+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder

Sådan downloader du en CSV-fil fra Middelfart Sparekasse

Sådan gør du:

1. Log ind i Netbank: Gå til Middelfart Sparekasses hjemmeside og log ind på din netbank ved hjælp af MitID.
  2. Åbn Konto: Klik på den konto, du ønsker at eksportere bevægelser fra.
  3. Vælg Periode: Vælg den periode, du vil eksportere kontobevægelser for.
  4. Marker Posteringer: Marker alle posteringer ved at sætte flueben i boksen ud for “Dato”.
  5. Eksportér Data:
    • Klik på “Eksporter” under posteringerne, og vælg CSV-format.
    • Vælg hvor på din computer du vil gemme filen, fx på skrivebordet eller i en bestemt mappe.
    • Giv filen et navn og klik på “Gem”.