Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

erhvervsfinansiering

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Erhvervsfinansiering er en afgørende faktor for enhver virksomheds vækst og overlevelse. Uanset om man er en nystartet iværksætter eller leder af en etableret virksomhed, spiller erhvervsfinansiering en central rolle i at sikre, at virksomheden har de nødvendige ressourcer til at operere og ekspandere.

Finansieringstyper

Der er flere forskellige typer erhvervsfinansiering, som virksomheder kan anvende. Disse omfatter blandt andet egenkapitalfinansiering, gældsfinansiering, leasing og factoring. Hver type har sine egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge den rette type finansiering, der passer til virksomhedens behov og situation.

Egenkapitalfinansiering

Ved egenkapitalfinansiering sælger virksomheden aktier eller andele til investorer for at skaffe kapital. Dette er en fordelagtig løsning for virksomheder, der ønsker at undgå gæld, men det indebærer, at ejerskabet af virksomheden bliver udvandet, og investorerne får indflydelse på virksomhedens beslutninger.

Gældsfinansiering

Gældsfinansiering indebærer lån fra banker eller finansielle institutioner. Det giver virksomheden mulighed for at beholde fuld kontrol, men medfører en forpligtelse til at tilbagebetale lånet med rente. Gældsfinansiering kan være en god løsning for virksomheder med stabile indtægtsstrømme.

Leasing

Leasing er en finansieringsform, hvor virksomheden lejer udstyr eller ejendom i stedet for at købe det direkte. Dette kan være en fordel for virksomheder, der har brug for dyrt udstyr, men ikke ønsker at binde kapital i købet. Leasingaftaler kan også omfatte vedligeholdelse og service, hvilket reducerer totalomkostningen.

Factoring

Factoring indebærer, at virksomheden sælger sine tilgodehavender til en finansiel institution til en reduceret pris. Dette giver straks likviditet og kan være nyttigt for virksomheder med lange betingelser for kundebetalinger. Factoring hjælper med at forbedre pengestrømmen og administrere likviditetsudfordringer.

Stadsrevisionens Rolle

Hos Stadsrevisionen har vi +8 års erfaring med at rådgive virksomheder om erhvervsfinansiering. Vores team af 23+ certificerede og specialiserede revisorer, bogholdere og rådgivere kan hjælpe med at finde den rette finansieringsløsning, der matcher din virksomheds behov. Vi tilbyder branchebestemte revisorer og fast personlig rådgiver for at sikre, at du får den mest relevante og effektive rådgivning.

Har du brug for hjælp til erhvervsfinansiering? Kontakt os mellem 8-21 alle ugens dage, også i weekenden. Vi er en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer med +1200 tilfredse samarbejdspartnere/klienter over hele landet.

**FAQ**

*Hvad er erhvervsfinansiering?*

Erhvervsfinansiering refererer til metoder og kilder til at skaffe kapital til virksomhedens drift og vækst. Dette kan omfatte egenkapitalfinansiering, gældsfinansiering, leasing og factoring.

*Hvordan vælger jeg den rigtige type erhvervsfinansiering?*

Det afhænger af din virksomheds specifikke behov og situation. Overvej faktorer som kontrol over virksomheden, tilbagebetalingsforpligtelser, og likviditetsbehov. En erfaren revisor kan hjælpe med at identificere den bedste løsning.

*Hvad kan Stadsrevisionen hjælpe med inden for erhvervsfinansiering?*

Stadsrevisionen tilbyder rådgivning fra certificerede og specialiserede revisorer, der kan hjælpe med at identificere og implementere den bedste finansieringsløsning for din virksomhed. Vi tilbyder også fast personlig rådgiver og branchebestemte revisorer, så du får den mest relevante rådgivning.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: