Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Nets Easy

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Nets Easy?

Nets Easy er en omfattende betalingsløsning, der sørger for sikker og krypteret håndtering af medlemmernes kortbetalinger, mens udbetalinger til jeres bankkonto sker regelmæssigt mellem tre til fem dage efter transaktionen. Dette system er ideelt for organisationer, der ønsker at håndtere finansielle transaktioner effektivt og sikkert.

Nets Easy, der er udviklet af Europas førende leverandør af online betalingsløsninger, repræsenterer det ypperste inden for sikre og effektive betalingsmoduler. Mange hjemmesider vælger Nets Easy og er derfor fuldt integreret med Nets Easy, hvilket sikrer en let og simpel betalingsoplevelse. Nets Easy tilbyder avancerede funktioner som MobilePay Online og Apple Pay, hvilket gør det muligt for brugere at gemme kortoplysninger for hurtigere transaktioner ved fremtidige køb.

Hver måned udsteder Nets en detaljeret faktura, der opsummerer alle transaktioner udført igennem din hjemmeside. Dette giver en klar oversigt over omkostningerne og understøtter en bedre økonomistyring.

Har du brug for hjælp med din virksomheds økonomistyring? Vi tilbyder professionel hjælp med daglige finansielle opgaver, herunder bogføring og lønadministration, hvilket er særligt nyttigt for små virksomheder. Ved at overlade disse vigtige, men tidskrævende opgaver til vores team i Stadsrevisionen, kan du frigøre vigtige ressourcer og koncentrere dig om din hovedvirksomhed. Vores effektive tilgang sikrer nøjagtighed og effektivitet, hvilket kan spare dig for både tid og omkostninger.

Ønsker du professionel hjælp til din økonomistyring?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Nets Easy betalingsplatform tilbyder en alt-i-én løsning, der inkluderer gateway, indløsningsservice, samt adgang til alle lokale betalingsmetoder. Denne samlede pakke er designet til at forenkle processen med online betalinger og er omfattet af en enkelt aftale, der dækker alle nødvendige tjenester for at sikre en effektiv betalingshåndtering.

Hvad er Easy portalen?

Easy Portalen, en integreret del af Nets Easy, er designet til at give brugere et omfattende overblik over deres forretningsdata. Med realtidsadgang til økonomiske data og transaktionshistorik, kan du træffe informerede beslutninger baseret på nøjagtige og opdaterede informationer. Portalen tillader også en detaljeret styring og tilpasning af betalingsløsninger, herunder tilpasning af design og funktionalitet efter virksomhedens behov.

Med Nets Easy får du også adgang til dybdegående rapporter, der hjælper dig med at overvåge forretningsmæssige mål og præstationer. Disse rapporter er afgørende for at forstå kundeadfærd og optimering af betalingsprocesser. Ved at anvende disse værktøjer kan du sikre en mere strømlinet og brugervenlig betalingsoplevelse for dine kunder, hvilket ikke kun øger tilfredsheden, men også potentialet for gentagne køb.

Hvad koster Nets Easy?

Nets Easy, som er en anerkendt betalingsløsning fra Europas førende leverandør af betalingssystemer, tilbyder en enkel og transparent prisstruktur designet til at imødekomme behovene hos virksomheder af enhver størrelse. Den månedlige omkostning for at benytte Nets Easy er fastsat til at følge en månedlig abonnementsafgift + % af transaktionsbeløbet + fast transaktionsafgift. Denne pris omfatter ikke blot adgangen til platformen men også integration med forskellige betalingsmetoder og fortløbende opdateringer, der sikrer, at løsningen altid er på forkant med teknologiske og regulatoriske krav.

Ud over den månedlige abonnementsafgift, pålægges der yderligere omkostninger, der relaterer sig til de enkelte transaktioner. Disse omkostninger består af en procentdel af transaktionsbeløbet plus en fast transaktionsafgift. Dette sikrer, at Nets Easy kan tilbyde en fleksibel prisstruktur, der tilpasser sig din virksomheds volumen og transaktionsmønstre, hvilket gør det til en ideel løsning for både små start-ups og store etablerede virksomheder.

Detaljer om transaktionsgebyrer

Nets Easy opkræver forskellige gebyrer afhængigt af den anvendte betalingsmetode:

  • For Visa/Dankort er gebyret 0,34% af transaktionsværdien plus 0,50 DKK pr. transaktion.

  • For MasterCard og Visa Debet er gebyret 0,99% af transaktionsværdien plus 0,50 DKK pr. transaktion.

  • MobilePay Online tilbydes som en abonnementsbaseret tjeneste for 49 DKK pr. måned, med et tillægsgebyr på 1 DKK for hver transaktion foretaget via denne service.

Disse tal er angivet fra Klubmoduls hjemmeside og er derfor kun vejledende. Vi vil derfor altid anbefale dig at opsøge Nets selv for at få angivet den korrekte pris.

Hvad er Nets Easy Checkout?

For at imødekomme behovene fra forskellige online forretningsmodeller, har Nets Easy udviklet en række fleksible checkout-løsninger. Disse tilpasninger sikrer, at Nets Easy kan integreres smidigt i enhver webshop, uanset platform eller teknisk opsætning. Herunder beskrives de tilgængelige muligheder for Nets Easy Checkout, der er designet til at forbedre kundeoplevelsen og effektivisere købsprocessen.

Hvad betyder integreret checkout (embedded)?

Nets Easy tilbyder en integreret checkout-løsning, hvor betalingsvinduet er en fast del af webshoppens side. Denne løsning er ideel for webshops, der prioriterer en sammenhængende brugeroplevelse. Med denne tilgang forbliver kunderne på din egen hjemmeside gennem hele købsprocessen, hvilket reducerer risikoen for afbrudte transaktioner og øger sandsynligheden for gennemførelse af køb. Den integrerede checkout er perfekt til at skabe en glidende og intuitiv betalingsoplevelse, der er sikker og bekvem for brugeren.

Hvad betyder hosted checkout window (redirect)?

For webshops, der anvender systemer, som ikke understøtter integrerede checkouts som f.eks. Shopify, tilbyder Nets Easy en hosted checkout-løsning. Denne model involverer en omdirigering, hvor kunderne sendes til et sikret Nets betalingsvindue for at gennemføre deres køb. Efter transaktionen ledes kunderne tilbage til webshoppens side. Denne metode sikrer en problemfri betalingsproces selv på platforme, der kræver ekstern håndtering af betalingsoplysninger, samtidig med at den opretholder en høj grad af sikkerhed og brugertilfredshed.

Hvad betyder betaling via kunde-/medlemslogin?

Nets Easy Checkout er også udstyret med en funktion, der er designet til at genkende tilbagevendende kunder. Ved at huske tidligere indtastede leverings- og kortoplysninger, tilbyder Nets Easy en hurtigere betalingsproces for gentagne køb. Hvis dit website har et eksisterende loginsystem, hvor kunder eller medlemmer allerede har oplyst deres personlige informationer, kan Nets Easy udnytte disse data til at udfylde faktureringsoplysninger automatisk. Når kunderne er logget ind og foretager et køb, vil de opleve en endnu mere strømlinet betalingsproces, da Nets Easy intelligent og sikkert henter de nødvendige oplysninger. Denne metode forbedrer brugeroplevelsen betydeligt ved at minimere den tid og de trin, der kræves for at gennemføre en transaktion.

Hvordan implementerer man Nets Easy i sin virksomhed?

For at integrere Nets Easy i din online forretning og begynde at nyde fordelene ved denne pålidelige betalingsløsning, kan du følge en simpel og overskuelig proces. Her er trinene, der vil guide dig gennem opsætningen af Nets Easy, så du hurtigt kan komme i gang med at modtage betalinger.

Oprettelse af en gratis konto

Det første skridt mod at bruge Nets Easy er at oprette en gratis prøvekonto. Denne konto giver dig mulighed for at udforske alle de funktioner og fordele, som Nets Easy har at tilbyde. Du kan oprette dit login på Nets Easy’s platform og straks begynde at udforske de forskellige moduler og muligheder. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, står Nets’ kundeserviceteam klar til at assistere dig og sikre, at du får den nødvendige vejledning.

Indsendelse af virksomhedsoplysninger

Når du har gjort dig bekendt med platformen og beslutter dig for at gå videre med Nets Easy, skal du ansøge om en live-konto. Dette indebærer, at du indsender detaljerede oplysninger om din virksomhed, som vil blive brugt til at tilpasse og optimere din betalingsløsning. For at fuldføre denne del af processen, skal du underskrive ansøgningen digitalt med dit MitID.

Behandling af ansøgningen

Efter at have indsendt din ansøgning vil den gennemgå en behandlingsproces, hvor Nets Easy’s team bekræfter de indsendte oplysninger og vurderer din virksomheds behov. Du kan nemt følge status for din ansøgning via Nets Easy’s online portal. Deres team vil muligvis kontakte dig for at afklare eventuelle spørgsmål eller anmode om yderligere oplysninger for at sikre en nem og simpel godkendelsesproces.

Kom i gang med at acceptere betalinger

Når din ansøgning er godkendt, og din konto er fuldt opsat, er du klar til at begynde at acceptere betalinger. Nets Easy gør det let for dig at konfigurere din betalingsgateway og tilpasse den til din forretnings unikke behov. Fra det øjeblik din konto er aktiv, kan du modtage betalinger fra kunder både lokalt og internationalt, sikret af Nets Easy’s avancerede betalingsteknologi og sikkerhedsprotokoller.

Hvordan fremmer man salget med Nets Easy?

Nets Easy er en effektiv løsning for at maksimere dit onlinesalg og minimere de udfordringer, som forhindrer fuldførelsen af køb. Statistikker viser, at op til 30% af potentielle onlinekunder forlader en transaktion på grund af utilfredsstillende betalingsløsninger. Nets Easy tackler dette problem ved at optimere betalingsprocessen, hvilket ikke alene forbedrer kundeoplevelsen men også øger din salgsrate markant.

Med Nets Easy får du adgang til en række funktioner designet til at booste din online omsætning:

  • Integration af de mest populære betalingsmetoder, herunder MobilePay og Dankort, som er afgørende for danske forbrugere.
  • Support af lokalt sprog og valuta for at imødekomme internationale kunder.
  • En strømlinet proces for køb af digitale varer og tjenester, hvilket gør det hurtigere og mere tiltalende for kunder at gennemføre køb.
  • Et tilpasningsdygtigt design, der sikrer en optimal visning og funktionalitet på alle enheder – fra desktop til mobil.
  • Enkel betalingsproces via betalingslinks (PayLink), der tillader hurtige transaktioner uden behov for en traditionel indkøbsvogn.

Hvordan skaber man en nem betaling med Nets Easy?

Nets Easy har revolutioneret måden, hvorpå online betalinger håndteres, ved at tilbyde en altomfattende løsning, der eliminerer behovet for at interagere med flere betalingsudbydere. Denne integrerede tilgang betyder, at alt, fra transaktionshåndtering til betalingsbehandling, er samlet under ét tag. Med Nets Easy, er det nemmere end nogensinde at administrere kundebetalinger, hvilket resulterer i en problemfri og pålidelig betalingsoplevelse for både dig og dine kunder.

Ved at samle alle de nødvendige elementer til en effektiv online betalingsproces, sikrer Nets Easy, at hver kundeoplevelse er effektiv og ubesværet. Dette fører ikke kun til højere konverteringsrater, men styrker også kundetilfredsheden, da kunderne nemt kan gennemføre køb uden frustrationer.

Hvordan kan Nets Easy optimere kundeoplevelsen?

At bygge en virksomhed kræver passion og dedikation, og det er vigtig, at alle elementer af din online tilstedeværelse afspejler dit brand. Med Nets Easy kan du skræddersy din checkout-proces således, at den harmonerer perfekt med dit virksomhedsimage. Dette tilpasningsdygtige system giver mulighed for at inkorporere dit brands visuelle identitet direkte i betalingsprocessen, hvilket styrker brandgenkendelsen og øger tilliden blandt dine kunder. Ved at tilbyde en sømløs og integreret betalingsoplevelse, hvor Nets Easy ikke overskygger, men understøtter dit brand, kan du sikre en forbedret kundeoplevelse, der fremmer både loyalitet og tilfredshed.

Hvordan starter man med at bruge Nets Easy?

At implementere Nets Easy i din e-handelsstrategi giver dig en markant konkurrencemæssig fordel. Denne pålidelige og fleksible betalingsløsning er designet til at tilbyde en sikker og brugervenlig betalingsoplevelse, der vil appellere til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ønsker at optimere din forretnings betalingsprocesser og samtidig give dine kunder en problemfri betalingsservice, er Nets Easy den ideelle partner. Kontakt Nets direkte på telefonnummer 89 87 61 09 for at diskutere dine specifikke behov og komme i gang med Nets Easy. Deres team af eksperter står klar til at assistere dig i hver fase af implementeringsprocessen, så du kan maksimere din online omsætning og forbedre den overordnede kundetilfredshed.

Ønsker du at optimere din virksomheds omsætning? Lad os i Stadsrevisionen være din strategiske partner i forretningsudvikling. Vi anvender detaljerede data og dybdegående analyser for at hjælpe dig med at træffe de mest fordelagtige beslutninger for din virksomhed. Lad os sammen lægge grundstenene til din virksomheds fremtidige succes.

Er du klar til skræddersyet, strategisk hjælp til din forretningsudvikling?

Kontakt os – en af Danmarks hurtigst voksende regnskabsvirksomheder – for hjælp.

Hvem og hvor mange bruger Nets Easy?

Nets Easy er en omfattende betalingsløsning, der understøtter virksomheder af enhver størrelse, fra små startups til store multinationale selskaber. Løsningen er designet til at transformere både hvordan kunder foretager betalinger og hvordan virksomheder accepterer disse betalinger. I dag benytter over 140.000 virksomheder sig af Nets Easy, og antallet vokser dagligt. Dette vidner om Nets Easy’s pålidelighed og effektivitet i at håndtere online transaktioner, hvilket gør det til en foretrukken partner for virksomheder, der ønsker at optimere deres betalingsprocesser og forbedre kundeoplevelsen.

Hvorfor skal man vælge Nets Easy?

Nets Easy tilbyder mere end blot en betalingsgateway; det er en omfattende løsning, der hjælper virksomheder med at vokse ved at øge deres salg gentagne gange. Vores løsning er designet til at maksimere din omsætning gennem en enkel integration, der strømliner købsprocessen og gør det nemmere for kunder at gennemføre køb, hvilket potentielt kan øge din omsætning med op til 30%. Yderligere understøtter Nets Easy mobiltransaktioner, hvilket er blevet en afgørende faktor for e-handelssucces, med en potentiel stigning på 49% i mobilordrer.

Nets Easy er i øjeblikket den førende løsning i Europa for korttransaktioner og støtter et bredt spektrum af betalingsmetoder, hvilket gør det til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at tilbyde en fleksibel og sikker betalingsoplevelse til deres kunder. Med sin overlegne teknologi og brugervenlige interface hjælper Nets Easy ikke kun med at forbedre hvordan betalinger behandles, men også med at sikre, at hver transaktion bidrager positivt til kundetilfredshed og -loyalitet.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Nets Easy

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Nets Easy Checkout er en betalingsløsning, der forenkler online købsprocessen, ved at tilbyde en hurtig og sikker måde for kunder at gennemføre betalinger på. Med Nets Easy Checkout kan virksomheder tilpasse betalingsprocessen, så den stemmer overens med deres brand og kundens behov, hvilket bidrager til en mere sømløs og tilfredsstillende kundeoplevelse. Dette system understøtter flere betalingsmetoder og tilbyder funktioner som mobiloptimeret betaling og genkendelse af tilbagevendende kunder.

Virksomheder betaler til Nets for at benytte sig af Nets Easy og dets omfattende betalingsløsninger, som sikrer effektive, sikre og pålidelige transaktioner. Ved at anvende Nets Easy, får virksomheder adgang til avancerede værktøjer til betalingshåndtering, der kan hjælpe dem med at øge deres omsætning, forbedre kundeoplevelsen og mindske risikoen for svig. Nets sørger for løbende opdateringer og vedligeholdelse af systemet, så kunderne altid har adgang til de nyeste funktioner og sikkerhedsmæssige forbedringer.

Nets Easy tilbyder ikke en gratis tjeneste. Der er omkostninger forbundet med brugen af Nets Easy, som typisk inkluderer et månedligt abonnementsgebyr samt transaktionsgebyrer. Disse omkostninger varierer baseret på den specifikke løsning og de tjenester, en virksomhed vælger at implementere, og afspejler den værdi og de fordele, som Nets Easy tilbyder, herunder sikkerhed, brugervenlighed og teknisk support.

Nets betalingsservice refererer til de forskellige betalingsløsninger og -tjenester, som Nets tilbyder gennem Nets Easy og andre produkter. Disse tjenester omfatter behandling af online og offline betalinger, håndtering af korttransaktioner, fakturabetalinger og automatiske bankoverførsler. Nets’ betalingsservice er designet til at understøtte virksomheder i alle størrelser ved at tilbyde skalerbare og sikre betalingsmetoder.

Nets Easy er designet til at være fleksibelt og kan nemt integreres med forskellige e-handelsplatforme og forretningssystemer. Integrationen muliggøres gennem brugervenlige API’er og plugins, som sikrer, at Nets Easy kan arbejde sammen med eksisterende IT-infrastrukturer og databaser. Dette giver virksomheder mulighed for effektivt at håndtere betalinger og kundedata på tværs af forskellige platforme.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: