Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Seneste skattelovændringer

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

De seneste skattelovændringer har betydelige konsekvenser for både privatpersoner og virksomheder i Danmark. Ændringer i skattelovgivningen kan påvirke din økonomi på mange måder, og det er vigtigt at holde sig opdateret for at sikre, at du er i overensstemmelse med gældende regler og udnytter eventuelle nye muligheder.

Opdaterede skattesatser

Den danske regering har justeret skattesatserne i det seneste lovforslag. De nye satser kan påvirke både din indkomstskat og selskabsskat. For eksempel er der blevet introduceret en forhøjet topskattegrænse, hvilket betyder, at højindkomsttagere nu skal betale mere i skat af deres indtægter. På virksomhedsfronten er selskabsskatten blevet tilpasset for at fremme investeringer og vækst i bestemte sektorer.

Afskaffelse af visse fradrag

En markant ændring i den nye skattelovgivning er afskaffelsen af visse skattefradrag, som har været tilgængelige for både privatpersoner og virksomheder. Dette inkluderer eksempelvis skattefradrag på visse uddannelsesorlovsordninger og indskud på pensionsopsparinger. Det er essentielt at gennemgå dine nuværende skatteopgørelser for at vurdere, hvordan disse ændringer vil påvirke din samlede skat.

Fokus på grønne initiativer

Regeringen har også indført nye skatteincitamenter til at fremme grønne initiativer. Disse inkluderer skattefordele for investeringer i vedvarende energi og bæredygtige teknologier. Formålet er at reducere CO2-udledninger og fremme en mere bæredygtig fremtid. Det kan være en god idé for både privatpersoner og virksomheder at overveje investeringer i disse områder for at drage fordel af de nye incitamenter.

Øgede kontrolmekanismer

Som en del af de seneste ændringer har skattevæsenet indført skærpede kontrolmekanismer. Dette betyder, at der vil være strengere overvågning af skattebetalinger og øget risiko for revision, hvis der mistænkes skatteunddragelse. Det er derfor vigtigt at sikre, at alle økonomiske transaktioner og skatteopgørelser er i orden og i overensstemmelse med de nye lovkrav.

Hvordan kan Stadsrevisionen hjælpe?

Hos Stadsrevisionen har vi et team af erfarne revisorer og rådgivere, der er opdaterede på de seneste skattelovændringer. Vi tilbyder personlig rådgivning og skræddersyede løsninger for at sikre, at du får mest muligt ud af de nye regler. Med mere end 8 års erfaring, over 1200 tilfredse klienter og landsdækkende tilstedeværelse, er vi en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer.

Kontakt os mellem 8-21 alle ugens dage, også i weekenden, for at få hjælp til at navigere i de seneste skattelovændringer. Husk, vi tilbyder altid tilfredsgaranti og fast personlig rådgiver, der matcher dine specifikke behov.

FAQ

Hvilke ændringer er der blevet gjort i skattesatserne?

De seneste skattelovændringer inkluderer forhøjede satser for topskattegrænsen, hvilket betyder øget skattebetaling for højindkomsttagere. Selskabsskatterne er også blevet justeret for at fremme investeringer i bestemte sektorer.

Hvad betyder afskaffelsen af visse fradrag?

Afskaffelsen af visse skattefradrag, som dem for uddannelsesorlovsordninger og pensionsopsparinger, betyder, at du måske ikke længere kan drage fordel af de besparelser, du tidligere har haft. Det er vigtigt at gennemgå dine nuværende skatteopgørelser for at forstå den fulde impact.

Hvad er formålet med de nye skatteincitamenter for grønne initiativer?

De nye skatteincitamenter for grønne initiativer er designet til at fremme investeringer i vedvarende energi og bæredygtige teknologier for at reducere CO2-udledninger og fremme en mere bæredygtig fremtid. Dette kan resultere i skattefordele for både privatpersoner og virksomheder, der investerer i disse områder.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: