+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder

Sådan downloader du en CSV-fil fra Jyske Bank

Sådan gør du:

For den nye Netbank

1. Log ind på Netbanken: Gå til Jyske Banks hjemmeside og log ind på din netbank ved hjælp af MitID.
  2. Åbn Kontoen: Vælg den konto, du ønsker at se bevægelser for.
  3. Brug Søgefunktionen: Tryk på søgeknappen, udfyld søgekriterierne, og tryk på “Søg”.
  4. Eksportér til CSV: Når søgeresultaterne vises, se om der er en mulighed for at eksportere dataene som CSV. Følg vejledningen for at gemme filen på din computer.

For den gamle Netbank

1. Log på Netbanken: Gå til Jyske Banks hjemmeside og log ind med MitID.
  2. Gå til Kontobevægelser: Gå til “Konti og budget” og vælg “Kontobevægelser”.
  3. Vælg Konto: Vælg den relevante konto, delsaldo eller “Alle konti”.
  4. Brug Søgefunktionen: Vælg “Søg”, udfyld søgekriterierne, og tryk på “Søg”.
  5. Download som CSV: Eksportér resultaterne til CSV-format, hvis muligt.