Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

ejerskifte rådgivning

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Ejerskifte rådgivning er en central disciplin for enhver virksomhed, der står over for at overdrage ejerskabet til en ny ejer. Uanset om du sælger din virksomhed, overdrager familievirksomheden til næste generation, eller overtager en etableret virksomhed, er ejerskifte en kompleks proces, der kræver omhyggelig planlægning og ekspert rådgivning.

## Hvad indebærer ejerskifte rådgivning?

Ejerskifte rådgivning dækker en bred vifte af aktiviteter, der sigter mod at sikre en gnidningsløs overgang. Denne type rådgivning omfatter due diligence, værdiansættelse af virksomheden, skattestrategier, kontraktforhandlinger, finansiering og planlægning af overgangsfasen.

## Vigtigheden af en dygtig rådgiver

En dygtig rådgiver kan hjælpe med at identificere potentielle udfordringer inden for jura, skat, finans og andre nøgleområder. Ved at sikre, at alle aspekter er dækket, kan en rådgiver hjælpe med at minimere risikoen for uventede komplikationer og sikre, at overdragelsesprocessen forløber så problemfrit som muligt.

## Hvordan Stadsrevisionen kan hjælpe

Hos Stadsrevisionen har vi mere end otte års erfaring med at bistå virksomheder med ejerskifte. Vores team af certificerede revisorer og rådgivere tilbyder altid tilfredsgaranti og en fast personlig rådgiver, der matcher dine unikke behov og den specifikke branche, du opererer i. Med over 1.200 tilfredse samarbejdspartnere og en landsdækkende tilstedeværelse, kan vi sikre dig en tryg overgang.

## Skræddersyede løsninger

Uanset om du står over for en intern overdragelse eller en salg til eksterne parter, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til din situation. Vores erfaring spænder fra familieejede virksomheder til store internationale koncerner, og vi har ekspertisen til at håndtere enhver form for ejerskifte.

## Ofte stillede spørgsmål

### Hvad er due diligence?
Due diligence er en grundig undersøgelse og analyse af en virksomhed, som køberne foretager for at vurdere virksomhedens værdi og risici før et køb.

### Hvor lang tid tager en ejerskifte proces normalt?
Tidsrammen for et ejerskifte kan variere betydeligt afhængigt af virksomhedens kompleksitet, men det kan tage alt fra flere måneder til et år.

### Hvad koster ejerskifte rådgivning?
Omkostningerne for ejerskifte rådgivning varierer afhængig af virksomhedens størrelse og kompleksitet, men Stadsrevisionen tilbyder altid konkurrencedygtige priser tilpasset dine behov.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: