheden for at tilvælge yderligere forsikringer.

Mastercard er i spidsen for teknologisk innovation inden for betalingsindustrien. De har integreret sikkerhedsteknologier som tokenisering, Mastercard Identity Check (også kendt som “Mastercard SecureCode”) og biometrisk godkendelse for at forhindre svig og beskytte brugeroplysninger.

Mastercard har indgået samarbejde med flere fintech-virksomheder for at tilbyde nye digitale betalingsløsninger. Gennem disse partnerskaber har Mastercard introduceret mobile betalingsmuligheder, virtuelle kort og kontaktløse betalingsmetoder, hvilket afspejler en tilpasning til den moderne digitale økonomi.

 “Mastercard Priceless” er et globalt loyalitetsprogram, som Mastercard har lanceret. Dette program giver kortindehavere adgang til eksklusive oplevelser over hele verden, fra gourmetmiddage og koncerter til unikke sportsbegivenheder. Det er Mastercards måde at tilbyde noget ekstra til deres kunder.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: