Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Jyske Bank

Jyske Bank er den næststørste bank i Danmark, kun overgået i størrelse af Danske Bank.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Jyske Bank?

Jyske Bank, med hovedsæde i Silkeborg, er et af de førende pengeinstitutter i Danmark og står som landets næststørste bank. Grundlagt i 1967, har Jyske Bank gennem årene udviklet sig markant og etableret sig som en central aktør på den danske finansscene. Kendetegnet ved en robust tilgang til innovation og vækst, har banken spillet en betydelig rolle i den finansielle sektor.

I løbet af sin historie har Jyske Bank oplevet forskellige udfordringer og milepæle. Et markant øjeblik i bankens nylige historie fandt sted i 2018, hvor Jyske Bank solgte sin ejerandel på 38,5 % i Nordjyske Bank. Dette salg var en del af en strategisk beslutning for at styrke kapitalstrukturen og sikre fortsat vækst og stabilitet.

Et afgørende fokusområde for Jyske Bank har været dets engagement i informationsteknologi (IT). Bankens administrerende direktør, Anders Dam, har fremhævet bankens dedikation til IT med ordene: “Vi satser meget, meget hårdt på IT.” Denne strategi afspejler sig tydeligt i bankens digitale tilstedeværelse. Jyske Banks hjemmeside fremstår med et markant mere digitalt udtryk end mange andre banker, hvilket understreger bankens ambitioner om at være førende inden for digital innovation i den finansielle sektor.

Under Anders Dams ledelse er Jyske Bank også kendt for at initiere og implementere IT-relevante initiativer, som ikke kun forbedrer kundeoplevelsen men også optimerer bankens interne processer. Disse initiativer er vitale for at holde trit med de teknologiske fremskridt og forventningerne fra både kunder og markedet.

Digitale selvbetjeningsløsninger og teknologiske tiltag hos Jyske Bank

Jyske Bank er kendt for sin brede palette af digitale selvbetjeningsløsninger, der gør det nemmere for kunderne at administrere deres økonomi. Som en del af sin fortsatte satsning på teknologi har banken for nylig lanceret Jyske Munnypot, en avanceret investeringsrobot designet til at revolutionere måden, hvorpå kunder kan investere og spare op.

Jyske Munnypot er en online investeringsløsning, der fungerer som et alternativ til traditionel opsparing. Denne innovative teknologi gør det muligt for brugerne at sætte konkrete sparemål, og assistere dem i at nå disse mål gennem smarte og automatiserede investeringsstrategier. Investeringsrobotter som Jyske Munnypot er blevet stadig mere populære internationalt, og det forventes, at de også vil vinde indpas på det danske marked.

Bankens dedikation til teknologisk innovation understreges af direktør Anders Dam, der proklamerer, at Jyske Bank fortsat vil introducere nye IT-tiltag. Dette lover godt for fremtidige innovationer, som kan forventes at bringe spændende nyheder til bankens kunder.

Udover Jyske Munnypot tilbyder Jyske Bank også de traditionelle digitale tjenester såsom netbank og mobilbank, som er standard hos moderne banker. For at yderligere forbedre kundeservicen har Jyske Bank lanceret applikationen ‘Weekly’, der giver brugerne et detaljeret ugentligt overblik over deres finansielle forbrug. Denne app er designet til at hjælpe kunderne med bedre at forstå og styre deres daglige økonomi, hvilket gør det lettere at overskue månedens økonomi uge for uge.

Jyske Bank fortsætter med at være i forkant med digital innovation, og leverer løsninger der ikke blot møder, men også forudser kundens behov og forventninger i en stadig mere digitaliseret verden. Med sit stærke fokus på både eksisterende og nye teknologier, styrker Jyske Bank sin position som en førende bank i Danmark inden for digital finansiel service.

Ønsker du professionel hjælp, eller er du i tvivl om noget? 

Vi, i Stadsrevisionen, har branchebestemte revisorer, så det matcher dig og dine behov.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp til netop dine behov.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Tjenester og tilbud fra Jyske Bank

Jyske Bank, en af Danmarks største banker, tilbyder et bredt spektrum af finansielle produkter og tjenester, skræddersyet til både privat- og erhvervskunder. Her er en detaljeret gennemgang af de tjenester, som Jyske Bank stiller til rådighed:

Til Erhvervskunder

 

 1. Finansiering: Jyske Bank tilbyder finansieringsmuligheder for både ejendomme og virksomheder, herunder erhvervslån og diverse kreditløsninger.
 2. Cash Management og Likviditetsstyring: Banken hjælper virksomheder med at optimere deres pengestrømme og håndtere likviditet effektivt.
 3. Betalingsløsninger og kort: Omfattende løsninger til håndtering af daglige betalinger og transaktioner gennem forskellige betalingskort.
 4. Valutahandel og risikostyring: Tjenester inden for valutahandel og strategier til at minimere finansielle risici.
 5. Erhvervsforsikringer: Et udvalg af forsikringsprodukter designet til at beskytte virksomheden og dens aktiver.
 6. Investering og formuerådgivning for virksomheder: Specialiseret rådgivning om investeringer og formueforvaltning tilpasset virksomheder.
 7. Leasing af biler og maskiner: Fleksible leasing muligheder for erhvervskøretøjer og maskineri.
 8. Skræddersyede løsninger: Tjenester tilpasset specifikke brancher og virksomhedsstørrelser for at møde individuelle behov.Til privatkunder

 1. Bankkontoer og betalingsløsninger: Inkluderer almindelige kontoer, kort og andre betalingsmuligheder.
 2. Lån og kredit: Tilbud om boliglån, billån og forbrugslån.
 3. Investering og formuerådgivning: Vejledning i investeringsmuligheder og formueforvaltning.
 4. Pension og forsikring: Tjenester til planlægning af pension samt personlige forsikringer.
 5. Private banking: Tilbyder personlig rådgivning og specialiseret support til velhavende individer.
 6. Online og mobilbanktjenester: Digitale løsninger for nem og hurtig adgang til banktjenester.
 7. Valutaveksling og internationale betalinger: Faciliteter for valutaveksling og overførsler over landegrænser.
 8. Opsparing og investering i værdipapirer: Muligheder for opsparing og investering i forskellige værdipapirer.
 9. Finansiering af boligkøb og ejendomme: Specialiserede boligfinansieringsløsninger.

Jyske Bank lægger vægt på at tilpasse deres tjenester til kundernes individuelle behov, uanset om det drejer sig om privatpersoner eller virksomheder. Bankens mål er at skabe optimale finansielle løsninger, der understøtter kundernes økonomiske mål og livssituationer.

Kundetilpassede løsninger

 1. Studerende: 

  For studerende tilbyder Jyske Bank typisk produkter, der er designet til at imødekomme behovet for fleksible bankløsninger, som kan understøtte dem gennem deres uddannelsesperiode. Dette kan omfatte studiekonti med lave eller ingen gebyrer, studiekreditter med gunstige renter, og specialdesignede apps, der hjælper med budgettering og finansiel planlægning. Jyske Bank kan også tilbyde rådgivning om SU-lån og andre studierelevante økonomiske spørgsmål.

  Ældre: 

  For ældre kunder, som måske er på pension, tilbyder Jyske Bank produkter, der fokuserer på sikkerhed, adgang og nem håndtering af deres finanser. Dette kan inkludere højrentekonti for opsparinger, pensionistvenlige investeringsrådgivninger og specialiserede forsikringspakker. Jyske Bank kan desuden tilbyde teknologisk support til dem, der ønsker at blive mere digitale i deres dagligdag.

  Iværksættere: 

  Iværksættere og små virksomhedsejere har brug for dynamiske finansielle løsninger, der kan skalere med deres virksomheds vækst. Jyske Bank tilbyder derfor startpakker, der inkluderer erhvervskonti, adgang til kreditfaciliteter, og muligheden for fleksible lån. Derudover kan iværksættere få adgang til rådgivning om cash management, risikostyring og hjælp til at forstå komplekse skatte- og regnskabsregler.

  Store virksomheder:

  For store virksomheder tilbyder Jyske Bank avancerede løsninger, der kan hjælpe med at optimere operationer og finanser på globalt plan. Dette omfatter skræddersyede finansieringsordninger, sofistikerede investeringsstrategier og valutahåndtering. Jyske Bank tilbyder også rådgivning om fusioner og opkøb, kapitalstrukturering, og markedsanalyse.

  Tværgående tjenester:

  Ud over disse segment-specifikke tjenester, tilbyder Jyske Bank tværgående produkter som online og mobilbank tjenester, der er tilpasset til at være intuitive og tilgængelige for alle brugertyper. Banken lægger stor vægt på personlig rådgivning og sikrer, at alle kundesegmenter har adgang til ekspertrådgivning, der er relevant for deres specifikke finansielle situation og livsfase.

  Har du stadig brug for hjælp? Her hos Stadsrevisionen har vi hjulpet +1200 tilfredse klienter og tilbyder altid tilfredshedsgaranti. 

Mangler du hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp til netop dine behov.

Hvad koster det at være kunde i Jyske Bank?

Når det kommer til omkostningerne ved at være kunde i Jyske Bank, er det vigtigt at forstå, at de varierer baseret på hvilke specifikke produkter og tjenester du vælger. Her er en mere detaljeret gennemgang af de potentielle omkostninger og hvad du bør overveje:

Konto- og administrationsgebyrer:

Jyske Bank tilbyder forskellige typer konti, hver med sine egne gebyrstrukturer. For eksempel kan der være månedlige eller årlige vedligeholdelses gebyrer for visse typer konti, især hvis de inkluderer yderligere tjenester som overdækning eller højere transaktions grænser. Det er vigtigt at gennemgå betingelserne for den specifikke konto for at forstå alle tilknyttede gebyrer.

Lån og kreditter: 

For lån og kreditprodukter varierer rentesatserne og oprettelsesgebyrerne. Rentesatserne kan være faste eller variable og afhænger af produkttypen (f.eks. boliglån, billån eller forbrugslån) samt din kreditværdighed og lånebeløbet. Der kan også være oprettelsesgebyrer eller tidlige indfrielsesgebyrer, hvis du ønsker at tilbagebetale lånet før tid.

Serviceydelser: 

Yderligere serviceydelser som valutaveksling, internationale betalinger eller specielle investeringstjenester kan medføre ekstra gebyrer. Disse gebyrer varierer afhængigt af transaktionens kompleksitet og de involverede beløb.

Investeringstjenester:

Hvis du vælger at benytte bankens investeringstjenester, kan der være administrationsgebyrer eller præstationsbaserede gebyrer. Disse gebyrer bør specificeres i din investeringsaftale, og det er vigtigt at diskutere dem med din rådgiver for at forstå, hvordan de påvirker dit investeringsafkast.

Digitalt betalingsudstyr:

For tjenester som mobilbank og netbank kan der være gebyrer for anvendelse af særlige funktioner eller for at opnå adgang til premium digitale tjenester. Det er afgørende at gennemgå vilkårene for disse tjenester, da de ofte tilbydes gratis, men visse ekstra funktioner kan kræve betaling.

Sådan finder du specifikke priser:

For præcise oplysninger om gebyrer og renter anbefales det at besøge Jyske Banks officielle hjemmeside eller kontakte banken direkte. De kan tilbyde personlig rådgivning og detaljerede oplysninger baseret på dine specifikke behov og finansielle situation. Bankens hjemmeside har typisk også opdaterede prisoversigter og brochurer, der detaljeret beskriver alle potentielle omkostninger. 

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Jyske Bank

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Jyske Bank tilbyder et bredt udvalg af finansielle produkter og tjenester til både privat- og erhvervskunder. Disse inkluderer almindelige bankkonti, betalingsløsninger, forskellige lånetyper (bolig, bil, forbrug), investerings- og formuerådgivning, pension og forsikringer, samt avancerede digitale selvbetjeningsløsninger som online og mobilbanking.

Jyske Bank er anerkendt som en af de største og mest innovative banker i Danmark. Med et stærkt fokus på kundeservice og teknologisk innovation, samt en solid historie med stabil vækst og udvikling, anses Jyske Bank generelt for at være en pålidelig og kompetent finansiel partner.

Jyske Bank er en børsnoteret virksomhed, og dens ejerskab er fordelt mellem en række aktionærer, der inkluderer både private investorer og institutionelle investorer. Banken er listet på NASDAQ Copenhagen, hvor den handles offentligt.

Omkostningerne ved at være kunde i Jyske Bank kan variere afhængigt af de specifikke produkter og tjenester, en kunde vælger at benytte. Generelt tilbyder banken konkurrencedygtige priser på konti, lån og serviceydelser, men detaljerede oplysninger om gebyrer og renter fås bedst direkte fra banken eller via deres officielle hjemmeside.

Jyske Bank engagerer sig i bæredygtighed gennem forskellige initiativer, der inkluderer grønne investeringsmuligheder og finansieringsløsninger, der fremmer miljøvenlige projekter og teknologier. Banken arbejder også på at minimere sit eget økologiske fodaftryk og implementerer bæredygtighedsprincipper i sin daglige drift og beslutningstagning.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: