Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

salg af virksomheder

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

At sælge sin virksomhed er en betydningsfuld og ofte kompleks proces, der kræver nøje planlægning og rådgivning. Mange virksomhedsejere oplever at stå overfor en række udfordringer og spørgsmål ved salgstidspunktet. Det er her, professionel rådgivning fra eksperter i virksomhedssalg kan gøre en verden til forskel.

### Forberedelse til Salg af Virksomhed

Når du overvejer at sælge din virksomhed, er det vigtigt at forberede dig grundigt. Dette indebærer ofte at gennemgå virksomhedens økonomiske status, sikre at alle regnskaber er opdaterede og korrekte, og identificere styrker og potentielle svagheder i virksomheden. En struktureret tilgang til virksomhedssalg kan hjælpe med at maksimere virksomhedens værdi og gøre salgsprocessen mere glidende.

### Værdiansættelse af Virksomheden

At fastsætte den rigtige pris for din virksomhed er en af de mest kritiske trin i salgsprocessen. En professionel værdifastsættelse tager højde for flere faktorer, såsom nuværende indtjening, fremtidige indtjeningspotentialer, markedssituation og medarbejderstabens færdigheder. Hos Stadsrevisionen tilbyder vi en grundig vurdering af din virksomheds værdi, hvilket sikrer, at du opnår en fair pris ved et salg.

### Opdateret og Korrekt Regnskab

Et opdateret og korrekt regnskab er afgørende, når du skal sælge din virksomhed. Potentielle købere ønsker altid at se præcise og pålidelige regnskabstal, før de træffer beslutninger om køb. Vores erfarne revisorer med mere end 8 års erfaring sikrer, at dine regnskaber er i topform, så du kan præsentere din virksomhed på bedst mulige måde.

### Rådgivning og Strategi

At sælge en virksomhed handler ikke kun om at finde en køber, men også om at sikre en gnidningsfri overgang og fortsat succes for virksomheden under nye ejere. Hos Stadsrevisionen har vi omfattende erfaring med salg af virksomheder og rådgiver dig om de bedste strategiske valg gennem hele processen. Vores brancheeksperter matcher dig med en fast personlig rådgiver, der forstår netop din virksomheds behov.

### Stadsrevisionens Fordele

Ved at vælge Stadsrevisionen til at bistå med salget af din virksomhed, får du adgang til en række unikke fordele. Med over 23 certificerede og specialiserede revisorer, bogholdere og rådgivere har vi ekspertisen til at håndtere selv de mest komplekse virksomhedssalg. Vi tilbyder altid en fast rådgiver, der følger dig gennem hele processen, samt mulighed for kontakt mellem 8-21 alle ugens dage, også i weekender. Altid tilfredshedsgaranti og en landsdækkende service sikrer, at du får den støtte, du har brug for.

### FAQ

**1. Hvor lang tid tager det at sælge en virksomhed?**
Tidsrammen kan variere afhængig af virksomhedens størrelse, markedssituationen og forberedelsesgraden. Generelt kan det tage fra et par måneder til over et år.

**2. Hvad er de største udfordringer ved salg af en virksomhed?**
De største udfordringer inkluderer værdiansættelse, forberedelse af regnskaber, finde den rigtige køber og sikre en smidig overgang.

**3. Hvorfor er professionel rådgivning vigtig ved salg af virksomhed?**
Professionel rådgivning sikrer, at alle aspekter af salgsprocessen håndteres korrekt, fra værdiansættelse og kontraktforhandlinger til overgangsprocessen. Dette maksimerer chancen for en vellykket og profitabel salgstransaktion.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: