Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad er Netbank?

En netbank fungerer som et digitalt værktøj til selvbetjening, som din bank stiller til rådighed. Her har du mulighed for selv at håndtere overførsler, afregne regninger, oprette og fjerne betalingsservice, foretage internationale overførsler og meget mere, alt dette kan du gøre fra dit hjem via computer eller mobiltelefon. Derfor er netbank blevet et populært valg for håndtering af banktransaktioner. Kort sagt, netbanken tilbyder dig en omfattende oversigt over din økonomiske situation og minimerer behovet for konstant at kontakte din bankrådgiver.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvorfor skal jeg have en netbank?

Med netbank får brugeren bekvem adgang til sin bankkonto og har mulighed for at udføre en række transaktioner, såsom overførsel af penge, betaling af regninger eller gennemgang af saldo og transaktionshistorik. Dette eliminerer behovet for at besøge en fysisk bank og stå i kø, hvilket gør processen tidsbesparende og mindre besværlig.

En yderligere fordel ved netbank er dets tilgængelighed 24/7, hvilket betyder, at brugere kan tilgå deres konto når som helst og hvor som helst i verden. Man er ikke længere bundet af bankens fysiske åbningstider, hvilket tilbyder en uovertruffen fleksibilitet.

Sikkerheden inden for netbank er også forbedret markant, med banker der implementerer avancerede sikkerhedsprotokoller. For at logge ind kræves der ofte både en personlig adgangskode og en engangskode, der modtages via SMS eller email, hvilket forstærker sikkerhedsbarriererne.

Selvom netbank er blevet betragtet som mere sikkert, er det stadig afgørende at være vagtsom overfor potentielle sikkerhedstrusler. Det anbefales at holde operativsystemer og sikkerhedssoftware opdateret og aldrig dele loginoplysninger.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan får jeg adgang?

Skulle du endnu ikke have adgang til netbank, eller oplever du problemer med at logge på, er det vigtigt at tage kontakt til din bank. De vil kunne assistere og guide dig gennem processen. Hvis alt er sat op korrekt, logges der på med NemID-oplysninger, hvilket sikrer en sikker og beskyttet adgang til dine bankoplysninger online.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Mobilbank

Mobilbank er den mobile version af netbank og tilgås gennem en app på din smartphone. I modsætning til traditionel netbank, er der hos de fleste banker ikke behov for nøglekort eller nøgleapp for at logge ind på mobilbanken – disse bliver først nødvendige ved betalinger eller overførsler. Dette gør mobilbank til en hurtig og bekvem måde at tilgå din bankkonto på farten.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Netbank

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Netbank kan tilgås via en computer eller mobiltelefon og giver dig mulighed for at udføre banktransaktioner som overførsler og betalinger af regninger. Du kan også oprette/fjerne betalingsservice og lave internationale overførsler. Det tilbyder en detaljeret oversigt over din økonomi uden behov for at kontakte en bankrådgiver.

Netbank giver dig bekvem og tidsbesparende adgang til din bankkonto, muliggør online transaktioner og eliminerer behovet for at besøge en fysisk bank. Det er tilgængeligt 24/7, hvilket giver fleksibilitet til at håndtere din økonomi når som helst, hvor som helst. Desuden er sikkerheden forstærket med avancerede protokoller og flertrins godkendelse for at beskytte dine oplysninger og transaktioner. Dog er opmærksomhed på sikkerhedsforanstaltninger stadig essentielt.

Mobilbank er en app-baseret version af netbank, der giver dig hurtig og bekvem adgang til din bankkonto via din smartphone. I modsætning til netbank kræver mobilbank typisk ikke nøglekort eller nøgleapp for login, men kun ved betalinger eller overførsler, hvilket gør adgangen hurtigere og mere bekvem, især når du er på farten.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: