Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad er CRM?

CRM (Customer Relation Management) software er værktøjer skabt til at give en omfattende forståelse af jeres nuværende kunder, potentielle leads og igangværende ordrer. Målet med et CRM-system er at udstyre jer med midlerne til at spore jeres leads' rejse lige fra den første interaktion til fuldførelsen af deres ordre, og sikre, at I træffer informerede beslutninger undervejs.

Dette bidrager også til en forstærket kundeoplevelse, idet I konstant er opdateret om deres bestillingshistorik og behov. Således er I altid et skridt foran og kan levere personlig og rettidig kommunikation.

Et effektivt CRM system integrerer data fra diverse platforme, så I opnår et holistisk 360° perspektiv af kunden, tilgængeligt både på desktop og mobile enheder.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Har I brug for et CRM?

Der kan være flere grunde til at undersøge mulighederne for et CRM, men en almindelig motivator er ønsket om at optimere service og salgsprocesser ved at gøre virksomheden mere strømlinet. Måske er jeres virksomhed i vækst, og kompleksiteten i hverdagens operationer er steget – overblikket over kunder, nye leads, klagesager og ordrer er ikke så håndgribeligt, som det engang var.

Her er nogle indikationer på, at jeres virksomhed er i ekspansion, eller simpelthen kunne nyde godt af de fordele, et effektivt CRM system tilbyder.

I kæmper med at spore nye kunder – overblikket over de eksisterende er udfordret

Med en stigende kundebase kan det blive en udfordring at bevare overblikket. Er kunderne blevet præsenteret for et tilbud? Hvem er deres primære kontaktperson hos os? Hvornår har vi sidst interageret med dem?

At have klart indblik i, hvor en kunde befinder sig i salgsprocessen, og hvad der kræves for at fremskynde deres progression, er afgørende for virksomheder, der sigter mod fortsat vækst.

Utilstrækkeligt indblik for salgsteamet

For at forbedre salgsprocessen er det afgørende at forstå, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Et effektivt CRM-system er afgørende for at give klar indsigt i, hvilke sælgere der præsterer bedst. Med denne indsigt kan man analysere data for at identificere succesfulde strategier og implementere dem på tværs af hele salgsteamet.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Mangel på automatisering

I dagens konkurrenceprægede marked er automatisering ikke et valg, men en nødvendighed. Jeres CRM skal være udstyret med avancerede værktøjer, der muliggør oprettelsen af effektive, skræddersyede automatiseringsprocesser.

Underudnyttet data / utilstrækkelige rapporter

Beslutningstagning bør være datadrevet. Effektive rapporteringsværktøjer i jeres CRM skal sikre, at I hurtigt kan identificere, når noget afviger fra planen, så hurtige korrektive foranstaltninger kan iværksættes.

Ingen adgang via mobil

I en verden, der konstant er i bevægelse, er adgang til realtidsdata uanset sted blevet en grundlæggende nødvendighed. Jeres CRM skal tilbyde omfattende funktionalitet ikke kun på kontorets computere, men også på mobile enheder for sælgere, der er på farten.

Vær et skridt foran

De frustrationer, som er nævnt ovenfor, driver ofte nutidens agile virksomheder til at reagere. Men reaktion er ikke den eneste vej frem.

Der er ikke nødvendigvis behov for at vente på, at problemerne opstår, før man overvejer at investere i et CRM-system. Ved at være proaktiv kan man både spare tid og penge, idet man forudser og håndterer udfordringer, der uundgåeligt vil opstå for enhver vækstorienteret og ambitiøs virksomhed.

Hvad bør et ideelt CRM tilbyde?

 • Furnere et konsolideret overblik over både nye og eksisterende kunder
 • Reducer arbejdsbelastningen gennem effektive automatisering teknikker
 • Tilbyde mobiladgang for fleksibilitet og tilgængelighed på farten
 • Være skalerbart i skyen for at imødekomme virksomhedens vækst
 • Have et bredt økosystem for at støtte diverse funktioner
 • Inkludere systemtræning for at sikre maksimal udnyttelse
 • Tilbyde avancerede sortering og visualiseringsværktøjer for dataanalyse
 • Give omfattende tilpasningsmuligheder for at møde specifikke behov
 • Være prissat konkurrencedygtigt for at tilbyde værdi
 • Prioritere sikkerhed for at beskytte følsomme data
 • Tilbyde robuste integrationsmuligheder med andre systemer
 • Inkludere Kunstig Intelligens (AI) for forbedret dataanalyse og beslutningstagning

Hvorfor er et cloudbaseret CRM-system det rette valg?

Med et cloudbaseret CRM-system elimineres behovet for at installere software på virksomhedens enheder, hvilket letter adgangen og anvendelsen. Overgangen til skyen reducerer omkostninger, optimerer produktiviteten og sikrer en skalérbar tilgang til håndtering af kundedata.

En af de primære fordele ved et cloudbaseret CRM er ensartet adgang til information. Dine medarbejdere, inklusive salgsteamet, kan tilgå og opdatere informationer uanset hvor de befinder sig, hvilket fremmer mobilitet og fleksibilitet. Dette er særligt gavnligt for salgspersonale, der kan opdatere systemet med realtidsdata og indsigter opnået under kundemøder.

Desuden eliminerer et cloudbaseret CRM behovet for omfattende opsætninger og hardwareopdateringer, hvilket yderligere minimerer virksomhedens IT-omkostninger. Dine teams er udstyret med opdaterede værktøjer og data, der støtter informeret beslutningstagning og effektiv kundehåndtering.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Hvad gør CRM uundværligt for virksomheder?

CRM’s rolle i at intensivere og opretholde kunde tilknytningen, samt kultivere nye relationer, gør det til et uundværligt redskab for enhver virksomhed. Kunder står ofte over for et hav af valgmuligheder af produkter og tjenester, hvilket gør virksomheders bestræbelser på at opnå kundernes loyalitet essentiel. CRM er instrumental i at strømline kundeorienterede aktiviteter og sikrer, at virksomheder har dybdegående indsigt i kundernes forventninger og præferencer.

Ved at være klædt på med detaljeret viden om kundernes købsadfærd og præferencer, bliver virksomheder i stand til at finjustere deres kundeengagement aktiviteter. Dette skaber en platform for personliggjort og målrettet kommunikation, der ikke alene appellerer til kunderne, men også fremmer loyalitet og salg. CRM bliver således et strategisk redskab, der aktiverer virksomheder til at differentiere sig i et konkurrencepræget marked og opbygge varige kunderelationer.

Hvorfor er CRM essentielt for dig som jobsøgende?

Evnen til at mestre CRM-systemer er et stigende krav fra arbejdsgivere på jagt efter nye talenter inden for salg. Ved at have CRM-kompetencer bliver dit CV ikke blot styrket, men også skilt ud fra mængden, hvilket øger dine chancer for at blive bemærket i en verden af konkurrenter. Det tjener som et afgørende differentieringspunkt, der kan katapulte dig til forrest i rækken af potentielle kandidater.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Crm

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

CRM-systemer hjælper med at spore kunders rejse fra første kontakt til ordreafslutning, giver opdaterede data om kundens historik og behov og muliggør personlig kommunikation, hvilket alt sammen bidrager til en forbedret kundeoplevelse.

Overvej et CRM, hvis du ønsker at optimere service og salg, især når din virksomhed vokser og du oplever en øget kompleksitet i håndteringen af kunder, leads, klagesager og ordrer.

Et cloudbaseret CRM-system reducerer IT-omkostninger, forbedrer adgangen til data, øger mobilitet for medarbejdere og sikrer en skalérbar løsning til håndtering af kundedata.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: