Kontakt os

+45 70 60 40 04

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Om Klarna

Klarna er en finansiel teknologivirksomhed, der tilbyder online betalingsløsninger for at gøre shopping nemmere og mere sikker. De tilbyder flere betalingsmuligheder, herunder muligheden for at betale senere eller over tid, som kan tilpasse sig forbrugernes individuelle behov. Med Klarna-appen kan brugerne nemt spore deres køb og betalinger, hvilket giver en overskuelig og bekvem shoppingoplevelse. Klarna har fokus på sikkerhed og beskyttelse af forbrugernes rettigheder ved online køb, hvilket bidrager til en tryg handelsoplevelse.

Skal du have hjælp til at finde en fintech løsning?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med fintech løsningerb. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om fintech løsninger.

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvem er Klarna?

Inden for den elektroniske verden af nutidens e-handel har Klarna markeret sig som en dominerende aktør, der omdefinerer vores opfattelse af online transaktioner. Men hvad står Klarna for, og hvordan er deres operationer struktureret? Lad os tage et nærmere kig på denne progressive betalingsmetode.

Klarna blev etableret i Sverige i 2005 som en finansiel teknologivirksomhed og fusionerede med SOFORT i 2014 for at danne Klarna Group. Med 35 millioner kunder globalt og partnerskaber med over 50.000 e-handelsplatforme har de formået at forenkle og forbedre online shopping oplevelsen. Klarna's innovative betalingsløsninger tilbyder kunderne en "køb nu, betal senere"-model, ofte med mulighed for rentefrie afdrag. Dette koncept gør det nemt for kunderne at dele deres betalinger op i mindre, overkommelige rater, hvilket bringer dyrere køb inden for rækkevidde.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad indebærer Klarna.dk

Inden for rammerne af nutidens avancerede e-handelsøkosystem er Klarna.dk et nøglebegreb, der omdanner den konventionelle tankegang om online betalingsprocesser. Hvad indebærer Klarna.dk, og hvilken rolle spiller det i det moderne detailhandel miljø? Lad os udforske denne fremadstormende betalingsmetode mere detaljeret.

Klarna.dk aktiveres, når du foretager et køb hos en webbutik, der understøtter denne betalingsløsning. Ved kassens afslutning får du muligheden for at anvende Klarna som din foretrukne betalingsmetode. Herefter kan du vælge enten at afvikle hele beløbet på én gang, forskyde betalingen til et senere tidspunkt (almindeligvis 14 eller 30 dage) eller dele betalingen op i flere mindre rater. Klarna administrerer alle transaktioner og sender dig påmindelser, når det er tid til at gennemføre betalingen.

En primær attraktion ved Klarna.dk er dets fleksibilitet. Uanset om du ønsker at udvide dit budget eller udskyde betalingen, indtil du har verificeret kvaliteten af dit køb, faciliterer Klarna en personlig kontrol over dine betalingsordninger. Endvidere er det ofte muligt at anvende Klarna uden hverken renter eller gebyrer, hvilket gør denne service yderst tiltalende for et bredt spektrum af forbrugere.

Klarna.dk understreger også sikkerhedens betydning. Med den seneste krypteringsteknologi beskytter Klarna dine betalingsdata. Påmindelsessystemet sikrer ligeledes, at du bliver informeret i tide for at undgå forsinkede betalinger og eventuelle strafgebyrer.

Klarna.dk er nu en populær betalingsmetode hos en mangfoldighed af online butikker globalt og er anerkendt som en pålidelig betalingsløsning af millioner af brugere. Med dets intuitive interface og varierede betalingsoptioner er Klarna.dk et foretrukket valg for den moderne e-handelskunde. Hvad enten du shopper tøj, elektronik eller møbler, kan Klarna.dk gøre din online shoppingoplevelse mere komfortabel og bekymringsfri.

Hvordan fungerer Klarna?

Hvordan opererer Klarna i praksis? Processen starter, når du vælger at shoppe hos en onlinebutik, som støtter Klarna. Ved check-ud får du chancen for at vælge Klarna som din betalingsmetode. Du får derefter valget mellem at afvikle hele beløbet med det samme, udskyde betalingen til et senere tidspunkt, ofte 14 eller 30 dage senere, eller splitte beløbet op i mindre, overkommelige rater. Klarna står for håndtering af alle betalinger og sørger for at sende dig påmindelser, når betalingerne forfalder.

Klarnas alsidighed er en af dets mest tiltalende træk. Det er ideelt for dem, der søger fleksible betalingsmuligheder for at udvide deres budget, eller for dem, der ønsker at udskyde betalingen, indtil de er sikre på produktets tilfredsstillende kvalitet. Klarna sikrer, at du har fuld kontrol over dine betalinger. Desuden er tjenesten ofte uden renter og gebyrer, hvilket gør Klarna til et attraktivt valg for et bredt udsnit af forbrugere.

Sikkerhedsaspektet er også en integral del af Klarnas forretningsmodel. Tjenesten bruger avanceret krypteringsteknologi til at beskytte dine betalingsinformationer og sikrer samtidig, at du løbende bliver opdateret med påmindelser for at undgå forsinkede betalinger og de dertil knyttede gebyrer.

Fleksible betalingsmuligheder

Klarna er i dag en populær betalingsløsning, som er valgt af millioner af kunder og støttes af et mylder af detailhandlere rundt om i verden. Med en platform, der er nem at navigere i, og tilpasningsdygtige betalingsvalg, positionerer Klarna sig som en optimal løsning for nutidens digitale kunde. Hvad enten det drejer sig om indkøb af beklædning, elektroniske gadgets eller møbler, er Klarna en partner, der gør hele e-handel oplevelsen mere behagelig og uden stress.

Som en forbruger, der nyder at udforske de uendelige muligheder på internettet, er du nok stødt på den kendte situation, hvor et bestemt stykke beklædning eller en genstand råber på din opmærksomhed, et ‘must-have’. Men realiteten af, at det er slutningen af måneden, og din bankkonto ikke er i sin bedste form, kan være en hindring. Der er muligheden for at ansøge om et attraktivt lån via Tankpenge.dk, eller du kan vælge Klarna’s smidige løsning, der tilbyder kredit på dit køb. Med Klarna kan du nyde sikkerheden ved online shopping kombineret med finansiel fleksibilitet.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Kreditmuligheder med Klarna Danmark

Som shopper har du fuld kontrol over dine køb, og det er afgørende, at du føler dig sikker, når du navigerer i online shopping verdenen. Uanset om det drejer sig om beklædning, hjemmeartikler eller andre produkter, er Klarna Danmark din støtte i denne proces.

Betalingsfleksibiliteten er en kerneværdi, og du har friheden til at vælge, hvordan du ønsker at afvikle din betaling. Der er to primære metoder til at afvikle det skyldige beløb.

Først og fremmest kan du vælge at afvikle hele beløbet på én gang. Denne procedure er sammenlignelig med standard online shopping. Du tilføjer dine ønskede varer til indkøbskurven, og når din online shopping-session er fuldført, vælger du simpelthen Klarna som din betalingsmetode. Det er ukompliceret og effektivt.

Alternativt kan du vælge at udskyde betalingen til 14 dage efter købstidspunktet. Denne mulighed er fri for gebyrer, renter og kræver ikke separate kreditansøgninger. En e-mail med klare betalingsinstruktioner vil blive sendt til dig. For at benytte denne metode skal du blot vælge Klarna kredit som din foretrukne betalingsmetode ved kassen.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Er Klarna rentefrit?

I online shopping verdenen er Klarna blevet en game changer for et utal af forbrugere. Med sit “køb nu, betal senere”-tilbud har Klarna formået at tilbyde en både bekvem og sikker shopping oplevelse. Men rejser spørgsmålet: Er Klarna rentefrit? Svaret er, at det kan det være, men med visse forbehold.

Klarna præsenterer en variation af betalingsløsninger, herunder Klarna faktura og Klarna afbetaling. Klarna faktura muliggør et køb nu med betaling senere inden for en fastsat tidsramme, oftest 14 eller 30 dage. I denne periode er købet rentefrit, forudsat at hele beløbet betales rettidigt.

Med Klarna afbetaling har kunderne friheden til at opdele betalingen i mindre, overkommelige rater over en bestemt tidshorisont. Dette forbliver ligeledes rentefrit, såfremt betalingsplanen efterleves, og hele beløbet er afviklet inden for den angivne periode.

Det er dog essentielt at pointere, at udeblevne betalinger eller valg af en forlænget betalingsperiode kan resultere i pålæggelse af renter og gebyrer. Derfor er det altafgørende at være grundigt indforstået med de givne vilkår og sikre rettidig betaling.

Klarna faciliterer en ukompliceret og behagelig online shopping oplevelse, men det understreges, at “køb nu, betal senere”-optioner skal benyttes med omtanke. En fornuftig og velovervejet anvendelse af Klarna kan gøre dine online indkøb både overkommelige og ja, rentefrie!

Så, er Klarna rentefrit? Det er en realitet, men betinget af en ansvarlig anvendelse. Med en korrekt forståelse for vilkårene og en ansvarlig tilgang, står døren åben for at udnytte de adskillige fordele, som Klarna så generøst tilbyder.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Klarna

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Klarna er en betalingsmetode, der tilbyder online køb ved at tilbyde muligheden for at købe nu og betale senere, hvilket kan opdeles i flere overkommelige afdrag.

At benytte Klarna kommer med mange fordele, som f.eks. tilpasningsdygtige betalingsvalg, beskyttelse af køberen og en ubesværet online shopping oplevelse.

Ja, Klarna er ikke begrænset til online shopping; det kan også benyttes som betalingsmetode i udvalgte fysiske butikker.

For at returnere en vare betalt med Klarna er det nødvendigt at overholde den pågældende butiks returpolitik og tage direkte kontakt til dem for at få vejledning om tilbagebetaling.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: