+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder

Vejledning til Upload af Bilag i e-conomic

Med e-conomic kan du nemt uploade dine bilag, uanset om de er gemt på din computer, i en e-mail, eller hvis du tager billeder via Visma e-conomic app’en.

Her gennemgår vi de fem måder, du kan uploade bilag på. Husk, at bilagene kan vedhæftes til posteringer efter upload.

Vigtige Filkrav:

• Filformater: PDF, PNG, JPEG, GIF
  • Maksimal samlet filstørrelse: 9 MB
  • Minimum filstørrelse: 20 KB (dokumenter under 20 KB filtreres fra)

Metoder til at Uploade Bilag

1. Overfør via e-mail
    • Find din unikke indscanningsmail nederst til venstre i din Inbox (eksempel: xxxbilagxxxxxxx@e-conomic.dk).
    • Vedhæft bilagene i en e-mail og send dem til indscanningsmailen.
    • Bilagene overføres automatisk til din Inbox.

Bemærk: Din indscanningsmail kan ikke ændres. Overvej at oprette en dummy-mail til videresendelse af bilag til din e-conomic indscanningsmail.

1. Tilføj Bilag Direkte fra Computeren
    • Klik på “Tilføj bilag” i nederste venstre hjørne af din Inbox.
    • Vælg bilagene på din computer og klik på “Åbn”.
  1. Drag-and-Drop
    • Træk og slip dine bilag fra computeren direkte ind i din Inbox.
  1. Indsæt fra Udklipsholder
    • Gem en PDF eller et billede i udklipsholderen.
    • Gå til Inbox og indsæt bilaget med Ctrl+V.
  1. Tag Billeder med Visma e-conomic App’en
    • Download e-conomic app’en fra App Store eller Google Play.
    • Tag billeder af dine bilag i app’en, som automatisk overføres til din Inbox.

Status på Dine Uploadede Bilag

• Ulæste bilag vises med fed skrift.
  • I højre hjørne af din Inbox kan du se antallet af ulæste bilag.
  • Bilagets filnavn bliver navnet på bilaget i din Inbox.
  • Under “Afsender” vises brugernavnet på den person, der uploader bilaget.

Ved e-mail upload: “Afsender” er afsenderens navn på e-mailen.
Ved direkte upload eller drag-and-drop: “Afsender” er e-conomic brugernavnet.
Ved upload via app’en: “Afsender” er brugernavnet på den person, der er logget ind på app’en.

Upload Dokumenter til Dokumentlisten i Superkladde

For at arbejde med dokumenter i Superkladden skal de uploades direkte fra din computer. Dette kræver tillægsmodulerne Superkladde og enten Indscanning eller Smart Inbox.

Sådan uploader du dokumenter til dokumentlisten:

1. Klik på “Superkladde” øverst ved siden af “Rapporter”.
  2. Klik på “Dokumentliste” til højre i skærmbilledet.
  3. Klik på “Ny” og vælg det dokument, du ønsker at uploade.

Sådan tilføjer du et dokument direkte til en kladdepostering i Superkladden:

1. Klik på “Superkladde” øverst ved siden af “Rapporter”.
  2. Vælg kassekladden og opret din postering.
  3. Klik på “Tilknyt dokumenter” til højre.
  4. Find og tilknyt dokumentet til posteringen.

Dokumentet vil nu være vedhæftet og bogføres sammen med posteringen.