Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Ekstern regnskabsafdeling

Økonomisk styring er vigtig for enhver virksomhedsejer. Dog kan det være svært selv at holde styr på alle de forskellige elementer, såsom de forskellige tidsfrister og reglementer.

Hos Stadsrevisionen har vi mange års erfaring med revision, regnskab og rådgivning, så du kan være sikker på, at din økonomi er i gode hænder hos os. Vi tilbyder komplet økonomistyring til en konkurrencedygtig pris, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Kontakt os i dag for at høre mere om vores ydelser.

På denne side kan du læse meget mere om ekstern styring af virksomheders økonomi og hvad vi kan tilbyde dig hos Stadsrevisionen.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Få en ekstern regnskabsafdeling

At have en ekstern regnskabsafdeling betyder, at virksomheden outsourcer sine regnskabsfunktioner til en ekstern afdeling.

Denne type service bruges af store virksomheder som små, da der kan være mange fordele ved det. For en lille virksomhed kan det være omkostningstungt at ansætte en person på fuld tid for at styre økonomien, derfor kan man spare mange penge ved hjælp af en ekstern regnskabsafdeling.

For større virksomheder kan det være påkrævet at få en ekstern revisor til at gennemgå regnskaberne.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Good service cooperation
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Small business, Self-employment, micro-entrepreneurs, accountant, ownership concept. Young

Fordelene ved at have en ekstern regnskabsafdeling

Økonomi er en vanskelig størrelse, og derfor er der en række fordele ved at lade en ekstern regnskabsafdeling håndtere ens økonomi.

Først og fremmest får man et objektivt og uvildigt blik på sin virksomheds økonomi. Dette kan være yderst værdifuldt, når du skal træffe informerede beslutninger om din virksomheds fremtid.

Dernæst er der ofte stor besparelse at hente ved at lade et professionelt revisionsfirma håndtere ens regnskab. Dette er både i forhold til tid og penge. Da der findes mange regler og tidsfrister, som man skal overholde i forbindelse med økonomi, kan det hurtigt blive forvirrende og tidskrævende.

Endelig er det trygt at have et professionelt regnskabsbureau til at håndtere ens økonomi, da de ofte har stor erfaring og viden om emnet. De vil desuden være i stand til at opdage fejl og uoverensstemmelser, som du måske ikke har bemærket, og de vil også være ajour med de seneste skattelove og -regler.

Så hvis du leder efter nogen til at tage sig af din økonomi, kan et eksternt revisionsfirma være den bedste løsning for dig.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Hvad inkluderer vores bogføringspakke?

Fri rådgivning af personlige bogholdere
Ingen fysiske bilag
Månedsvis statusrapporter
Gratis email support
Løbende påmindelse om manglende bilag
Afstemning af bogholderi kvartalsvis
Likviditetsbudgetter
Udarbejdelse af nøgletalsanalyser
E-conomic abonnement
Gennemgang af forsikringsforhold
Gratis lovgivningstjek
Momsopgørelse og beregning af lønsumafgift inkl. indberetning

Fuld administration

Dalig administration
Månedlig bogføring og afstemning
Komplet lønadministration

Vores bogholdere

Har minimum 5 års erhvervserfaring
Er branchespecifikke
Yder løbende rådgivning og sparring
Bogføre bilag løbende
Afstemmer alle posteringer med banken

Hos Stadsrevisionen forstår vi, hvor essentiel korrekt og effektiv bogføring er for en virksomheds succes. Ovenfor har vi samlet et uddrag af ydelser andre virksomheder modtager i forbindelse med bogføring hos os. Har din virksomhed brug for hjælp til bogføring? Så book et uforpligtende møde eller ring til os på 70 60 50 04. 

Frigør tid med ekspert rådgivning

Lad vores ekspertteam hjælpe dig, så du kan fokusere på det, du er bedst til.
Spar tid på administration
Minimer risiko med opdateret viden om love og regler
Få strategisk indblik gennem præcis bogføring

Hvad inkluderer vores regnskabspakke?

Alle revisorer har mere end 8 års erhvervserfaring
Revisorer og bogholdere med branchespeciale
Løbende rådgivning & sparring
Løbende bogføring af alle bilag
Løbende bankafstemning af alle posteringer
Kvartalsregnskaber med nøgletalsanalyse
Kvartalsvise statusmøder m. personlig revisor
Gennemgang af bogholderi & saldobalance
Gennemgang af- og kontrol af skatteforhold
Assistance med årsafslutningsposteringer (årlige afskrivninger)
Opstilling og indberetning af årsregnskab
Indberetning af selvangivelse

Årsregnskab for holdingselskab

Erfaring med holdingselskaber
Erfaring med aktier og obligationer
Erfaring med ejendomsselskaber

Årsregnskab v/ Statsautoriseret revisor

Mulighed for revisionspåtegnelse
Mulighed for udvidet gennemgang
Mulighed for fuld revision
Alle revisorer har mere end 8 års erhvervserfaring​

Hos Stadsrevisionen ved vi godt at ingen virksomheder er ens, derfor skræddersyer og tilpasser vi alle vores ydelser til netop din virksomhed. Ovenfor har vi samlet et eksempel med løsninger, som vi har hjulpet andre virksomheder med. Skal vi også hjælpe med jeres regnskaber? Så kontakt os for en uforpligtende snak. 

Specifikke fagområder

Automatisk bogføring

Regnskabsprogrammer

Den nye bogføringslov

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

At have en ekstern regnskabsafdeling betyder, at din virksomhed outsourcer sine regnskabsfunktioner til en ekstern revisionsvirksomhed som Stadsrevisionen. Dette kan gavne både store og små virksomheder.
De primære fordele inkluderer et objektivt blik på virksomhedens økonomi, tids- og pengebesparelser, og fejlfinding i økonomien. En ekstern regnskabsvirksomhed er også helt opdateret på seneste skattelovgivning og regler, hvilket sikrer overholdelse af diverse krav.
Hos Stadsrevisionen tilbyder vi komplet økonomistyring, herunder lønudbetaling, moms, selvangivelser, løbende bogføring og årsregnskab. Vores mål er at sikre, at dine økonomiske forpligtelser varetages professionelt og i overensstemmelse med lovgivningen.
Vores team består af erfarne bogholdere og revisorer, der har specialiseret sig i forskellige brancher. Alle med mere end 8 års erhvervserfaring og branchespecifik ekspertise.
Absolut. Vi tilbyder effektive og omkostningseffektive løsninger, da vi benytter moderne værktøjer og undgår fysiske møder. Dette gør det muligt for os at tilbyde konkurrencedygtige priser og gøre vores ydelser overkommelige for alle virksomheder. Desuden tilbyder vi favorable priser ved samlede aftaler om økonomistyring.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Vi kan hjælpe dig med professionel styring af din økonomi!

Hos Stadsrevisionen tager vi din virksomheds økonomi alvorligt. Vi forstår, at økonomien er en afgørende faktor for din virksomheds succes, nu og i fremtiden. Derfor mener vi, at det er vigtigt at bruge en ekstern regnskabsafdeling. På den måde kan du være sikker på, at din økonomi bliver forvaltet af fagfolk, der har erfaring med alt indenfor økonomi.

Med vores hjælp kan du være sikker på, at dine økonomiske forpligtelser varetages professionelt og inden for lovgivningen samt at vi overholder alle tidsfrister.

Hos Stadsrevisionen kan vi hjælpe med komplet økonomistyring, inklusiv:

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

financial report

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

Se vores cases

Specialiserede revisorer og bogholdere med mange års erfaring

Alle virksomheder er forskellige og har deres egne unikke bogføringsbehov, og det forstår vi udmærket hos Stadsrevisionen. Derfor har vi et team af erfarne bogholdere, der har specialiseret sig i forskellige sektorer. Uanset om du er i detailhandlen, fremstillingsindustrien eller serviceindustrien, har vi en bogholder, der kan hjælpe dig.

Med mere end otte års erfaring hver i branchen er vores registrerede revisorer i stand til at levere præcise og opdaterede revisionstjenester. Da de også har specialiseret sig i en bestemt sektor, kan de også give sektorspecifikke råd og indsigt.

Så hvis du leder efter hjælp til økonomistyring hos nogen, der forstår dine specifikke behov, skal du ikke lede længere end til Stadsrevisionen.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Close up Business woman using calculator and laptop for do math finance on wooden desk in office and
Happy accountant

Økonomistyring til konkurrencedygtige priser

Hos Stadsrevisionen mener vi, at professionel hjælp til økonomien skal være overkommeligt for alle. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en service, der er både effektiv og omkostningseffektiv. Da vi ikke afholder nogen fysiske møder, og bruger moderne værktøjer, kan vi arbejde hurtigere og mere effektivt. Det betyder, at vi kan skære ned på omkostningerne og tilbyde en billigere service end andre revisionsfirmaer.

Vælger du desuden at lave en samlet aftale om økonomistyring, får du som kunde en god pris på hver ydelse.

Ved at vælge os kan du på denne måde være sikker på at få kompetent og professionel økonomistyring til konkurrencedygtige priser.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.