Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Kreditornummer

Et kreditornummer består af en unik sekvens på otte cifre, der er angivet på ethvert elektronisk indbetalingskort. Dette nummer tjener som en identifikator for den, der udsteder indbetalingskortet.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er et kreditornummer?

Et kreditornummer spiller en central rolle, når du ønsker at opkræve udestående beløb fra en kunde gennem udsendelse af et elektronisk indbetalingskort. 

For at oprette dette indbetalingskort, er det nødvendigt at indtaste en række oplysninger, herunder din virksomheds specifikke kreditornummer. Dette nummer er direkte associeret med din virksomhed og er uafhængigt af det pengeinstitut, I benytter. Det betyder, at hvis din virksomhed vælger at skifte bank, vil det ikke påvirke jeres kreditornummer.

Hvad er et FI kreditornummer?

Et FI-kreditornummer refererer til det specifikke nummer, du skal anvende på et FI-kort, som er den elektroniske version af et indbetalingskort. I modsætning til traditionelle girokort, der distribueres fysisk i vindueskuverter, sendes FI-kort digitalt gennem e-mail, e-Boks eller lignende tjenester. 

Formålet med FI kreditornummeret på et sådant kort er at sikre, at de indbetalte penge korrekt bliver dirigeret til det tiltænkte bestemmelsessted.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Kreditornummer på indbetalingskort – hvordan opdager du det?

Kreditornummeret er tydeligt angivet på ethvert indbetalingskort, sammen med andre nødvendige detaljer, der gør det muligt for dig at foretage en indbetaling til den pågældende kreditor. 

Hvis du regelmæssigt foretager betalinger til samme modtager, kan du også registrere betalingen med kreditornummeret via en automatisk betalingsservice, hvilket frigør dig for manuelt at skulle håndtere tilbagevendende betalinger månedligt eller kvartalsvist. 

Kreditornummeret kan ofte findes på flere steder på indbetalingskortet, for eksempel angivet under sektionen “Kreditornummer” eller som de sidste otte cifre i den nederste kodelinje på kortet, forudsat at en sådan findes.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Find dit kreditornummer: Vejledning

Er du interesseret i at lokalisere en specifik betaling i dit betalingssystem eller via netbanken? I så fald kan du i visse situationer anvende kreditornummeret som søgekriterie. 

Ved at gøre dette vil du kunne se en oversigt over alle betalinger, der er foretaget til det specifikke kreditornummer, hvilket giver dig mulighed for at gennemgå eventuelle betalinger, du ønsker at kontrollere nærmere. Alternativt kan du foretage din søgning baseret på datoen eller andre relevante oplysninger for at finde en bestemt betaling i systemet.

Forståelse af betalings-ID

Foruden kreditornummeret er betalingsidentiteten et afgørende element, du behøver for at gennemføre en indbetaling via et indbetalingskort. 

Afhængigt af korttypen varierer betalingsidentiteten i længde: For et +71 indbetalingskort er identiteten repræsenteret ved en 15-cifret kode, mens et +75 indbetalingskort har en 16-cifret kode. 

Betalings-ID’et tjener som en unik identifikator for hver specifik betaling, sikrer at den ikke forveksles med andre, og både kreditornummeret samt betalings-ID’et vil være tydeligt angivet på det indbetalingskort, du modtager.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Kreditornummer

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Et kreditornummer identificerer kreditoren og er en unik sekvens bestående af otte cifre, som du finder på alle indbetalingskort.

Kreditornummeret omfatter præcis otte cifre, som er nemme at lokalisere på de indbetalingskort, du modtager fra kreditorer.

Kreditornummeret er essentielt, når du skal foretage en betaling via et indbetalingskort, da det sikrer, at din betaling korrekt identificeres som betaling til den specifikke kreditor.

Nej, disse to er ikke identiske. Kreditornummeret og betalings-ID’et er separate nøgler, der begge er nødvendige for korrekt at gennemføre betalinger via indbetalingskort.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: