Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Ændringer i skattepligt 2024

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Skattelovgivningen ændrer sig konstant, og 2024 er ingen undtagelse. Ændringer i skattepligt kan påvirke både privatpersoner og virksomheder, og det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan disse ændringer kan påvirke din økonomi.

### Nye parametre for skattepligt

I 2024 vil der være flere nye parametre for skattepligt, som kan påvirke, hvem der er skattepligtige i Danmark og for hvilke indtægter. Eksempelvis er der foreslået justeringer i forhold til den skattemæssige bopælsopgørelse, hvilket betyder, at flere personer kan blive skattepligtige i Danmark på grund af ændrede kriterier for, hvad der udgør en fast bopæl.

### Beskatning af udenlandsk indkomst

For virksomheder og individer med udenlandsk indkomst er der også nogle vigtige ændringer på vej. Der vil være skærpede regler for, hvordan udenlandske indtægter skal rapporteres og beskattes. Dette kan især være relevant for dem, der arbejder i udlandet eller har investeringer uden for Danmark.

### Nye fradrag og skattefritagelser

Med ændringerne i 2024 vil der også komme nye fradrag og skattefritagelser, som kan udnyttes. For eksempel kan der være nye muligheder for fradrag i forbindelse med hjemmearbejde og grønne investeringer. Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i, hvordan disse nye fradrag kan optimeres for at reducere din samlede skattebyrde.

### Virksomhedsskat

Ændringer i virksomhedsskattepligt er også på dagsordenen for 2024. Der er flere lovgivningsforslag, der sigter mod at forbedre skatteincitamenterne for små og mellemstore virksomheder, samt strammere reguleringer for større virksomheder. Det kan betyde en lavere skattebyrde for nystartede virksomheder, men også skærpelser for større etablerede selskaber.

### Hvad du skal gøre

Det er afgørende at forstå, hvordan disse ændringer kan påvirke din specifikke situation. Hos Stadsrevisionen tilbyder vi en personlig og branchebestemt rådgiver, der kan hjælpe dig med at navigere de nye skattepligtsregler og optimere din skattebetaling. Med over 8 års erfaring og mere end 1200 tilfredse klienter står vi klar til at assistere dig i hele processen.

### FAQ

**Hvordan ved jeg, om jeg er påvirket af de nye skattepligtsregler i 2024?**
Du kan kontakte en fagperson, som kan gennemgå din nuværende skattesituation og vurdere, hvordan de nye regler vil påvirke dig.

**Hvad bør jeg gøre, hvis jeg har udenlandsk indkomst?**
Det er vigtigt at rapportere al udenlandsk indkomst korrekt. Vores eksperter hos Stadsrevisionen kan hjælpe dig med at forstå de nye regler og sikre korrekt indberetning.

**Kan jeg få hjælp til at optimere mine fradrag i 2024?**
Ja, hos Stadsrevisionen har vi eksperter som kan rådgive dig om, hvordan du bedst udnytter nye fradrag og skattefritagelser for at reducere din skat.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: