Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan får man skattegodtgørelse?

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Når du taler om skattegodtgørelse, refererer du til muligheden for at få tilbagebetalt en del af de skatter, du har betalt i løbet af året. Dette kan være en kompliceret proces, men med den rette viden og vejledning kan det være relativt enkelt.

Hvad er skattegodtgørelse?

Skattegodtgørelse er den del af skatten, som du betaler til staten, og som du kan få tilbagebetalt, hvis du har betalt for meget i skat i løbet af året. Dette sker ofte, hvis du har fradrag, som du ikke har indberettet ved årets start, eller hvis din skatteprocent er ændret gennem året.

Hvordan ansøger man om skattegodtgørelse?

Ansøgning om skattegodtgørelse kan foregå på følgende måde:
1. **Revidér din årsopgørelse**: Gå ind på Skat’s hjemmeside og log ind på din skattekonto. Her kan du se din årsopgørelse og foretage ændringer, hvis det er nødvendigt.
2. **Indberet relevante fradrag**: Husk at indberette alle relevante fradrag som f.eks. transport, børnebidrag og håndværkerfradrag.
3. **Send oplysningerne**: Når du har foretaget de nødvendige ændringer, skal du sende årsopgørelsen til Skat og vente på, at de behandler din anmodning.

Frister for skattegodtgørelse

Det er vigtigt at kende fristerne for at ansøge om skattegodtgørelse. Typisk er der en frist på tre år fra udløbet af det indkomstår, du søger godtgørelse for. Det betyder, at hvis du søger godtgørelse for skatteåret 2022, skal du have indsendt din ansøgning senest 31. december 2025.

Fordele ved at søge professionel hjælp

At forstå de komplekse regler og fradrag kan være en udfordring. Hos Stadsrevisionen tilbyder vi:
– **Altid tilfredsgaranti**: Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet.
– **+8 års erfaring hos alle revisorer**: Professionel vejledning fra erfarne revisorer.
– **En af Danmarks bedst bedømte**: Vores gode anmeldelser taler for sig selv.
– **Fast personlig rådgiver**: Få en rådgiver der kender dine behov og mål.

Vi gør det nemt for dig at navigere gennem skattejungle og sikre, at du får de fradrag og godtgørelser, du er berettiget til. Uanset om du er en virksomhed eller en privatperson, er vores revisorer klar til at hjælpe dig.

FAQ

Hvordan ved jeg, om jeg kan få skattegodtgørelse?

Skattegodtgørelse kan du få, hvis du har betalt for meget i skat i løbet af året. Dette kan ske, hvis du har haft en ændring i dine fradrag eller skatteprocent.

Hvad er deadline for ansøgning om skattegodtgørelse?

Du skal ansøge om skattegodtgørelse inden for tre år efter udløbet af det skatteår, du søger for. For eksempel er fristen for skatteåret 2022 den 31. december 2025.

Kan jeg få hjælp til at ansøge om skattegodtgørelse?

Ja, hos Stadsrevisionen tilbyder vi professionel hjælp til ansøgning om skattegodtgørelse. Vores erfarne revisorer sikrer, at du får alle de fradrag, du er berettiget til, og hjælper dig med at navigere gennem processen.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: