Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

NETS

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er NETS?

NETS er en central aktør inden for elektronisk betalingsinfrastruktur og er dybt integreret i hverdagens transaktioner. Kendt for at administrere Dankort, Betalingsservice og Nem-ID, er NETS en nøglekomponent i det danske betalingssystem.

Med NETS bliver det enkelt for forretninger og online butikker at tilvejebringe sikre betalingsmetoder til deres kunder. I fysiske butikker faciliterer Dankort-terminaler en glidende betalingsproces, mens online forbrugere nyder godt af øget sikkerhed ved brug af Dankort, VISA, eller MobilePay.

Når det kommer til Dankort-betalinger, spiller NETS en afgørende rolle i den bagvedliggende behandling af transaktioner.

For erhvervslivet tilbyder NETS en række innovative betalingsløsninger. Eksempelvis kan små virksomheder som caféer dele en enkelt Dankort-terminal, og terminalerne kan endda tilbyde kunderne muligheden for at tilføje drikkepenge til deres betaling.

På online fronten skaber NETS muligheder for både mobil- og kortbaserede betalinger, hvor tilbagevendende brugere kan nyde godt af hurtige betalinger med ét klik, og abonnementstjenester understøttes smidigt.

Hvilke services tilbyder NETS?

NETS frembyder et udvalg af kerneydelser og diverse tilknyttede tjenester for at facilitere elektroniske transaktioner. Deres hovedtilbud inkluderer:

Dankort: NETS spiller en central rolle i håndteringen af Dankort-transaktioner, både i fysiske butikker og online. De sikrer, at transaktionerne gennemføres problemfrit, idet de har det fulde ejerskab og ansvar for Dankort-systemet. Dankort, som primært er et debetkort, trækker øjeblikkeligt penge fra din konto ved køb. Derudover tilbyder VISA/Dankort en kombineret funktion af debet- og kreditkort. En signifikant fordel ved Dankort er dets gebyrfrihed, og introduktionen af kontaktløse betalinger har gjort det endnu hurtigere og mere bekvemt at bruge kortet, uden at en pinkode er nødvendig for køb under 350 kr.

Betalingsservice: Denne tjeneste tillader forbrugere at tilmelde sig automatisk betaling af regninger via deres bank, hvilket sikrer, at fremtidige betalinger til virksomheder udføres automatisk. Dette bidrager til en mere strømlinet regningsbetaling for kunder og reducerer administrative opgaver for virksomheder, samtidig med at det fremmer rettidige betalinger.

NemID: NemID er et omfattende system til sikker identifikation og log-in på internettet, der bruges bredt både i offentlige og private online selvbetjeningsløsninger, som f.eks. netbanker og e-boks. Sikkerheden med NemID baseres på en kombination af bruger-id, adgangskode og et nøglekort, som kan være enten et fysisk kort eller en app, der genererer unikke adgangskoder. NemID er anvendeligt for både private borgere og virksomheder, og indehavere af enkeltmandsvirksomheder kan anvende deres personlige NemID til erhvervsmæssige formål.

Undgå at falde i kløerne på svindlerne bag phishing mails

Værn dig mod phishing-forsøg: NETS prioriterer sikkerhed højt, men svindlere finder alternative metoder.

Phishing-mail afsendere jagter personlige data, målrettet mod at udnytte NemID, online bankkonti eller kreditkortoplysninger. Det er både skadeligt og frustrerende for dem, der falder i fælden.

For at undgå disse svindelnumre er det essentielt at huske på:

Banker, offentlige institutioner og NETS udsender aldrig uopfordrede e-mails eller beskeder med direkte login-links.

Skulle du blive offer for et sådant angreb, er det afgørende at kontakte din bank med det samme. De vil straks handle for at spærre adgangen til de kompromitterede oplysninger.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Spar tid med en integration mellem NETS og dit regnskabsprogram

Optimer din virksomheds effektivitet med NETS og regnskabssoftware integration

Integrering af NETS med dit regnskabsprogram kan frigøre værdifuld tid for enhver virksomhedsejer. Denne synergi mellem de to systemer maksimerer automatiseringen, hvilket eliminerer behovet for omfattende manuelt indtastningsarbejde. Denne tidsbesparelse kan derefter allokeres til vækst og udvikling af din forretning.

I praksis betyder dette, at dine kunder kan afvikle deres betalinger direkte via deres netbank, helt automatisk, hvilket fjerner nødvendigheden af manuelt at udstede fakturaer for virksomhedsejere. Dette reducerer også antallet af rykkere for ubetalte regninger, idet kunderne mindre sandsynligt overser betalinger. Det er endnu en administrativ byrde, der effektivt elimineres gennem denne integration.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Hvem ejer NETS?

NETS ejerskab har skiftet hænder gennem årene, og for nylig blev virksomheden overtaget af en amerikansk investeringsfond. Salget blev afsluttet til en værdi på omkring 33,1 milliarder danske kroner, svarende til 165 kroner per aktie. Efter overtagelsen blev NETS-aktierne fjernet fra børsnoteringen.

Investeringsselskabet Hellmann & Friedmann er nu den nye ejer af NETS. Ifølge Inge Hansen, bestyrelsesformanden for NETS, repræsenterer dette skifte et ejerskab, der er både ansvarligt og fokuseret på vækst.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om NETS

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

NETS er en vigtig udbyder af elektronisk betalingsinfrastruktur i Danmark, der administrerer Dankort, Betalingsservice, og Nem-ID. De faciliterer sikre betalinger både i fysiske butikker og online, og understøtter en række betalingsmetoder, herunder Dankort, VISA, og MobilePay, hvilket gør dem til en central del af det danske betalingssystem.

NETS tilbyder tre hovedservices: Dankort, Betalingsservice, og NemID. Dankort faciliterer øjeblikkelige debettransaktioner og gebyrfri betalinger, inklusiv kontaktløse betalinger for beløb under 350 kr. Betalingsservice automatiserer betalinger af regninger, hvilket letter regningsbetalingen for både kunder og virksomheder. NemID tilbyder en sikker login-løsning til online selvbetjeningsløsninger, baseret på en kombination af bruger-id, adgangskode og unikke nøglekoder, anvendelig for både private og virksomheder.

**Svar:** NETS ejes nu af den amerikanske investeringsfond Hellmann & Friedmann, efter et salg til en værdi af ca. 33,1 milliarder danske kroner. Dette nye ejerskab, som er karakteriseret ved sit ansvarlige og vækstorienterede fokus, signalerer en fortsættelse af NETS’ strategiske udvikling og innovation inden for betalingstjenester.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: