+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder

Upload dine bilag til Billys bilagsmappe

Denne guide vil gennemgå de forskellige muligheder for at uploade dine bilag til Billy, så du nemt og hurtigt kan foretage bogføringen ud fra bilaget. I Billy er alle dine uploadede bilag samlet i Billys bilagsmappe. Når du udfylder et bilag, vil regningsmodulet scanne bilaget og automatisk indtaste beløb, leverandør og regningsdato. Herefter skal du blot vælge udgiftskategori og momssats.

Upload bilag fra computeren

Sådan gør du:

1. Gå til bilag:
    • Vælg fanen “Bilag” i menuen.
    • Klik på “Upload filer”.
    • Vælg de bilag, du ønsker at uploade fra computeren.
  2. Upload gennem regninger:
    • Vælg fanen “Udgifter” -> “Regninger” i menuen.
    • Klik på “Upload fil”.
    • Vælg de bilag, du ønsker at uploade fra computeren.
  3. Dine uploadede bilag ligger nu i bilagsmappen, klar til at blive udfyldt og bogført.

Upload bilag fra smartphone

I Billy er det muligt at uploade bilag fra din smartphone direkte til Billy, hvilket skåner dig for dobbeltarbejde og gør det nemt at uploade bilag på farten.

Sådan uploader du et bilag fra din smartphone:

1. Log ind via appen på din smartphone.
  2. På forsiden trykker du i midten på ‘+’ og vælger “Upload bilag”.
  3. Tag et billede af bilaget og gem det ved at trykke på “Gem”. Hvis du skal uploade flere bilag i træk, kan du trykke “Gem og tag nyt”. Har du en regning, som kræver flere bilag, kan du trykke på “Gem som side 1” og uploade flere bilag til samme regning.
  4. Appen uploader nu dit billede til Billy.

Du kan finde din regning ved at gå til “Bilag”. Klik på “Udfyld bilag” på det bilag, du ønsker at bogføre. Bilaget er nu klar til at blive bogført.

Upload bilag via E-mail

Du kan også videresende de regninger, du modtager på mail, til din unikke Billy-mail. Vedhæftningerne bliver automatisk lagt ind som bilag.

Sådan fungerer det:

1. Find din unikke Billy-mail:
    • Gå til “Indstillinger” -> “Regnskab”.
    • Kopier e-mailadressen ind i adressefeltet på din mailklient.
  2. Send bilagene:
    • Find de bilag, du vil uploade til din konto i Billy.
    • Send e-mailen.
    • Efter 2-3 minutter modtager du en mail om, at bilagene er uploadet til din konto. Du kan nu logge ind for at bogføre regningerne.

Sådan bogføres regningerne:

1. Klik på menupunktet “Bilag”, hvor du vil se de billeder, du netop har sendt til din konto.
  2. Klik på “Udfyld alle bilag” for at bruge masseudfyldningsfunktionen, som samler alle de endnu ikke-udfyldte regningskladder for dig.