Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen

Vi er hos Stadsrevisionen stolte af at have flere dygtige statsautoriserede revisorer ansat. Med vores erfarne og dedikerede team af statsautoriserede revisorer får du ikke kun professionel assistance, men også en strategisk rådgiver, der er engageret i at styrke din virksomhed og realisere dens potentiale.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er en statsautoriseret revisor?

En statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen er ikke blot en nødvendig hånd i virksomhedens daglige drift, men en strategisk partner, der forstår essensen af din virksomheds økonomi og dens fremtidige potentiale. Ved at forstå de tre hovedopgaver – revision, rådgivning og regnskabsarbejde – vil du se, hvordan en statsautoriseret revisor tilføjer værdi til din virksomhed på flere niveauer. 

Uanset om du foretrækker at kontakte os over telefonen på +45 7060 4004, via e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk, eller gennem vores kontaktformular, står vi klar til at hjælpe dig.

Revision:

Revision er mere end blot en lovmæssig forpligtelse; det er et værktøj til at sikre, at din virksomheds finansielle rapportering er korrekt, nøjagtig og transparent. 

En statsautoriseret revisor gennemgår dine regnskaber grundigt, identificerer potentielle risici og svagheder og giver anbefalinger til forbedringer. Dette skaber tillid hos dine interessenter, herunder investorer, långivere og samarbejdspartnere og styrker derudover din virksomheds troværdighed og bæredygtighed på lang sigt.

Rådgivning:

Ved at forstå din virksomheds unikke udfordringer og muligheder kan vores revisorer tilbyde skræddersyet rådgivning, der hjælper dig med at træffe velinformerede beslutninger. 

Fra skatteplanlægning og compliance til fusioner og opkøb, kan vores revisorer guide dig gennem komplekse forretningsbeslutninger og hjælpe dig med at øge din virksomheds værdi.

Regnskabsarbejde:

Det er vigtigt for din virksomheds succes, at holde styr på din virksomheds finansielle transaktioner og have de korrekte regnskabsoplysninger. En statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen kan hjælpe med alt fra daglig bogføring til udarbejdelse af årsregnskaber og budgetter. Ved at outsource dit regnskabsarbejde til vores erfarne team kan du spare tid og ressourcer og sikre, at dine regnskabsoplysninger er up-to-date og nøjagtige til enhver tid.

Når du vælger en statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen, vælger du ikke kun en regnskabsekspert, men en pålidelig partner, der er dedikeret til din virksomheds succes. 

Lad vores erfarne statsautoriserede revisorer hjælpe dig med de svære regnskabsmæssige udfordringer og dermed frigøre din tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget: vækst og innovation.

Vores ydelser

Stadsrevisionen tilbyder en omfattende palette af revisions- og rådgivningstjenester skræddersyet til dine behov og mål. Vores erfarne og dedikerede team af statsautoriserede revisorer står klar til at hjælpe dig med at navigere gennem de komplekse udfordringer, som din virksomhed står over for og sikre dens succes på lang sigt.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Bogføring:

Effektiv bogføring er rygraden i enhver virksomheds økonomiske styring. Vores revisorer kan hjælpe med at oprette og vedligeholde nøjagtige bogføringsposter, så du altid har en klar og opdateret oversigt over din virksomheds finansielle position. Ved at outsource din bogføring til Stadsrevisionen kan du spare tid og ressourcer og fokusere dine kræfter på at drive din virksomhed fremad.

Rapportering:

Regelmæssig og præcis rapportering er afgørende for at træffe velinformerede forretningsbeslutninger. Vores revisorer kan hjælpe med at udarbejde omfattende finansielle rapporter og analyser, der giver dig et klart billede af din virksomheds performance og potentiale. Med vores hjælp kan du identificere styrker og svagheder i din virksomheds drift og implementere strategier til at optimere din performance og vækst.

Revision:

Revision er en central del af enhver virksomheds økonomiske styring. Vores revisorer kan hjælpe med at udføre en grundig og omfattende revision af dine regnskaber for at sikre overholdelse af lovgivningen og give et retvisende billede af din virksomheds økonomiske situation. Med vores ekspertise og erfaring kan du være sikker på, at din virksomheds regnskaber er i pålidelige hænder.

Rådgivning:

Vores statsautoriserede revisorer er mere end bare regnskabseksperter – de er også erfarne forretningsrådgivere, der kan hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger om din virksomheds fremtid. Uanset om du står over for udfordringer i din virksomheds drift eller ønsker at udforske nye vækstmuligheder, kan vores revisorer tilbyde skræddersyet rådgivning, der hjælper dig med at opnå dine mål og maksimere din virksomheds succes.

Kontakt Stadsrevisionen i dag for at høre mere om vores omfattende revisions- og rådgivningstjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din virksomheds potentiale.

Uddannelses- og certificeringsprocessen

Bag enhver dygtig statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen ligger en omhyggelig uddannelses- og certificeringsproces. Denne proces sikrer, at revisorerne er velkvalificerede og opdaterede med de nyeste standarder og bedste praksis inden for revision, regnskabsføring og rådgivning.

Uddannelse:

For at blive statsautoriseret revisor kræver det en kombination af uddannelse og praktisk erfaring. Typisk begynder personen som elev hos en statsautoriseret revisor, hvor de arbejder på fuld tid og samtidig studerer HD i revision og regnskab om aftenen på et universitet. Dette kombinerede program giver dem den nødvendige teoretiske viden og praktiske erfaring til at udføre revision og regnskabsarbejde på et højt niveau.

Certificering:

Efter at have fuldført deres uddannelse og opnået tilstrækkelig praktisk erfaring, kan personen tage den afsluttende revisoreksamen på Børsen i København. Denne eksamen omfatter både skriftlige og mundtlige prøver og er en afgørende test af personens viden og evner inden for revision og regnskabsføring. Efter bestået eksamen opnår personen titlen som statsautoriseret revisor.

Obligatorisk efteruddannelse:

Efter at være blevet certificeret som statsautoriseret revisor er uddannelsen dog ikke forbi. Alle statsautoriserede revisorer er underlagt obligatorisk efteruddannelse, som kræver, at de dokumenterer 120 timers efteruddannelse hvert tredje år. Dette sikrer, at revisorerne forbliver opdaterede med de nyeste lovgivningsmæssige ændringer og bedste praksis inden for revision og regnskabsføring.

Stadsrevisionen er stolt af vores teams faglige dygtighed og engagement i kontinuerlig læring og udvikling. Ved at vælge en statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen kan du være sikker på at få adgang til den højeste kvalitet af revisions- og rådgivningstjenester. Kontakt os telefonisk på +45 7060 4004, via e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk, eller gennem vores kontaktformular på hjemmesiden.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Fordelene ved at vælge en statsautoriseret revisor

Når du vælger en statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen, får du adgang til en bred vifte af fordele, der kan styrke din virksomheds økonomiske sundhed og bæredygtighed. 

Her er nogle af de vigtigste fordele:

  • Professionel ekspertise: Vores statsautoriserede revisorer bringer en dybdegående viden og erfaring til bordet, der sikrer nøjagtig og pålidelig revision og rådgivning. Deres ekspertise sikrer, at din virksomheds regnskaber er i overensstemmelse med lovgivningen og giver et retvisende billede af din økonomiske situation.
  • Tillid og troværdighed: Ved at have en statsautoriseret revisor ved din side opnår din virksomhed tillid og troværdighed hos investorer, långivere og andre interessenter. En revision udført af en statsautoriseret revisor er et kvalitetsstempel, der signalerer, at din virksomheds regnskaber er blevet gennemgået af en uafhængig og kvalificeret professionel.
  • Skatteplanlægning og compliance: Vores revisorer tilbyder skræddersyet skatteplanlægning og rådgivning for at optimere din virksomheds skatteforpligtelser og sikre overholdelse af skattelovgivningen. Dette kan hjælpe med at minimere din virksomheds skattebyrde og undgå unødvendige sanktioner og straffe.
  • Strategisk rådgivning: Udover revision og regnskabsarbejde kan vores statsautoriserede revisorer tilbyde strategisk rådgivning, der hjælper dig med at træffe velinformerede beslutninger om din virksomheds fremtidige retning og vækst. Deres indsigt og erfaring kan hjælpe dig med at identificere muligheder og udfordringer og udvikle effektive strategier til at nå dine mål.
  • Fokus på din succes: Hos Stadsrevisionen er vores førsteprioritet altid vores kunders succes. Ved at vælge en statsautoriseret revisor hos os får du en partner, der er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå dine mål og maksimere din virksomheds potentiale.

 

Ved at vælge en statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen får du ikke kun en revisor, men en pålidelig og engageret partner, der er dedikeret til din virksomheds succes og vækst. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål. 

Telefon:+45 7060 4004

E-mail: kontakt@stadsrevisionen.dk

Det oplagte valg

Når det kommer til valget af en statsautoriseret revisor, er Stadsrevisionen det oplagte valg for virksomheder i enhver størrelse og branche. Vi har et særlig fokus på små og mellemstore virksomheder og forstår deres unikke behov og udfordringer. Vores engagement i kvalitet, professionalisme og klienttilfredshed gør os til den ideelle partner for din virksomhed.

  • Erfaring og ekspertise: Med årtiers erfaring i revisionsbranchen og et team af højt kvalificerede statsautoriserede revisorer har Stadsrevisionen den ekspertise, der kræves for at opfylde dine virksomheds behov. Uanset om du har brug for revision, regnskabsarbejde eller strategisk rådgivning, kan du regne med vores team til at levere resultater af højeste kvalitet.
  • Tilpassede løsninger: Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og mål. Vores statsautoriserede revisorer arbejder tæt sammen med dig for at forstå din virksomheds udfordringer og muligheder og udvikle strategier, der maksimerer din succes.
  • Kundefokus: Hos Stadsrevisionen er vores kunders tilfredshed vores højeste prioritet. Vi stræber altid efter at opbygge langvarige relationer med vores kunder baseret på tillid, integritet og professionalisme. Vi er dedikerede til at levere enestående service og support, der overstiger dine forventninger.
  • Innovativ tilgang: Vi er altid på forkant med de nyeste teknologiske fremskridt og revisionspraksis for at sikre, at vores kunder får adgang til de mest effektive og innovative løsninger. Ved at integrere moderne værktøjer og teknologier i vores arbejdsprocesser kan vi hjælpe dig med at optimere din virksomheds drift og maksimere din produktivitet og effektivitet.

Uanset om du driver en nystartet virksomhed eller en veletableret virksomhed, der søger ekspertise fra en statsautoriseret revisor, er Stadsrevisionen din pålidelige partner til alle dine revisionsbehov. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå din virksomheds mål og vækstambitioner.

Telefon:+45 7060 4004

E-mail: kontakt@stadsrevisionen.dk

FSR - Foreningen for statsautoriserede revisorer:

En statsautoriseret revisor er typisk medlem af Foreningen for Statsautoriserede Revisorer (FSR). Dette medlemskab er en indikation af revisorens uddannelsesbaggrund og professionelle forpligtelser til høj standard og etisk adfærd. 

Når du vælger en statsautoriseret revisor, der er medlem af FSR, kan du være sikker på at få adgang til en revisor, der opretholder de højeste standarder inden for branchen.

Medlemmer af FSR har gennemgået en omfattende uddannelsesproces, der inkluderer både teoretisk undervisning og praktisk erfaring. Dette sikrer, at din revisor har den nødvendige viden og ekspertise til at håndtere dine virksomheds revisions- og rådgivningsbehov på en professionel og pålidelig måde.

Som medlem af FSR forpligter revisorer sig til at opretholde høje etiske standarder og integritet i deres praksis. Dette betyder, at du kan have tillid til din revisors professionalisme og objektivitet, når det kommer til at håndtere din virksomheds økonomiske anliggender.

FSR-medlemskab fungerer som et kvalitetsstempel, der indikerer, at din revisor opfylder branchens højeste standarder for kompetence og professionel adfærd. Dette giver dig tryghed og sikkerhed i din virksomheds revisionsproces og styrker din tillid til din revisors evner.

Forskellige typer revisorer

Udover statsautoriserede revisorer er der også andre typer revisorer, der arbejder inden for revisions- og regnskabsområdet. Det er en god ide, at forstå forskellen mellem disse typer revisorer for at sikre, at du vælger den rette revisor til din virksomheds behov.

