Kontakt os

+45 70 60 40 04

Day: May 23, 2024

I et travlt arbejdsliv er afspadseringskonceptet en afgørende faktor for at bevare en sund work-life balance. Afspadsering refererer til den praksis, hvor medarbejdere får mulighed for at tage fri med løn, som kompensation for tidligere udført overarbejde. Denne form for. . .
Regnskabsperioden kan opdeles i primo, medio og ultimo. Primo refererer til den første halvdel af en måned, men ultimo refererer til den sidste del af en måned. Medio refererer til perioden mellem primo og ultimo. Fortsæt med at læse for. . .
Indtægter er en sum penge, der øger pengebeholdningen hos en given instans. Det kan både dreje sig om en privatperson, en virksomhed eller den danske stat. Dette blogindlæg udforsker betydningen af og forskellige kilder til indtægter for privatpersoner, virksomheder og. . .
Det kan virke overvældende at skulle afgøre, om moms skal inkluderes på ens fakturaer eller ej. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i, under hvilke omstændigheder du skal udstede fakturaer med moms, og hvornår det ikke er nødvendigt.. . .
En iværksætter betragtes som en selvstændig erhvervsdrivende. Når du etablerer din egen virksomhed, bliver du kaldt en iværksætter. Du kan arbejde som iværksætter i en bred vifte af industrier, og betegnelsen "iværksætter" er et nutidigt udtryk for enhver, der grundlægger. . .
Et monopol opstår, når en enkelt virksomhed eller organisation har eneret på at sælge en specifik vare eller tjeneste. Dette giver virksomheden total magt over markedets prissætning og udbuddet af produktet. Læs om forskellige former for monopoler, årsager til og. . .
Et momsnummer er et unikt identifikationsnummer tildelt virksomheder, der er registreret for moms i Danmark. I dette blogindlæg vil vi gennemgå, hvordan momsnumre fungerer, hvordan man opnår et og hvad konsekvenserne kan være ved ikke at håndtere momsregistrering korrekt. Vi. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder