Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Ethereum

Ethereum repræsenterer en revolution inden for blockchain-teknologien. Som et offentligt, decentraliseret system baseret på blockchain giver Ethereum programmører en unik platform til at udvikle applikationer. Tidligere var det en udfordrende opgave at bygge applikationer på en blockchain-struktur, men Ethereum har ændret dette ved at fjerne tidligere begrænsninger.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Ethereum?

Ethereum repræsenterer en revolution inden for blockchain-teknologien. Som et offentligt, decentraliseret system baseret på blockchain giver Ethereum programmører en unik platform til at udvikle applikationer. Tidligere var det en udfordrende opgave at bygge applikationer på en blockchain-struktur, men Ethereum har ændret dette ved at fjerne tidligere begrænsninger.

Med Ethereum har udviklere fået et værktøj, der giver dem friheden til at bringe ethvert tænkeligt koncept til virkelighed gennem applikationer. Dette blev muligt takket være Ethereum’s vision og fleksibilitet.

Ethereum’s rejse begyndte, da det blev introduceret i 2013 af en russisk programmør. Kort efter blev en crowdfunding-kampagne iværksat for at støtte denne innovative blockchain-platform. Den 30. juli 2015 markerede en vigtig milepæl, da Ethereum blev lanceret med næsten 12 millioner forud udstedte Ether mønter. Disse mønter repræsenterede omkring en ottendedel af det samlede udstedte antal. I januar 2018 blev prisen på Ether registreret til $1.000,97. Ved udgangen af 2017, oplevede Ether en fordobling i værdi.

Hvad er Ether?

Ether, ofte benævnt med forkortelsen ETH, er en prominent kryptovaluta. På det globale krypto-marked står Ethereum stærkt som en ledende teknologi og Ether har fastslået sin position som den anden mest værdifulde kryptovaluta, kun overgået af den kendte Bitcoin. Hvis man ønsker at navigere inden for kryptovalutaens dynamiske univers, er en forståelse af Ethereum og dets native valuta, Ether, essentiel. Forskellen mellem Ether/Ethereum og Bitcoin uddybes i afsnittet nedenfor. 

Ether er ikke blot en handelsvare som mange andre kryptovalutaer. Det unikke ved Ethereum-netværket er, at Ether også fungerer som en direkte betalingsenhed inden for denne platform. Inden for Ethereum’s økosystem kan Ether anvendes til en række formål. For eksempel kan man bruge denne valuta til at afholde omkostningerne for beregningstjenester. Dette er især relevant for dem, der udvikler og kører applikationer på Ethereum-platformen. Derudover er Ether også det foretrukne middel til at dække diverse transaktionsgebyrer, som opstår, når man engagerer sig i systemets aktiviteter.

I takt med Ethereum’s stigende popularitet og dens indvirkning på kryptovalutaens landskab er Ether blevet en uundgåelig del af samtalerne inden for denne sektor. Således, uanset om du er en investor, teknologientusiast eller bare en nysgerrig sjæl, er det værd at dykke dybere ned i Ether’s verden og dens rolle i Ethereum’s revolutionerende netværk.

Hvad er forskellen mellem Ethereum og Bitcoin?

Lanceret i 2015, tager Ethereum udgangspunkt i Bitcoins innovationer, men med væsentlige forskelle.

Både Ethereum og Bitcoin lader dig bruge digital valuta uden betalingsudbydere eller banker. Men Ethereum er programmerbart, hvilket betyder, at du også kan bygge og udrulle decentraliserede applikationer på dets netværk.

Mens Bitcoin giver mulighed for at sende grundlæggende beskeder om, hvad vi anser for værdifuldt og dermed etablere værdi uden en central autoritet, går Ethereum skridtet videre. I stedet for blot beskeder kan du skrive ethvert generelt program eller kontrakt på Ethereum. Der er ingen grænser for, hvilke kontrakter der kan skabes og indgås, hvilket fører til enorm innovation på Ethereum-netværket.

Selvom Bitcoin primært er et betalingsnetværk, fungerer Ethereum mere som en markedsplads for finansielle tjenester, spil, sociale netværk og andre applikationer.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Ethereum's Vision for Internettet

Den måde, vi bruger internettet på i dag, er hovedsageligt baseret på klient/server-modellen. Dette betyder, at når vi besøger en hjemmeside, henter vores browser indholdet fra en central server. 

Selvom internettets oprindelige intention var en åben platform, er det i dagens digitale æra blevet mere begrænset. For eksempel bestemmer platforme som Google Play og Apple’s App Store, hvilke apps der kan godkendes. Ethereum ønsker at demokratisere denne proces. Ligesom Bitcoin har genopfundet vores forståelse af valuta ved at tilbyde anonyme transaktioner, sigter Ethereum mod at skabe et mere åbent og tilgængeligt internet.

Ethereum's Funktion

Ethereum opererer gennem en Turing-komplet virtuel maskine kaldet “The Ethereum Virtual Machine”. Takket være kombinationen af sikkerhed og decentralisering gennem blockchain-teknologien kan der udvikles avancerede applikationer. Mens Ethereum’s kerneapparat hovedsageligt appellerer til udviklere, har kryptovalutaen Ether, der er tilknyttet netværket, tiltrukket massiv opmærksomhed fra investorer og entusiaster. Ether, ligesom andre kryptovalutaer, repræsenterer en værdi og bruges derfor som en handelsvare. Det er både et internt redskab inden for Ethereum-netværket og en valuta, der handles på globale markeder. 

Selvom mange er bekendt med Bitcoin, spiller Ethereum og Ether en lige så vital rolle i kryptovalutaens landskab.

Hvad kan Ethereum gøre?

Banktjenester for alle

Mange mennesker har ikke adgang til traditionelle banktjenester. Dog kræver Ethereum kun en internetforbindelse for at give adgang til lån, opsparing og andre finansielle produkter bygget på platformen.

Et åbent internet

Enhver kan interagere med Ethereum-netværket eller udvikle applikationer ovenpå det. Dette giver dig muligheden for at styre dine egne aktiver og identitet uden indblanding fra store koncerner.

Et peer-to-peer netværk

Ethereum muliggør direkte koordinering, aftaler eller overførsel af digitale aktiver mellem individer. Der er ikke brug for mellemmænd.

Modstandsdygtig over for censur

Ingen regering eller virksomhed har kontrol over Ethereum. Takket være decentralisering er det næsten umuligt for nogen at forhindre dig i at modtage betalinger eller benytte Ethereum-baserede tjenester.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Handelsgarantier

Kunder har en sikker, indbygget garanti for, at midler kun udveksles, når det aftalte leveres. Ligeledes kan udviklere være sikre på, at reglerne ikke ændres uden varsel.

Sammensættelige produkter

Da alle apps er bygget på samme Ethereum-blockchain med en delt global tilstand, kan de udvikles videre på hinandens grundlag (lidt som Lego klodser). Dette fremmer bedre produkter og oplevelser, og sikrer, at ingen kan fjerne værktøjer, som apps afhænger af.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Ethereum

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ethereum er en fremtrædende teknologi inden for kryptovalutaens verden, hvor Ether er den native valuta. Ethereum-netværket fungerer som en platform, hvor udviklere kan bygge og udrulle decentraliserede applikationer.

Ether, ofte benævnt med forkortelsen ETH, er den kryptovaluta, der er knyttet direkte til Ethereum-netværket. Den er en værdifuld handelsvare i kryptovalutaens verden og bruges som betalingsmiddel inden for Ethereum’s økosystem.

Mens begge lader brugere handle med digital valuta uden traditionelle banker eller betalingsudbydere, er Ethereum programmerbart, hvilket betyder, at man kan bygge decentraliserede applikationer på dets netværk. Bitcoin er primært et betalingsnetværk, mens Ethereum fungerer som en markedsplads for finansielle tjenester, spil, sociale netværk og mange andre applikationer.

Ethereum tilbyder banktjenester for alle med en internetforbindelse. Det fungerer som et åbent internet, hvor enhver kan interagere med netværket eller udvikle applikationer. Ethereum fungerer også som et peer-to-peer netværk, hvilket gør direkte koordinering, aftaler eller overførsler af digitale aktiver mulige uden mellemmænd. Takket være dets decentraliserede natur er det også modstandsdygtigt over for censur.

Ethereum sikrer, at handel sker sikkert. Kunder har en indbygget garanti for, at midler kun udveksles, når det aftalte leveres. Samtidig kan udviklere være sikre på, at reglerne for platformen ikke ændres vilkårligt.

Ethereum’s apps er bygget på en fælles blockchain med en delt global tilstand. Det betyder, at de kan udvikles og forbedres på hinandens grundlag, lidt ligesom hvordan Lego klodser kan sammensættes på forskellige måder.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: