Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Indberetning af moms

Indberetning af moms er en proces, hvor du informerer Skatteforvaltningen om de penge, du skylder i moms. Dette gøres ved at udfylde og indsende en momsangivelsesblanket. Momsangivelsen skal indeholde information om alle dine indtægter og udgifter for en periode, så Skatteforvaltningen kan beregne, hvor meget moms du skal betale.

Momsangivelsen skal altid indsendes elektronisk, og du kan enten indsende den selv eller få din revisor til at gøre det for dig. Da det er utroligt vigtigt at indsende det korrekte beløb samt at overholde fristen for at undgå bøder, er det en god idé at lade en revisor håndtere din momsindberetning.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Indberet det korrekte beløb

Hvis du er momsregistreret i Danmark, skal du indberette din moms. Dette gælder også selvom du ikke har haft køb eller salg i perioden. Dette gøres ved at indsende en “nulindberetning”, altså hvor du indberetter 0 kr. som omsætning.

Har du ikke indsendt din momsangivelse for en momsperiode, så laver Skattestyrelsen en foreløbig fastsættelse. Herefter skal du gå ind og rette den foreløbige fastsættelse med det korrekte momsbeløb. Du er nemlig selv ansvarlig for at sikre, at beløbet er korrekt. Skattestyrelsens foreløbige fastsættelse koster dig 800 kr. i afgift for hver periode, virksomheden har indberettet for sent. Virksomheden pålægges derefter at betale de 800 kr., renter samt det korrekte momsbeløb.

Det er derfor vigtigt, at du indberetter din moms korrekt og til tiden for at undgå sanktioner.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Happy couple celebrating while using credit card and online banking at home.
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Happy accountant

Lad os håndtere din momsindberetning

Det er vigtigt for enhver virksomhed at føre et nøjagtigt regnskab, men det kan være en tidskrævende og kompliceret opgave. Hos Stadsrevisionen har alle vores revisorer mere end otte års erfaring, og vi tilbyder en række revisions- og bogføringstjenester, der kan hjælpe virksomheder med at holde styr på deres økonomi.

Fra grundlæggende bogføring og rapportering til mere komplekse opgaver som momsbetaling kan vi hjælpe virksomheder med at overholde reglerne, aflevere til tiden og opfylde deres økonomiske forpligtelser. Derfor kan du trygt lade os stå for din momsindberetning.

Hvis du ønsker at høre mere om vores tjenester, kan du kontakte os på telefon +45 7060 4004, via mail kontakt@stadsrevisionen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Her har du også mulighed for at booke tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Moms og afgifter

Selskabsskat

Erhvervsskat

Personskat

International skat

Kapitalafkastordningen

Virksomhedsskatteordningen

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.