Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Få hjælp til skattegæld

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

At håndtere skattegæld kan være en kompleks og stressende proces. Skattegæld opstår ofte, når skattemyndighederne vurderer, at du har ubetalte skatteforpligtelser, hvilket kan resultere i både økonomiske og juridiske konsekvenser. Her finder du information om, hvordan du kan få hjælp til at håndtere din skattegæld på en effektiv og proaktiv måde.

Hvad er skattegæld?

Skattegæld refererer til det beløb, du skylder skattemyndighederne, som kan inkludere indkomstskat, moms, arbejdsmarkedsbidrag og andre former for skat. Problemet opstår typisk, når skatten ikke bliver betalt rettidigt, hvilket kan afføde renter og gebyrer.

Hvordan opstår skattegæld?

Skattegæld kan opstå af flere årsager, herunder fejl i selvangivelsen, ændringer i indkomst eller fradrag, eller manglende betaling af forskudsskat. Det er vigtigt at forstå de grundlæggende årsager for at kunne håndtere gælden effektivt.

Tegn på skattegæld

  • Modtagelse af breve fra skattemyndighederne
  • Renter og gebyrer på ubetalte skatter
  • Inddragelse af formue eller lønindeholdelse

Sådan kan du få hjælp

At få professionel hjælp til din skattegæld kan gøre en væsentlig forskel. Her er, hvordan Stadsrevisionen kan assistere:

Professionel rådgivning

Med +8 års erfaring hos alle vores revisorer og en fast personlig rådgiver, kan vi tilbyde skræddersyet rådgivning, der matcher dine behov og din branche. Vores team er landsdækkende og lokale, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en bred vifte af specialiserede tjenester.

Håndtering og afvikling af skattegæld

Vores certificerede og specialiserede fagfolk kan hjælpe med at forhandle betalingsaftaler med skattemyndighederne, så du kan afvikle din gæld på en overkommelig måde. Vi tilbyder også altid tilfredsgaranti, så du kan føle dig sikker i vores hænder.

Forebyggelse af fremtidig skattegæld

Med en fast rådgiver og +1200 tilfredse klienter, er vi en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer. Vi vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du ikke står i samme situation igen. Det inkluderer løbende rådgivning og optimering af dine skatteforhold og forretningsstruktur.

Kontakt os i dag

Skulle du have spørgsmål eller behov for hjælp til din skattegæld, er vores eksperter tilgængelige mellem 8-21 alle ugens dage, også i weekenden. Kontakt Stadsrevisionen og lad os hjælpe dig med at få styr på din skattegæld.

FAQ

Kan jeg selv håndtere min skattegæld uden professionel hjælp?

Det er muligt, men det kan være besværligt og tidskrævende. Professionel hjælp sikrer, at du får den bedst mulige rådgivning og de mest favorable betingelser.

Hvad koster det at få hjælp til skattegæld hos Stadsrevisionen?

Kostnaderne varierer afhængigt af dine specifikke behov og situation. Kontakt os for en skræddersyet løsning samt et uforpligtende tilbud.

Hvordan undgår jeg at få skattegæld i fremtiden?

Vi anbefaler regelmæssig rådgivning og kontrol af dine skatteforhold samt en systematisk gennemgang af din økonomi. Vores medarbejdere kan hjælpe med planlægning og optimering.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: