+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder

Integrér din bank med Billy

Vi guider dig gennem integrationen af din bank med Billy, uanset hvilken bank du har.

Dette betyder, at alle dine posteringer i banken automatisk bliver uploadet til din bankafstemning i dit regnskab. Dette eliminerer behovet for manuelt at uploade CSV-filer hver gang, du skal afstemme din bank, sparer tid og forhindrer dubletter.

Hvilke banker kan integreres?

Bankintegrationen benytter Aiia bankintegration. De fleste banker i Danmark kan forbindes gennem Aiia.

Sådan kommer du i gang

1. Gå til bank:
    • Klik på “Bank” i menuen til venstre.
  2. Opret bankforbindelse:
    • Klik på “Bankforbindelse” øverst til højre.
    • Klik på “Forbind bank”.
  3. Vælg bank:
    • Vælg den bank, du bruger. Vær opmærksom på, at der kan være forskel på privatkonto og erhvervskonto ved nogle banker.
  4. Log ind:
    • Klik på “Fortsæt til log ind”.
    • Giv samtykke til at hente dine bankdata og klik på “Fortsæt”.
    • Følg anvisningerne for at logge ind i din bank.
  5. Vælg bankkonto:
    • Når du er logget ind, bliver du sendt tilbage til Billy, hvor du skal vælge bankkontoen, du vil forbinde.
    • Vælg bankkontoen og klik på “Godkend”.

Din bank er nu opsat og vil hente posteringerne automatisk. Bankforbindelsen skal som hovedregel fornyes hver 90. dag, dog kan det forekomme oftere, hvis banken laver ændringer.

Sådan afbryder og forbinder du til din bank

Nogle gange kan der opstå problemer med bankforbindelsen, da forbindelsen gennem Aiia ikke altid er optimal. Dette kan resultere i, at de seneste banklinjer ikke bliver importeret til din Billy-konto. Problemet kan løses ved at afbryde forbindelsen til banken og forbinde den igen.

Sådan afbrydes bankforbindelsen i Billy

1. Gå til Bank:
    • Klik på “Bank”.
  2. Vælg Bankforbindelser:
    • Vælg “Bankforbindelser” (der kan gå et øjeblik, før siden går videre).
  3. Afbryd Forbindelsen:
    • Klik på “Afbryd forbindelse”.
    • Forbindelsen til banken er nu afbrudt. Banken kan nu genforbindes.

Sådan genforbindes din bank i Billy

1. Gå til Bank:
    • Klik på “Bank”.
  2. Vælg Bankforbindelser:
    • Vælg “Bankforbindelser” (der kan gå et par sekunder, før siden går videre).
  3. Forbind Bank:
    • Klik på “Forbind bank”.
    • Vælg din bank og klik “Fortsæt til log ind”.
    • Giv samtykke og log ind med MitID.
    • Vælg hvilken konto i banken, som skal forbindes til Billy.
    • Klik på “Godkend”.

Forbindelsen til din bank er nu oprettet, og posteringerne vil blive hentet automatisk.