Registreret revisor

En registreret revisor er også en beskyttet titel inden for revisionsbranchen. For at blive registreret revisor skal man bestå Erhvervsstyrelsens kvalifikationseksamen, som kræver en vis uddannelsesmæssig baggrund, såsom en HA-uddannelse, en HD-uddannelse eller en kandidateksamen i økonomi. Registrerede revisorer er kvalificerede til at udføre revisions- og regnskabsarbejde, men de er ikke statsautoriserede revisorer. 

Selvom der stadig er et betydeligt antal registrerede revisorer inden for branchen, vil denne titel gradvist blive udfaset over tid. De sidste kvalifikationseksamener for registrerede revisorer blev afholdt fra 2017 til 2019. Efter dette tidspunkt vil der ikke blive udklækket flere registrerede revisorer. Det skal dog understreges, at de personer, der allerede har opnået titlen som registreret revisor, fortsat vil have ret til at anvende den i deres praksis.

Godkendt revisor

En godkendt revisor er en samlebetegnelse for både statsautoriserede revisorer og registrerede revisorer. Det betyder, at hvis du er statsautoriseret revisor, er du automatisk også en godkendt revisor. Det samme gælder, hvis du er en registreret revisor. At være en godkendt revisor er et kvalitetsstempel og indikerer, at revisoren opfylder branchens høje standarder for kompetence og professionel adfærd.

Andre revisortyper

Ud over statsautoriserede og registrerede revisorer er der også andre revisortyper, såsom revisorer uden godkendelse eller specialiserede revisorer, der fokuserer på specifikke områder som f.eks. internrevision, skatterevision eller IT-revision. Det er vigtigt at vælge en revisor med den rette ekspertise og erfaring til at imødekomme dine virksomheds specifikke behov og krav.

Frit valg hos Stadsrevisionen

Ved Stadsrevisionen forstår vi, at hver virksomhed er unik med sine egne specifikke behov og krav. Derfor tilbyder vi vores kunder muligheden for at vælge den revisor, der bedst passer til deres situation og mål. 

Vores team af statsautoriserede revisorer og revisorer med andre specialiseringer står klar til at imødekomme dine behov og levere skræddersyede revisions- og rådgivningstjenester, der matcher dine forventninger og ambitioner. 

Vi er dedikerede til at skabe langvarige og tillidsfulde relationer med vores kunder og stræber efter at opfylde deres behov med den højeste kvalitet og professionalisme. Uanset om du har brug for en revisor med ekspertise inden for revision, regnskabsarbejde, skatterevision eller andre områder, kan du regne med Stadsrevisionen som din pålidelige partner for alle dine revisions- og regnskabsbehov.

Uanset om du foretrækker at kontakte os over telefonen på +45 7060 4004, via e-mail på kontakt@stadsrevisionen.dk, eller gennem vores kontaktformular, står vi klar til at hjælpe dig.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

En statsautoriseret revisor er en revisor, der har opnået en statsautorisation fra Erhvervsstyrelsen og er medlem af Foreningen for Statsautoriserede Revisorer (FSR). Det er vigtigt at vælge en statsautoriseret revisor, da det sikrer, at din virksomheds regnskaber er i overensstemmelse med lovgivningen og giver et pålideligt og retvisende billede af din økonomiske situation.

En statsautoriseret revisor har gennemgået en omfattende uddannelses- og certificeringsproces og er forpligtet til at overholde høje etiske standarder og professionel adfærd. Dette adskiller dem fra andre revisorer og giver tillid og sikkerhed i revisionsprocessen.

En statsautoriseret revisor kan hjælpe din virksomhed med en række opgaver, herunder revision af regnskaber, økonomisk rådgivning, skatteplanlægning og overholdelse af lovgivningen. Deres ekspertise og erfaring kan være afgørende for din virksomheds succes og vækst.

Processen for at ansætte en statsautoriseret revisor hos Stadsrevisionen begynder med en indledende konsultation, hvor vi identificerer dine behov og mål. Herefter udarbejder vi en skræddersyet plan for at imødekomme dine krav og igangsætter revisions- og rådgivningsprocessen i overensstemmelse hermed.

Hvis din virksomhed har behov for revision af regnskaber, professionel økonomisk rådgivning eller hjælp til skatteplanlægning, kan det være en god idé at ansætte en statsautoriseret revisor. De kan hjælpe med at sikre, at din virksomhed overholder lovgivningen og maksimerer sin økonomiske sundhed og bæredygtighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: