Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan opdager man skattesnyd?

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Skattesnyd er et alvorligt problem, der kan have store konsekvenser for både virksomheder og individer. Som revisorer er vi hos Stadsrevisionen ofte vidne til forsøg på skatteunddragelse, og vi har udviklet metoder til at opdage sådanne aktiviteter. Men hvordan kan man egentlig identificere skattesnyd? Her giver vi dig et indblik i nogle af de mest almindelige tegn, du skal være opmærksom på.

Unøjagtigheder i bogføringen

En af de første indikatorer på skattesnyd er unøjagtigheder i bogføringen. Uoverensstemmelser mellem indtægter og udgifter, eller uregistrerede transaktioner, kan være tegn på, at noget ikke er, som det skal være. Regelmæssig gennemgang af regnskaber og grundige revisioner kan afsløre disse fejl og mangler.

Store og uforklarede kontantbeholdninger

Kontoer med store og uforklarede kontantbeholdninger kan også være en indikation på skattesnyd. Hvis en virksomhed ikke kan redegøre for oprindelsen af store kontantindbetalinger, er det værd at undersøge nærmere. Ofte kan disse midler være resultatet af underbordstransaktioner eller uregistreret salg.

Brug af offshore konti

Brugen af offshore bankkontoer kan være en metode til at skjule indtægter fra skattemyndighederne. Offshore konti kan komplicere sporing af penge, og det er ofte et rødt flag for skatteunddragelse. Det er vigtigt at sikre, at alle internationale transaktioner bliver korrekt rapporteret og oplyst i virksomhedens regnskaber.

Hvordan kan Stadsrevisionen hjælpe?

Hos Stadsrevisionen har vores team over 8 års erfaring og tilbyder brancherelateret rådgivning for at imødegå skattesnyd. Vi er altid klar med individuelt tilpassede løsninger, der matcher netop din virksomheds behov. Vores tilfredshedsgaranti og faste personlige rådgivere gør os til en af Danmarks mest velbedømte revisionsfirmaer.

Med over 1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, har vi opbygget en solid erfaring inden for afsløring og forebyggelse af skatteunddragelse. Vores certificerede og specialiserede revisorer arbejder landsdækkende og lokalt, så vi kan assistere dig uanset din placering.

Konsekvenser af skattesnyd

At blive taget i skattesnyd kan føre til strenge økonomiske straf og juridiske konsekvenser, som kan være ødelæggende for en virksomhed. Derfor er det afgørende at have kontroller og systemer på plads for at forebygge og opdage eventuelle uregelmæssigheder i tide.

FAQ om skattesnyd

Hvad er de mest almindelige tegn på skattesnyd?

De mest almindelige tegn inkluderer unøjagtigheder i bogføringen, store og uforklarede kontantbeholdninger, brug af offshore konti og uoverensstemmelser mellem indtægter og udgifter.

Hvordan kan Stadsrevisionen hjælpe med at opdage skattesnyd?

Vores erfarne revisorer tilbyder grundig gennemgang af regnskaber, brancherelateret rådgivning og individuelle løsninger for at afsløre og forebygge skatteunddragelse.

Hvad er konsekvenserne af skattesnyd?

Konsekvenserne kan inkludere store økonomiske bøder og juridiske sanktioner, som kan skade virksomhedens omdømme og økonomiske stabilitet.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: