Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

virksomhedssalg rådgiver

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

At sælge en virksomhed er en kompleks og ofte følelsesladet proces, som kræver både teknisk viden og strategisk indsigt. Virksomhedssalg kan involvere en række udfordringer lige fra værdiansættelse, juridiske krav og due diligence, til forhandlinger og afslutning af handlen. For mange virksomhedsejere er det derfor en god idé at samarbejde med en virksomhedssalg rådgiver for at sikre en gnidningsfri proces og et optimalt resultat.

Hvorfor have en virksomhedssalg rådgiver?

En virksomhedssalg rådgiver tilbyder specialiseret ekspertise og vejledning gennem hele salgsprocessen. Den rette rådgiver kan hjælpe med at identificere og kontakte potentielle købere, forhandle vilkår og sikre, at alle juridiske og finansielle aspekter er dækket. Dette kan spare dig både tid og stress, mens du samtidig optimerer chancerne for en gunstig handel.

Hvordan vælger man den rette rådgiver?

Når du vælger en rådgiver til virksomhedssalget, er der flere faktorer at overveje. Erfaring spiller en afgørende rolle, især hvis rådgiveren har specifik erfaring inden for din branche. Hos Stadsrevisionen har vi over 8 års erfaring hos alle vores revisorer, og vi er specialister inden for en lang række brancher. Vi tilbyder også altid en fast rådgiver, så du har én kontaktperson gennem hele processen.

De vigtigste faser i virksomhedssalgsprocessen

1. Forberedelse og Planlægning: Indledende møder og evaluering af virksomhedens værdi.
2. Markedsføring og Finder Købere: Strategisk annoncering og due diligence af potentielle købere.
3. Forhandling og Kontrakt: Aftalens vilkår forhandles og dokumenteres.
4. Afslutning og Efterbehandling: Endelige dokumenter underskrives, og overdragelsen gennemføres.

Fordele ved at vælge Stadsrevisionen som din virksomhedssalg rådgiver

Hos Stadsrevisionen tilbyder vi en tilfredsgaranti og har et engagement i at levere høj kvalitet i vores arbejde. Som en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer garanterer vi, at vores klienter er i trygge hænder gennem hele salgsprocessen. Vores certificerede og specialiserede faglighed sikrer, at alle juridiske og økonomiske aspekter er gennemgået med omhu og præcision.

FAQ

Hvor lang tid tager det typisk at sælge en virksomhed?
Det kan variere meget, men en typisk salgsproces tager mellem 6 måneder og 2 år, afhængig af virksomhedens kompleksitet og markedssituationen.

Hvad koster det at hyre en virksomhedssalg rådgiver?
Prisen kan variere baseret på rådgiverens erfaring og serviceomfang. Hos Stadsrevisionen tilbyder vi konkurrencedygtige priser og en tilfredsgaranti for at sikre, at du får mest muligt ud af din investering.

Hvordan sikrer I, at virksomheden bliver solgt til den bedste pris?
Vi bruger en kombination af markedsanalyser, værdiansættelsesmetoder og strategisk forhandling for at sikre, at din virksomhed sælges til den bedst mulige pris. Vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen for at identificere de bedste potentielle købere og forhandle de mest fordelagtige vilkår.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: