Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Meneto

Meneto er en digital regnskabsløsning, der tilbyder en komplet pakke til virksomheder, der ønsker at forenkle deres økonomistyring.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad er Meneto?

Meneto er en digital regnskabsløsning, der tilbyder en komplet pakke til virksomheder, der ønsker at forenkle deres økonomistyring. Det kombinerer et brugervenligt regnskabsprogram med professionel assistance fra bogholdere og revisorer. Med Meneto kan virksomheder automatisk håndtere opgaver som bogføring, fakturahåndtering og årsafslutning, hvilket frigør tid og ressourcer.

Med Meneto behøver virksomheder ikke længere bekymre sig om rutinemæssige opgaver såsom bogføring, fakturahåndtering og årsafslutning. Platformen automatiserer disse processer ved hjælp af avancerede algoritmer og teknologi, hvilket sparer virksomhederne for tid og ressourcer.

Virksomheder, der bruger Meneto, har adgang til dedikeret support fra erfarne eksperter inden for regnskabsrådgivning. Denne support sikrer, at brugerne altid har hjælp og vejledning lige ved hånden, hvilket giver dem tryghed og sikkerhed.

En af fordelene ved Meneto er dens omkostningseffektivitet. Sammenlignet med traditionelle regnskabsløsninger kan virksomheder opnå betydelige besparelser ved at vælge Meneto, samtidig med at de får adgang til professionel assistance og en komplet regnskabsløsning.

Meneto tilbyder også integrationer med en række andre værktøjer og systemer, der hjælper med at optimere virksomhedens økonomistyring. Fra fakturering til budgettering giver disse integrationer brugerne mulighed for at få et fuldstændigt økonomisk overblik.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Priser

Meneto tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte virksomheds behov og størrelse. Dette sikrer, at hver virksomhed får den rette værktøjskasse til at håndtere deres økonomi effektivt.

Meneto tilbyder to abonnementsmuligheder:

  • Meneto Plus: Starter fra 844 kr./md. ekskl. moms.
  • Meneto Premium: Starter fra 1014 kr./md. ekskl. moms.

Disse abonnementer inkluderer en fast revisor og bogholder, ubegrænset bogføring, bankafstemning, momsindberetning, årsregnskab og fri support.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Meneto

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Meneto er en digital regnskabsløsning designet til virksomheder, der ønsker en effektiv og pålidelig måde at håndtere deres økonomi på. Det kombinerer et brugervenligt regnskabsprogram med professionel assistance fra bogholdere og revisorer.

Meneto automatiserer mange rutinemæssige økonomiske opgaver, herunder bogføring, fakturahåndtering og årsafslutning, ved hjælp af avancerede algoritmer og teknologi. Brugere har også adgang til dedikeret support fra eksperter i regnskabsrådgivning.

  • Fordelene ved Meneto inkluderer tidsbesparelse, omkostningseffektivitet, dedikeret support, integrationer med andre værktøjer og skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte virksomheds behov.
  • Meneto tilbyder to abonnementsmuligheder: Meneto Plus starter fra 844 kr./md. ekskl. moms, og Meneto Premium starter fra 1014 kr./md. ekskl. moms. Begge abonnementer inkluderer en fast revisor og bogholder, ubegrænset bogføring, bankafstemning, momsindberetning, årsregnskab og fri support.
  • Ja, Meneto tilbyder dedikeret support fra erfarne eksperter inden for regnskabsrådgivning. Supportteamet er tilgængeligt for at besvare spørgsmål og yde vejledning, hvilket giver brugerne tryghed og sikkerhed.
  •  
  • Ja, Meneto tilbyder integrationer med en række andre værktøjer og systemer, der hjælper med at optimere økonomistyringen og giver brugerne et fuldstændigt økonomisk overblik.
  •  
  • Ja, Meneto tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte virksomheds behov og størrelse. Dette sikrer, at hver virksomhed får den rette værktøjskasse til at håndtere deres økonomi effektivt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her:

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Business woman hand using laptop with bank savings account application, account or saving money or

Om Meneto

Meneto er et dansk regnskabsprogram, der tilbyder en omfattende løsning for virksomheders regnskabsbehov. Det henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende, som søger en enkel og effektiv måde at håndtere deres regnskab på.

En af de store fordele ved Meneto er, at det tilbyder en fast revisor og bogholder sammen med et brugervenligt regnskabsprogram. Dette sikrer en løbende og professionel håndtering af bogføring, bankafstemning, økonomisk overblik, momsopgørelser, samt indberetning til SKAT og Erhvervsstyrelsen​​​​.

Meneto tilbyder også ubegrænset support alle hverdage, hvilket er en stor hjælp for virksomhedsejere, der måske ikke er helt fortrolige med regnskabsterminologi og -processer. Supportteamet er specialiseret i regnskabsrådgivning, hvilket sikrer kvalificeret hjælp, når det er nødvendigt​​.

Samlet set tilbyder Meneto en omfattende og prisvenlig løsning for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at outsource deres regnskabsfunktioner, samtidig med at de bevarer et klart og detaljeret overblik over deres finansielle situation.

Funktioner

Fast Revisor og Bogholder
Brugervenligt Regnskabsprogram
Omfattende Regnskabsløsning
Ubegrænset Support Alle Hverdage
Prisvenlig Outsourcing af Regnskabsfunktioner

Priser

Prisen på Menetos tjenester starter fra 895 kr. om måneden, og dette inkluderer en række regnskabstjenester uden skjulte omkostninger, hvilket giver kunderne en fast og forudsigelig prisstruktur​​​​.

* Der tages forbehold for prisændringer

Skal du have hjælp til regnskab?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med dit regnskab. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om dit regnskab.