Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Selvangivelse

Det kan være svært at håndtere selvangivelser, da der er mange regler og frister, der skal overholdes. Derfor kan det hurtigt blive forvirrende.

Hos Stadsrevisionen har vi mange års erfaring med revision, regnskab og rådgivning. Derfor har vi den rette ekspertise til at tage os af din selvangivelse for dig. Vi sørger for, at tidsfrister og lovgivning overholdes. På den måde kan du være tryg ved at vælge os til at håndtere din selvangivelse. Desuden kan vi både hjælpe privatpersoner og virksomheder.

Her på siden kan du læse meget mere om selvangivelser, og hvad vi kan tilbyde dig af service hos Stadsrevisionen.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Hvad er en selvangivelse?

En selvangivelse er et dokument, der indeholder oplysninger om en persons eller en virksomheds økonomiske forhold. Selvangivelsen bruges til at beregne skatten for den pågældende person eller virksomhed, og den indeholder oplysninger om indkomst, formue og eventuelle fradrag.

En selvangivelse er altså det dokument, hvor man oplyser om årsindkomst, formue og andre forhold, der kan have betydning for ens skat.

Selvangivelsen udarbejdes på baggrund af de oplysninger, man har givet til sin arbejdsgiver, pengeinstitut eller andre, der leverer oplysninger til Skat.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Financial accountant working on the laptop at the office desk
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

cohort

Hvornår skal en selvangivelse afleveres?

Det er en vigtig opgave at udfylde din selvangivelse hvert år, og den skal indsendes til tiden for at undgå bøder. Det er vigtigt at bemærke, at selvangivelsen skal være udfyldt senest den 1. maj for at blive betragtet som rettidig. Derudover er det vigtigt at sikre, at du medtager alle de krævede oplysninger på din selvangivelse.

Hvis du ikke udfylder din selvangivelse korrekt eller til tiden, kan det medføre bøder og andre sanktioner, så det er vigtigt at tage denne opgave alvorligt. Er dette en uoverskuelig opgave, kan du få professionel hjælp. På denne måde kan du være sikker på at undgå eventuelle bøder.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Personskat

Erhversskat

Selskabsskat

Moms og afgifter

International skat

Virksomhedsskatteordningen

Kapitalafkastordningen

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Lad os håndtere din selvangivelse!

Hos Stadsrevisionen hjælper vi dig med at lave din selvangivelse korrekt og til tiden. Mange laver den nemlig forkert og mangler enten vigtige oplysninger eller overskrider tidsfristen. Dette undgår du ved at lade os håndtere din selvangivelse.

Hos Stadsrevisionen er vi stolte af vores erfaring og ekspertise. Alle vores revisorer har mere end otte års erfaring i branchen og er ovenikøbet registrerede revisorer. Vi har også et team af bogholdere, der har specialiseret viden indenfor alle brancher. På den måde kan du være sikker på, at din selvangivelse bliver udført af en person, der forstår dine specifikke behov.

Når du vælger os til at håndtere din selvangivelse, kan du også spare tid og penge. Da vi ikke holder nogen fysiske møder, arbejder utroligt effektivt og bruger moderne værktøj, kan vi på denne måde skære ned på omkostningerne og tilbyde en billigere selvangivelse end andre revisionsvirksomheder.

Håndterer vi i forvejen din bogføring og årsregnskab, er det desuden nemt også at hjælpe dig med din selvangivelse.

Med vores specialiserede og erfarne medarbejdere samt de mange års erfaring, sikrer, at du kan være sikker på, at din bogføring og din selvangivelse er i gode hænder hos os.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Small business, Self-employment, micro-entrepreneurs, accountant, ownership concept. Young

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

Vi kan hjælpe både privatpersoner og selskaber

Hos Stadsrevisionen tilbyder vi en række forskellige tjenester for at hjælpe skatteyderne med at opfylde deres forpligtelser. Vi kan hjælpe med selvangivelser for både enkeltpersoner og virksomheder.

Desuden kan vi rådgive om en lang række skatterelaterede spørgsmål, f.eks. om hvordan man kan gøre krav på fradrag og undgå bøder.

Hos Stadsrevisionen er vores mål at hjælpe alle skatteydere med at opfylde deres forpligtelser på en rettidig og effektiv måde. Med os kan du altså få mest muligt ud af din selvangivelse, hvad end du er privatperson eller har en virksomhed.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

People Applauding at Business Conference Side View

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.