Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Bing

Bing fungerer som en fremtrædende søgemaskine, der i 2022 rangerede som den anden mest populære, kun overgået af Google. Bing repræsenterer Microsofts alternativ til Google.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvordan fungerer Bing?

Alle er bekendte med Google som søgemaskinen, der dominerer internet landskabet, men Bing er et navn, som nogle måske ikke er lige så fortrolige med. Google er blevet en del af vores daglige rutine. Det er ikke bare en ressource til at finde oplysninger om ethvert emne, det er også blevet et verbum, der er anerkendt af Dansk Sprognævn, såsom i udtrykket ‘jeg googler det lige’.

På trods af Googles dominerende tilstedeværelse er der andre søgemaskiner derude, herunder Bing. I 2017 var Bing den næstmest populære søgemaskine globalt – naturligvis efter Google – og havde en global markedsandel på 2,89 %.

Bing er måske ikke på niveau med Google i form af popularitet, men det er stadig et værdifuldt alternativ. Bing tilbyder en række unikke funktioner, der er både praktiske og brugervenlige, og som mange mennesker ikke er bevidste om.

For de brugere, der foretrækker ikke at bruge Bing som deres standard søgemaskine i Internet Explorer, er der mulighed for at ændre det. Man skal blot klikke på de tre prikker (…) placeret øverst til højre i browseren og vælge “Indstillinger”. Derefter skal man rulle ned og klikke på “Avancerede indstillinger” og derefter “Skift” under sektionen “Søg i adresselinje med”. Vælg Bing, klik på “Fjern”, eller vælg en alternativ browser, såsom Chrome eller Firefox, for en anden søgeoplevelse

Bings mangfoldige egenskaber

Er du på udkig efter alternativer til Google som din primære søgemaskine? Bing kan være lige det, du leder efter. Bing fungerer som et mangfoldigt redskab, der udvider dine muligheder for at finde information og websites online.

Bing skiller sig ud fra Google på forskellige områder, herunder dets layout. For eksempel, når brugere søger efter videoer, billeder, eller shoppingmuligheder på Bing, præsenteres resultaterne anderledes end de ville blive på Google. Afhængigt af personlige præferencer kan dette betragtes som en styrke eller svaghed. På Bing kan brugere også hovere over videoer for at se en forhåndsvisning, hvilket eliminerer behovet for at navigere væk fra søgesiden.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Optimer dine søgninger med Bing

Med Bing kan du effektivisere din søgeproces markant ved at udnytte funktionen til at filtrere søgeresultater. Hvis du for eksempel leder efter et specifikt billede, tillader Bing dig at anvende filtre, så du undgår at skulle rulle gennem uendelige sider med irrelevant indhold.

Skal du bruge et billede, der specifikt fremviser et ansigt? Bing gør det muligt at finjustere din søgning til nøjagtigt at matche dette kriterium. Denne specialiserede filtrering funktion er også anvendelig, når du leder efter kort, videoer eller andre specifikke typer af indhold.

Udnyt Bing som en beregningsværktøj

En af de handige funktioner, Bing tilbyder, er dens integrerede lommeregner. Det betyder, at du ikke behøver at søge efter din fysiske lommeregner, hver gang du skal lave hurtige beregninger. Du kan simpelthen indtaste din beregning direkte i Bing’s søgefelt.

Efter du har trykket enter, vises resultatet af din beregning øjeblikkeligt øverst på skærmen, over de andre søgeresultater. Denne bekvemmelighed er en funktion, du hurtigt vil finde uundværlig, når du først bliver vant til den nemme adgang og hastighed, den tilbyder

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Hold øje med vejret

At være opdateret med den aktuelle vejrudsigt, inden man forlader huset, kan spare en for mange ulemper. Det er skuffende at forlade hjemmet uden en regnjakke eller paraply, for så at opdage, at det regner hele dagen.

Med Bing kan du hurtigt få en vejrudsigt, uden at skulle navigere til websites som DMI eller Yr. Alt du skal gøre er at indtaste ‘weather in’ efterfulgt af navnet på den by, du er i, direkte i søgefeltet. Du vil øjeblikkeligt modtage en detaljeret vejrudsigt for de kommende timer eller dage, hvilket gør det nemt at planlægge din dag effektivt

Mestre dine engelske ordforråd

Bing er ikke kun en ressource for vejrprognoser og beregninger, men også et effektivt værktøj til at forbedre dit engelske ordforråd. Hvis du støder på et engelsk ord, du ikke er fortrolig med, kan Bing hurtigt hjælpe dig med en definition.

For eksempel, hvis du ønsker at forstå betydningen af ordet “eventually”, skal du blot skrive “define eventually” i Bing’s søgefelt. Inden for sekunder vil Bing præsentere en præcis ordbogsdefinition, hvilket gør det til en fremragende ressource for dem, der ønsker at udvide eller afklare deres forståelse af engelske ord og udtryk.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Bing

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Bing står som en søgemaskine, der repræsenterer Microsofts tilbud i konkurrencen med Google. I 2022 placerede Bing sig som den anden mest populære søgemaskine, lige efter Google. Selvom Bing ikke er i en position til at overtage Googles ledende rolle, fungerer den som et stærkt og pålideligt alternativ for brugere, der ønsker variation eller en anden oplevelse i deres online-søgninger.

Bing tilbyder en unik brugeroplevelse som et alternativ til Google, med diverse funktioner, der er designet til at optimere informationssøgning online. Bing fremhæver sig selv med et distinkt layout, som adskiller sig markant fra Google, og præsenterer søgeresultaterne på en måde, der kan tilbyde brugerne en anderledes, men stadig effektiv, navigationsoplevelse.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: