Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder

Sådan downloader du en CSV-fil fra  Danske Andelskassers Bank

Sådan gør du:

1. Log på Netbank:

• Gå til Danske Andelskassers Banks hjemmeside og log ind på din netbank.

2. Vælg Konto:

• Gå til ‘Konti og kort’ i menuen til venstre og vælg derefter ‘Konti’.
  • Vælg den konto, du vil have en posteringsoversigt for.

3. Åbn Posteringsoversigten:

• Klik på kontoen for at få vist de detaljerede kontobevægelser.

4. Gem som Fil:

• Klik på “Gem posteringer som fil” og vælg “CSV” som filformat.

5. Download Filen:

• Filen gemmes nu som en CSV-fil på din computer.

6. Åbn og Kontroller Filen:

• Åbn filen i et regnearksprogram (f.eks. Excel) for at sikre, at alle data er korrekte.

Del den her: