4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Automatisk bogføring

Hos Stadsrevisionen er hele forretningsmodellen bygget op om smarte automatiseringsløsninger som forbedrer nøjagtigheden og effektiviteten i bogføringsprocessen. Sammenlignet med manuel bogføring, som oftest ender i uoverskuelige mængder af bilag og fakturaer i uhensigtsmæssige systemer, så sikrer vi med automatisk bogføring, at du altid har et klart overblik over dine økonomiske transaktioner.

Vores automatiserede systemer sikrer også, at vi kan arbejde effektivt, så vores kunder altid får den største værdi for deres penge.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Få effektiv bogføring med automatiserede systemer

Hos Stadsrevisionn anvender vi flere digitale systemer, så vi altid kan være sikre på at have et system som er kompatibelt med din virksomheds nuværende opsætning. Vi sørger altid for:

Hos Stadsrevisionen anvender vi udelukkende systemer som er lette at implementere i jeres nuværende set-up. Det gør vi for at få en gnidningsfri opsætning, så I ikke skal bruge unødvendig tid på at finde rundt i systemerne. Selvom vi uddanner dit personale i hvordan de bruger systemet og altid står til rådighed, finder vi det vigtigt at alle vores programmer er intuitive.

Intuitiv implementering går hånd i hånd med en intuitiv brugeroplevelse. Systemskifte kan i sig selv føles overvældende, når man i en virksomhed har håndteret økonomien på den samme måde i en årrække. Den frustration imødekommer vi på bedste vis med en brugervenlig platform som alle kan bruge.

Data relateret til økonomiske transaktioner skal være præcis og overholde alle regler og retningslinjer. Den sikkerhed får du med Stadsrevisionen. Med vores systemer, kan du identificere dobbeltbetalinger, ændringer og potentiel svindel.

I softwaren kan du altid se historisk og reelt data, og ligesom vores data, bliver systemet også løbende opdateret. Du kan derfor være helt sikker på, at vi hos Stadsrevision altid sørger for, at dit system ikke bliver forældet. 

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Meeting with tax businessmen and company presidents to discuss SMEs tax collection problems, teamwor
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Kontakt os i dag

Er du blevet nysgerrig på automatisk bogføring? Så kontakt os på telefon på +45 7060 4004, udfyld vores kontaktformular eller skriv e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om de mange fordele og svarer på alle dine spørgsmål.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Den nye bogføringslov

Regnskabsprogrammer

Økonomistyring

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Hos Stadsrevisionen elsker vi at støtte op om en god sag. Derfor støtter vi med de vi gør bedst – nemlig revision.  

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.